Hirdetés
Aktív témák
-
-
TKL
tag
Sziasztok!
Nem tudom másban felmerült-e a gondolat, de én az SJ5000x-emet használnám az akciókamera mivoltán túl is, fényképezésre (teljesen amatőr vagyok a fényképezés terén, de valamiért tetszik ez a kamera fotó szempontból is). Alapvetően ezt meg is tehetem, viszont mivel fix a fókusz (illetve a FOV miatt) 2 dolog kiesik: a makró, és a zoom.
A kérdéseim a következőek lennének:
1. Milyen adapterekkel tudnék makró, illetve zoom lencséket rárakni a kamerára (amennyiben ez lehetséges - bár valahol láttam már erre vonatkozó leírásokat - C,S,T adapterek, cctv lencse adapterek)?
2. Milyen makró illetve zoom lencse lenne ajánlatos?
3. Van-e értelme egyáltalán vesződni ezzel az egésszel?

Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR + Nikkor Z 50-250mm VR KIT
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest