Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PpenoO

    őstag

    válasz #59070464 #14853 üzenetére

    Nekem az nem kerek , hogy a CA modul menü hiába van benne a smart kártya, inaktív. Ha benne van a kártya elérhetőnek kéne lennie és az infó menüpontban látnod kéne a smart kártya egyedi azonosító számát. Milyen márkájú amúgy a modul?

    Mindenesetre mielőtt hangolgatni kezdenél próbáld meg ezt a csatornalistát betölteni pendriveról. Ez Direct+, a HD csomag és az összes premium csatornákat tartalmazza. NAGYON FONTOS, hogy mielőtt fölrakod, nyomj egy gyári visszaállítást és állítsd a régiót észtre (eetsi) különben nem fogod tudni importálni a csatornákat.

    Amennyiben még is hangolásra adod a fejed a következő beállításokkal meg kéne magától is találni a csatornákat (2-3 perces folyamat). Ha magyar ékezetes és nem krix krax betűs képújságot akarsz állítsd szintén észtre a régiót a fent leírt módszer alapján.

    Fontos még, hogy az automata SAT hangolást DiSEqC módban a hálózati keresésessel indítsd el és mindenre kerestess rá (tv/radio).

    Ha ez megvan akkor a következő oldalon mielőtt elindítanád a keresést lépj be az egyik/első műhold beállításaiba és lődd be az alábbi két transponder valamelyikét:

    12,034 GHz - Vertikális - SR:30000 MS/s
    11,766 GHz - Vertikális - SR:28000 MS/s

    Ha mindent jól csináltál kéne találjon vagy 400 adót. Utána javaslom, hogy exportáld a listát és Sony Editorral rakd a csatornákat a számodra megfelelő sorrendbe és töröld a sallangot. Tv-én keresztül beállítani a csatornakiosztást fél napot igénybe venne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák