Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sracok megorulok... Van az adott cfg-om ami olvashato a profilomban. Namost van egy olyan gondom h minden egyes uj giga bios-al vmiert tobb feszt kell adnom a cpunak h linx ne szalljon el bsod-vel (101, 124, 1E tipikus vcore bsod-k). Eloszor 1.32V eleg volt majd 1.332 most meg mar 1.344V kell 4.5Ghz-n. Ezt ugy tudom csak elerni ha BIOS-ba 1.37Vot adok neki mert load alatt akkor dropol 1.344re, viszont idle alatt meg 1.37et kap. Ez igy mar nem sok? Homerseklet teren eddig 72C max. Nem vok benne biztos h 24/7 re ez nem sok e... Es mindez csak 4.5ghz-n... Van valakinek vmi otlete ez mitol lehet? Ja a legjobb az h az nem segit ha visszateszem a regebbi bios-t... mintha minden egyes ujabb biosal fizikalisan romlana a cpu oc potencialja amin mar a visszaflasheles se segit.

    Beallitasaim:

    4.5GHz @ 1.37v bios ~1.344V load, LLC enabled, minden energiatakarekos szar kikapcs. Anno probaltam cpu pll-t is autorol enabled-re tenni de az se segitett.

    Sry az ekezetekert es az irasmodert de telorol irok mert haleg a net is elszallt -.- szar nap ez a mai....

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák