Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz AirBooms #2503 üzenetére

    (#2500) ATtIs_80: nalam ugyanugy futott, mint a linx, igaz en 0.025os lepcsokben ugrok. meg mindig a heavenbenchre akad ki a leghamarabb. az occp es vantage teszteket is megnezem.

    (#2503) AirBooms: a homersekletekkel nincs gond, linxszel is 70 fok alatt marad ilyen feszen (1500as ventivel), jatekok alatt pedig 40-45 fok alatt (a ventit el sem kezdi porgetni ~800on mennek). feszultsegnel meghuztam annal, amit max adagol. inkabb ala megyek, 32nmes procinal szvsz mar nem keves az 1.4v - mashol ~1.325-1.375os tartomanyt ajanljak. az llcvel majd meg lehet jatszom egyet, hatha.

    (#2510) fsb1000: hat az erdekes - nem oc a kartya? kepmerevre fagy? reboot utan azt ugyanugy bluescreennek irja. nalam ugyanugy gtx560 van amugy, es eloszor en is arra gyanakodtam. csak miutan kizartam mindent, meg ugye "megjavult" a szorzocsokkentesre, kerult eloterbe a proci. a mostani metodus nalam: 1680as monitort hasznalok, elinditas utan csak a felbontast allitom be 1280x800 windowedre. igy elfut a hatterben, ha esetleg szukseg van a gepre - ugyanugy elszall, ha nem birja.

    (#2515) XaraX: egy magot hagyj szabadon a furmarknak, mert nem fog rendesen porogni (3 magot engedj a procistresszelonek). ha a tdpt nem emeled, akkor nem is porog annyin, amennyin szeretned - cpuz sose art melle.

    (#2518) Lalaboy: nekem pro3 van, de epp azon csodalkoztam, hogy a feszultseg 0.01von belul ingadozik 1.4v kornyeken is. egy ilyen aru laptol az szvsz eleg jo (nem kimerve, csak amit az alaplap mutat).

    ezek a 3ds tesztekben valo elhasalasok arra az idoszakra emlekeztetnek, amikor meg nem volt a kartyakon tapcsatlakozo, es ha nagyobb teljesitmenyu kartyat raktal a slotba, akkor a gyengebb lapoknal csokkent a tuningolhatosag, mert annyira megrangatta a feszultsegeket.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák