Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brekkk

    senior tag

    válasz N_A_S #3238 üzenetére

    Igazából csak ránézésre hasonlóak. Az tény, hogy jobb a tápellátása de, a lényegi különbség az UD3 és 4 között a 2. PCI-e 16-os slot. Az UD3-as lapok mindegyikén csak 4x-es a szávszélessége a 2. PCI-e 16-os slotnak, és a déli hídhoz csatlakozik. Míg az UD4-en mindkettő a P67-es chipsethez. Pont ezért jobb az UD3 olyan embereknek akik az alaplapi SATA vezérlőt alapból kiiktatják, mint én is. Nem veszi vissza a rendszer a PCI-e sávszélességet egyik ezköznél sem 8x-re, ha az egyik PCI-e 16-os helyen VGA a másikon Raid vezérlő van. Marad 16, és 4. Az én Hardver RAID vezérlőm VGA mellett nem működik megfelelően, ha azonos a PCI-e csatorna. IRQ shareing miatt Aki CFX v SLI-t akar építeni azoknak való az UD4,UD5,UD7.
    Ha csak 1 VGA-val akarod használni arra tökéletes az UD3 is.
    Másik nagy előnye az UD3-nak, hogy nincs agyonintegrelálva sok felesleges dologgal, amit az emberek 95%-a soha nem használ. +2 SATA port a 6-on túl. Firewire. 4 USB 3-as port. A hangkártya is lehet akármilyen jó, de akkor is alaplapi marad. Egy ASUS XONAR-ral vagy X-FI-vel soha nem veheti fel a versenyt.
    Nekem is P67A-UD3-as lapom van és elégedett vagyok vele. Minden megy vele amire én használom. Megy benne a XONAR, az Intel Hardver RAID vezéről. Nekem eddig pozitívak a tapasztalataim ezzel a lappal. BIOS-t nem frissítettem, mert minden megy, akkor meg minek.

    Sok sikert az új lapodhoz. :R

Új hozzászólás Aktív témák