Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    válasz Haja #22240 üzenetére

    Nem akarlak elkeseríteni, de bevilágításra nagy valószínűséggel az összes W755C/809/807/805C ilyesmi lesz, kicsit halványabb vagy erősebb lesz az a néhány folt alul-középen, de olyannal nem valószínű hogy találkozni fogsz ami teljesen homogén lesz.

    Én még tavaly ősszel vettem egy 50W755C-t, a tiednél talán valamivel erősebbek voltak a foltok, de pontosan ugyan ott látszódtak, ahol a te képeiden is. (Keress rá, ha gondolod a hozzászólásomra, én is posztoltam képeket, de elég sokat kell majd hozzá visszapörgetned.) Én már túl voltam a 14 napon, de korrektül cserélte a Sony. Amit kaptam TV-t, azonban még rosszabb volt! Nemcsak sötét szobában, hanem fény mellett is látszódtak a foltok és nemcsak tök fekete háttér mellett. Aztán kaptam két (!!!) további 50W755C-t. Mind a kettő még talán vállalható is lett volna felhősödés terén. Ez alatt azt értem, hogy ugyan megvoltak az inhomogenitást okozó foltok, ugyan ott mint az első két készülékemen és a tiéden is, de valamivel halványabbak voltak. Viszont ez a két TV-m pixelhibás volt (az egyiken 1 db a másikon 2 db halott pixel volt), és a pixel hibát egyáltalán nem tolerálom! Na ekkor kaptam agyfaszt és mentem vissza a Sony boltba. Kaptam egy csereutalványt az 50W755C őszi áráról (ekkor már karácsony környéke volt), vagyis 250 ezer forintról ( a TV amúgy 218 ezer forintomba volt, mert anno egy telefont is kaptam mellé, amit elpasszoltam). Közöltem velük, hogy bizalmamat veszítettem a kérdéses modellben, és másikat szeretnék, de ráfizetni nem fogok. Szó nélkül belementek, és kaptam egy 50W809C-t ráfizetés nélkül. A 809C van most is nálam, ez rendben van. Pixelhiba nincs, és a homogenitás is rendben van. A foltok (ugyan ott, középen-alul) megvannak ha nagyon meresztem a szememet, de sokkal halványabbak, mint az előző tévéimen vagy a te képeiden, TV-nézés/filmezés közben nem tűnnek föl, maximum csak tök-fekete vágóképeken szúrom ki néha-néha. Ha visszakeresel a fórumban, nemcsak nekem és neked, hanem másnak is tök ugyan ott vannak ezek a foltok az idei modelleknél. Mindig az a kérdés, hogy mennyire zavaróan látszanak.

    Tehát én a helyedben visszavinném a készüléket a pixelhiba miatt és bíznék benne, hogy a csere darab pixelhiba mentes lesz és nem zavaróan felhős.

    [ Szerkesztve ]

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák