Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    válasz nismoka #14594 üzenetére

    Az utódja semmiképpen sem kell, mert akkora a felár, hogy akkora képminőség különbség sosincs két évjárat között. A 40W605 és a 32W705C-t hasonlítottam össze. Sajnos csak M1 ment rajta, de a studió kép valamire azért jó volt. Egyformán állítottam be a két a TV-t (normál / meleg 1) és minden szűrőt kikapcsoltam. Kontraszt talán vagy közel maximumon, fényerő pedig középen. A 605-ös pirosba húzott, annak ellenére, hogy a színtelítettséget lejjebb vettem (fakóbb is volt, de nem ezért), a 705-ösnek pedig valósabb (cseppet sem túlszaturált), a szemnek kellemesebb színei voltak. Foltosodást nem volt alkalmam tesztelni. A 605-ös kivitele eléggé Samsung. De az új 705-ös kávája is nem szimpatikus fényes csillogó felület.

    (#14595) viharkabat nem az ár miatt akarok trükközni. Karácsony óta nem esett jelentősen az ára. Már most kifutó, esni az ára már szinte biztosan nem fog. A rávaló nincs még meg, de megoldottam, este megrendeltem a 42W705-t.

    A méretet el tudom dönteni, a szűkös keret miatt voltam bizonytalan, hogy kisebb/minőség, vagy nagyobb/gyengébb. 20nm-es szobába kerül, úgy 2.2-2.3m-es távolságból nézve. Ekkora távból néznék 50-est is, de maximum ekkorát. A 42-es is jó lesz a Giro-ra. :)

    Gondolkozom, hogy a jövőben elvigyem az Oázishoz és kalibráltatom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák