Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
lkereki
tag
Tokban hordod a telefont? Nekem vadi új korában attól lett két ilyesmi folt, eldobtam a tokot a g.cibe, és idővel eltűntek. Most legalábbis már nem látszanak...
(#49507) korpicsches: Én is felraktam ezt a kernelt, de egyfolytában spanyol nyelven akart menni... A gyári appok neve spanyol maradt, újraindítás után pedig az egész visszaállt espanolra... Neked nem lett ilyen? Le is cseréltem
-
TNash
csendes tag
Bizony, arra a két pontra gondolok amit bekarikáztál. Annyira azért nem kell erősen törölgetni, de tény, hogy alaposan meg kell törölni ahhoz, hogy eltűnjön. Ha nem érek hozzá, nincs rajta lenyomat, akkor tökéletesen makulátlan az üveg, viszont használat után már úgy látszódik a két folt ahogy lefotóztam...Háttérvilágítás mellett nem érzékelhető, viszont kikapcsolt állapotban akkor is idegesítő, hogy ott van..
-
TNash
csendes tag
Hi all!
Itt van a kép a már említett két folt jelenségről...bizonyos fénynél nagyon látszódik...
-
TNash
csendes tag
Hi all!
Itt van a kép a már említett két folt jelenségről... Bizonyos fénynél nagyon látszódik...
-
TNash
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenséggel találkoztam a telefon kapcsán, nem tudom hogy valakinél jelentkezett e ez a dolog. Egyik nap, amikor leszedtem a telefont a töltőről, arról lettem figyelmes, hogy az üveg tetején (hangszóró közelében) két nagy folt alakult ki. A fura a dologban az, ha letörlöm a képernyőt alaposan, akkor eltűnik, viszont használat után újra előtűnnek ugyanazon kör formák, amelyeket újjal viszont nem lehet eltörölni. Azért érdekes ez, mert mindig ugyanott és ugyanúgy néznek ki, viszont gőzöm sincs mitől jött létre, mivel a telefon a nap 24 órájában tokban van, leejtve soha nem volt, üvege meg makulátlan volt idáig...Van valami tippetek?
-
hito
nagyúr
Tegnap óta Galaxy birtokló lettem. Valami elképesztő a gép (HD2 után is)! A legjobb droid eddig ami a kezembe volt, ráadásul ami engem a legjobban idegesített az androidban az az volt, hogy egy helyre beb*szta a főmenübe az ikonokat. Hál' Istennek itt a jó öreg több oldalas menü van, ami pofát ad az egésznek
Gyors kérdés: érdemes 2.3-ra váltani 2.2-ről? Van valami bugja a GB-nek, vagy már be lett foltozva és használható?
-
krisztian7
tag
az egyik ismerősőm szerencsétlenül össze pillanatragasztózta a galaxy s telefonjának a hátulját és most van rajta egy folt. ezzel szerintetek lehet vmit csinálni? vagy ha nem akkor mennyibe kerül egy hátlap hozzá, mert nem találtam sehol se originált, vagy jó minőségűt?
Kösz -
vakondvok
tag
válasz
[DE2JAY] #41237 üzenetére
oh fakk. kíváncsi vagyok mennyi idegig ülnek rajta ha beviszem. (bocs gondoltam, hogy mókából írod, de valahogy nagyon fejfájós nyűgös hangulatban vagyok, aztán megláttam a "Fekete foltot..."á áá)
++Melyik számít gyárinak? samfirmware-n JS8 vagy valamelyik régebbi/újabb?!
-
vakondvok
tag
válasz
tariattila #41233 üzenetére
szar a minőség fb-ra feltöltött/letöltött megrágott kép, de csak a fekete folt volt a lényeg mutathatok szép napsütőset is, de ugyanúgy ott van (nem az ágy alatt bujkáló kutya, vagy a fika vagy a minőség számít)
+Ha beviszem, tegyek rá gyári ROM-ot?? -
meteo
csendes tag
Sziasztok!
Én még csak tervezem a Galaxy S beszerzését, megvárom, míg lejjebb megy az ára ha megjelenik a kettes, de már most ismerkedem vele.
Most egy Omnia II-m van, ami csak külsőre hasonlít rá - de amint látom, itt ezt ti sokkal jobban tudjátok - gondolok itt a sok-sok telepítgetésre és próbálgatásra, szóval jártasság az van, ami jó.
Bár nem kardinális kérdés, de kérdezem: a fotó és videó felvételi képességei jobbak a Galaxynak mint az Omnia II-nek vagy csak hasonló?
Mert ma készítettem pár képet és mp4 videót a Dísz téren ( Mátyás templom,Halászbástya stb) és hát ledöbbentem, mennyire tré.
Van egy Sony alpha 300-asom már egy ideje, szóval nagyjából tudom mit hogyan kell beállítani - már ha egyáltalán van mit, és hát bevallom, kételkedtem is, hogy egy ekkora optika és ebből fakadóan a vélhetően miniatűr érzékelő hogy a frászba hoz létre 5 megapixeles képet úgy, hogy ne foltokat lássak csak,de az eredménytől leesett az állam. Ez alig különbözik egy régebbi nokia vga képeitől, a videót pedig nem is mertem 720p-ben felvenni, mert abban akadozik mint a fene, gondoltam tán 640*480-ban jobb lesz, de valójában borzasztó, ebben a minőségben felesleges.És hát az iPhone4-gyel viszont egy kompaktnak megfelelő jónak mondható képeket és meglepően jó HD videókat lehet készíteni. Szóval van rá már technika, ezért reménykedem mégis.
Végül még egy kérdés: válasszam a költséghatékony (?) Galaxy S-t vagy mindjárt ugorjak a kettesre - bevallom, nagyon tetszik és a hardver is elég erős, talán ahhoz is hogy a nem kellő összehangoltságot legyűrje.Csakhát drága lesz az tuti..
Bocs ha hülyeséget írtam, majd tanulok szorgalmasan.( Amúgy az Omnia II-vel jóban vagyok, a netezés, zenehallgatás,videónézés oké - ja és a Galaxyban sem mappaszerűen játsza le a zenéket ? Mert az OMniában ideggáz, hogy külön playlistot kell szerkesztenem, ha úgy akarom ahogy már eleve a mappában voltak a zenék.
Amúgy azért akarok Galaxyt, mert kapacitív, android és a kijelző is egy picit nagyobb.
Ja meg hát erősebb is kicsit.Fú, bocsi, nagyon belelendültem.......
Előre is köszönet a válaszokért. -
Deeday
senior tag
-
tariattila
veterán
válasz
hargimalac #31071 üzenetére
most Darky gyerek melózik... foltozgatja a hibáit...
ki is adta gyors a 9.1-et...
úgy nézem ráfeküdt a témára rendesen és átírt sokmindent...pár érdekesebb feature:
-Added the new Voodoo Sound v3 App [Control App + Amplifier]
-Created a new script which will backup your current batterystats.bin file - THIS MEANS: YOU DON'T HAVE TO FLASH WITH 100% BATTERY, THE ROM HANDLES IT AUTOMATICALLY!
-Tweaked the WiFi Scanning Interval from 1 Minute to 3 Minutes [saves battery]
-Fixed serious database problem [persistent in every ROM]
-Fixed Auto-Rotation Bug [you need to wipe to apply this fix]
-Fixed WiFi Bug - was stuck on obtaining address
-Fixed disappearing Marketennyi baj volt ezzel a rommal?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Ruckus #26126 üzenetére
8.0-ban is teljesen tökéletesen megnyitja...Engedélyezted a bővítményeket ?
(#26127) kano: Nyugodtan válj meg tőle, szinte 100% hogy hardveresen van elqrva....Szoftveresen lehet foltozgatni, de még a legjobb romnál is elő fog fordulni, hogy eldobja a jelet, téged meg berak a susnyásba 50m-rel arrébb...
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #24712 üzenetére
Ezzel a dialerrel is variál mint kutya ba****on. Egyszer transparent, egyszer meg nem. Mikor mennyien akarják az egyiket vagy a másikat.
Meg is álltam egyelőre a 6.0 verziónál és foltozgatom ahogy írod Te is. Ez így lassan követhetetlen.
-
Jadro
veterán
válasz
pasionales #24441 üzenetére
Olvasd el a changelogot és kiderül. Nem akkora nagy áttörés, úgyhogy nekem is a 6-os van még, igaz foltozgatva már.
-
Gabeboy74
tag
Tudtok vmit ajánlani a root explorer helyett? Rootoltam a telót, lementeném az efs mappát, de nem érem el a fizetős alkalmazásokat. Más fájlkezelő ugyan látja a mappát, de a tartalmát nem. Néztem a market enabler-t, de ahogy láttam, kell hozzá busybox. Ez már egy kicsit sötét folt, gőzöm sincs, hogy az mi. A marketen lévő busybox jó lenne hozzá?
-
pongee
csendes tag
válasz
user137 #21138 üzenetére
Nem létszükség számomra a drágább, csak jeleztem, hogy ha úgy adódna, benne vagyok. Mindentől függetlenül várom a fejleményeket és az új hátlapot.
Bluegene:
Igen, titkon arra hajtok én is, de előbb megvárom, neked hogy sikerül, hogy majd aljas mód eldönthessem, fehér avagy krómbár a festéktől kicsit félek, az a tapasztalatom, hogy az izzadtság hatására csúnyán kopni kezd, ami meg csúnya foltokat hagy mindenfelé, ami mondjuk a kedvenc ingem zsebében annyira nem menő
a plexi alatti fekete részt amúgy nem lehetne valami nagyonügyes módon cserélni, cserélteteni, szinezni?
-
twine
veterán
válasz
keIdor #20184 üzenetére
kiváncsian várom a fejleményeket, egyszerű halandó lévén nem nagyon szeretem én a különböző foltozgatásokat, lagfixeket, speed kerneleket! Most is az van fent a k10i, jó meg gyors, meg stb (bár a böngészővel nagyon nem vagyok kivékülve,,néha beakad, meg megreccen, pedig a bővitmények ki vannak kapcsolva
) Szóval jó volna valami olyan cucc amit felrakok, és nem kell tweak-elni, meg sz@rakodni vele! Nem vagyok én nagyon "éhes"! Az alap 2.1 böngészője nekem pld nagyon bejött, csak a froyo-ban sok az olyan ujitás ami könnyíti az életem...(szöveg kijelölés stb...) Szóval kérlek mesélj mindent amit csak tapasztalatot gyűjtessz!
-
Kakumix
senior tag
Ezt a Spica topikban én is leírtam, már hogy kinőttem abból, hogy az állandó foltozgatás, telepítgetés örömet okozzon. De sajnos a piacon nincs semmi, ami az igényeimet lefedné, így kénytelen vagyok ezeket tenni. Bár nem állandóan foltozgatom, de heti 2-5 programot kipróbálok, hátha használható valamelyik és segít teljesebbé tenni a telefont. De szinte mindig újabb kompromisszum születik, ha egyáltalán ér annyit a program. Az alap android eléggé fapados és egy gyengébb készüléken (pl. Spica), a sok telepítendő "javítás" már viszont rendesen vesz vissza a sebességből. Ezek ellenére, nekem még mindig bejön az android (vagyis jobbat nem találtam nála).
-
twine
veterán
Azt hiszem felületesen egyetértek Gengi-vel! Szeretném előre leszögezni hogy IMádom az I-9000-et,de van bennem is egy adag csalódás! Hogy ez a Samsungnak köszönhető vagy kinek másnak, azt meg le is sz@rom! Az van hogy (mint már zsilliárdszor leírtam) kezdetektől (értsd wince) Windows"mobile"-t (Pda..stb) használtam sok évig! Tetszett a foltozgatás, a heggesztgetés, stb....de mint ahogyan az asztali gépen is már hányok az uj rendszer telepitésektől(mert annyiszor csináltam már az évek alatt, és ujdonságot nem nagyon ad) belefáradtam a WINMO-ba is! Mint teljesen tudatlan felületesen hallotam csak a hireket, amik arról szoltak hogy az Android az más,,az ennél sokkal jobb, és kényelmesebb!!! Nincs más dolgod, csak a Market böngészés....stabil cucc, és ha jó a vas alatta lehullik az állad! Megvettem a Galaxy S-t! Az állam lehullot, és azóta keresem.....DE:
Még mindig heggesztek, még mindig figyelem a frisseb romokat, még mindig root-olnom kell, még mindig lagfixeket kell feldobnom hogy "pörgős" és gyors legyen!.........
MI is történt valójában velem? vettem egy erősseb vasat, és ott folytatom ahol abbahagytam a WINMO-val!Csak épp tök hülyén, mert ahoz legalább már éretettem.................
De még igy is szeretem a Samut...de ezt muszálky voltam kiírni magamból, ha már offolunk! Kösz a türelmet......egyéni vélemény volt,,,nem kell hogy egyetérts!peace
-
tariattila
veterán
válasz
theiron320 #16301 üzenetére
olcsóbb ha a hátlap belsejére
a telepnél ragasztasz valamit ami a helyén tartja erősebben a telepet így majd nem recseg...
nekem is ha belenyomom az akksit a helyére egy kicsit visszaugrik... minimálisan de a hátlap rugalmassága miatt kotyogott amíg nem ragasztottam bele két foltot -
Tegnap feltettem az invisible shield-et, mint írtam. Csináltam fényképeket, de nem igazán tudja visszaadni a kép, milyen is a "cucc", az első két kép kivételével mindegyiken már a telefonon van a fólia.
Még csak 1 éjjelt állt, ma már bekapcsoltam, még 1-2 kis folt,buborék látszik, ezek eltűnnek úgyis pár nap múlva. A hátlap nagyon király, nem csúszik végre a telefon a kezemben. Az előlapra féltem rátenni, merthogy kicsit tapad a fólia (ami a hátlapon előny, képernyőn meg ugye hátrány), de messze nem olyan vészes, mint gondoltam. Sinán lehet kezelni, és nem kell félnem a karcoktól.
Aki esetleg a III. kerben jár, keressen meg, nézze meg élőben, úgy az igazi, addig hiába is magyarázok itt
A lényeg, hogy nekem már iPhone-on bizonyított a fólia, és Galaxy-ra is ezért vettem. Nem örökké tart, de ha vigyáz ez ember, akkor egy fél évet kibír (vagy talán többet) a fólia úgy, hogy nem lesz "gány", nem jön fel a széle, stb. Ha meg igen, ott az élettartam garancia, ami kicsit ugyan komplikált (ki kell küldeni a Zagg-hez), de cserélik természetesen.Ja, majd el felejtettem, a link: [link]
Aki meg nem hiszi, hogy már az iPhone-omon is volt annó: [link]
-
t-real
tag
válasz
Grim666 #8665 üzenetére
Teljes mertekben ettol felek en is! De konyorgom ha mar ennyi ideig tart meg kiadjak,mert meg lehet nezni a desire-on mar reg megjelent ota-n, ennyi fele nemhivatalos firmware szivargott ki, tengernyi hozzaszolasok,visszajelzesek vannak a kulonbozo forumokon(xda,stb),nem egy fozott romot keszitettek mar a felhasznalok,akkor csak latjak mit kell javitani es mi kell a tomegnek!!!!!
Ahogy orultem az elejen hogy milyen sok firmware van a galaxyra annyira ment el a kedvem tole mara,mert bar ezek nem hivatalosak mind attol fuggetlenul iszonyat lassu a haladasi tempo, es mindenki azon veszi eszre magat hogy mar mas felhasznalok reg a gingerbreadet hasznaljak a telojukkal mi meg a froyo foltozgatasanal tartunk, pont ugy mint ahogy az elobb emlitettem a dezin pl. -
na, most kiabált rám a kies, hogy van firmware frissítés a telcsihez - t-mobile függő a telcsim, és (még?) szolgáltatós szoftver van rajta - persze nem frissítek, egyrészt mert nyaralás alatt nincs kedvem bohóckodni vele, másrészt mert inkább majd odin, nulláról biztosabb felhúzni, mint a kies segítségével foltozgatni...
-
Everman
addikt
válasz
kopasz79 #1565 üzenetére
Kissé lemaradtál sárgulás ügyben.
Egész egyszerűen arról van szó, hogy a nagy igény miatt felgyorsult a gyártás és a készülékek nem állnak eleget a gyárban, így a kijelzőnél használt ragasztó egy része még nem szárad meg, ettől vannak a sárga foltok, amik a készülék bekapcsolása után 1-2 órával nyomtalanul eltűnnek.
Az antennás dolog meg sajna mindegyik ma piacon lévő készüléknél megvan.
Pl.: Nexus One: [link]Hasonlóan megfogva a Galaxy is szépen elveszti a térerőt, bármily fura, az ember ezt képes leárnyékolni
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest