- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz Psytech #2459 üzenetére
Gyári KI4 nél tuti nem lesz jobb Akksiidőben. Sztem arra ne számíts .
(#2454) Rotate van plusszban egy 84 ikonból álló, és betűkből álló, témába illő készlete, amit az alkalmazásokhoz rendelhetsz. De egy ikoncsere így sem úgy sem gond
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
válasz rb26dett #2464 üzenetére
Szedd ki a system/app mappából a telódon a systemUI.apk-t. Ezt bontsd tovább pc - n . - res - drawable-hdpi. Ebben a mappában, meg tudod nézni milyen ikonjaid vannak a statusbárosban. Cseréd ki pl ugyanilyen méretű transparent .png - kre, vagy esetleg egyszerűen szedd ki( ezt nem tudom így működik - e )
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Hali ! Próbáltad már a Navigont fagyaszani Titanium Backuppal? Helyedbe megpróbálnám, vagy törölni az appot, és úgy mérni egy akksiidőt.
(#2606) C.Brigante SiR ! Ezért ajánlottam Criscelo ICS - ét . Nincs már XDA- n , de azért ért még a fiú hozzá. Tudom én mi a jó
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Szokásos, helyet foglaló és háttérben futó szinkronappokat likvidáltad már ? ( szeftwerfrissités és társaira gondolok, és SNC szarok pl )
Brigante egyre gyanúsabb vagy te nekem. Múltkor a KLA4 Romomra is állt a cerkád ha jól emlékszem. Jól néz ki a feleséged ? Küldheted hozzám
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Nincs semmi samus cuccos most a gépemen, de ha szépen megkérsz lekapok majd egy FullRomot, és írok neked egy (álltalam ajánlott ) gyomlálási listát
ui : Cabám már linkelte. ( tudtam hogy van ez valahol )
Erpy: Tessék (neked lehet ez sem elég böngészőben )
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz philoxenia #2719 üzenetére
Memókarit vennék, akinek van, vagy tud vhol helyet ahol érdemes, kérlek írja meg PÜ - ben. 8 vagy 16 G elég. ( Gondolom ez nem hirdetés )
-
R2D20208
addikt
Örülök, hogy ajánlottam nektek Criscelót
(#2985) függő2 ügyes vagy !
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Hali Skacok ! Nem tudjátok melyik Turkbeyben volt, az általa módosított GoLauncherEx ? 36 - 37 - ben nem találom. Ha valaki átdobná, megköszönném...
(#3028) C.Brigante nekem nincs 2000 a Quadrantom, mégis smooth a teló 2 mag nélkül is imádom
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz C.Brigante #3030 üzenetére
Jó árban vettem, és imádom. Nagyon sok előnye van számomra sok szempontból SGS - 2 höz képest. Simán kihúzom Sony S - ig, vagy SGS - 3 - ig vele. Sokkal jobb az alap kezelőfelülete, gyári alap sokkal szebb ( szinte témáznom sem kell) Eddig nem volt semmi FC, lassúságot nem érzek. Akksi nálam jól muzsikál, alap Sony Bavaria, nagyon szép a kijelző, véleményem szerint jobb Kamera. Nagyon nagyon imádom, és ez nem Trollkodás, de megígértem írok pár szót. Röviden : nagyon örülök , hogy megléptem a cserét Arc - ra. Komolyan.
#3032) kungzi eladtam jó árban, és ezt nagyon jó árban meg tudtam venni. Nem jött be, túl zárt rendszer volt nekem az. Beállításszegény, appszegény. Bár el kell ismernem, iszonyt stabil rendszer, de nem nekem. Ja, és az akksija is zabagép volt.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Ciao ! Tudom, de ha már valaki megcsinálta, nem akarok itt már grafikázni. Az viszonylag jól betémázta, azért kérdeztem. De jó hogy itt vagy. Át tudod nekem dobni Root expl, és Widg Lockert ? Köszke !
(#3032) kungzi ha jön WP8, az kenterbe veri az Androidot majd ahogy olvasgatom...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #3036 üzenetére
Ez nem vitatéma, és én nem vagyok gyerek, hogy telóval játsszak. Úgyhogy nekem semmi nem fog lefagyni soha. Nem volt vitakérdés, és nem írtam, hogy jobb az SGS - nél. Amint írtam, szeretem. Értesz ? Van aki a ZTE Bladet is szereti. Annál azért jobb
(#3037) Rotate igen, azt írtam , szeretem. Alap Samut, témázás nélkül nem szerettem. Szeretem a kiszolgáló alap widgetjeit, és sok sok dolgot rajta még, amit samu nem adott. És nem írtam, hogy jobb SGS nél. Nem is fogom írni, hisz talán tisztában vagyok dolgokkal.
(#3039) Fail3D! már picit belenyúltam, hát zökkenőmentes. Még nem is nyitottam Bootloadert, csak Rootoltam. Még se Custom Rom fennt, semmi...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Fail3D! #3039 üzenetére
Nekem a Kamera , wifi, és a stabilitás fontos egy telónál. Én nem játszok, viszont sokat videózok, fotózok. Nagyon megfelel ez is . Ha csak fél magos , akkor is
(#3043) Rotate 2 - 3 hónapig tuti élvezni fogom ezt a telót is. Lumiát nem élveztem volna, az tuti
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz Fail3D! #3045 üzenetére
Márcra mondják, de akkor érdemes megvárni Áprilist, egy 20 ezres árcsökkenés miatt.
(#3046) C.Brigante 2 napig barátkoztunk, de nem voltunk egymásnak teljesen szipatikusak
(#3048) Fail3D! Arc S - t vettem. De sok különbség nincs amint olvasom. Pici procierősítés, és Bavaria. De az már az új Arc FW - ben is benne van. De új Arc ár alatt vettem, egyhetesen, úgyhogy szerencsém volt.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz C.Brigante #3061 üzenetére
Kinek a pap, kinek papné. Nekem most alapból is nagyon bejön. Én most maradok sztem . De van aki Nokia , van aki Lcatel. Ezt mindenkinek el kell dönteni. Nekem ez a dizájnom, és ez kell. Ennyi Még akkor is, ha ezerszer jobb az SGS .
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #3071 üzenetére
Megbeszéltük És 10 szer is odaverheti. Azt is elismerem. De én, a legelején sem írtam , hogy jobb teló. Max a kamerájára , és az alaptéma, dizájnára ( ami ugyebár Samunak nincs ) És írtam ,ez nem troll a részemről, hisz akkor nem foglalkoztam volna ennyit a Samuval, és nem lene egyik a kettőből , ami esélyes hogy vegyek.
(#3073) SzlobiG tökre megértem, hogy nem váltasz (váltottál), hisz az SGS 2 , a legjobb most. Nekem más okok voltak, és örülök, hogy találtam vmit, ami tetszik. És amit elvárok tőle, azt adja. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz vasbojler #3139 üzenetére
Mihez van rendelve az a Theme ? Elolvastad ? Sokmindenhez vannak témák. Pl időjárás widget, GoLauncher, LauncherPro stb stb. Gondolom, nem arra számítottál, hogy betémázza a telcsidet. Tehát megvizsgáltad mire való az a Téma? És mi volt a szándékod vele ?
-
R2D20208
addikt
(#3193) richie900812
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Aki ismeri.Lite'ning Rom v1.0b Full Rom (No Wipe) XXLPH Stabil és jó. Saját fórum
Sorry a nagy képért
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Én a helyébe I4 et vennék, mert nem először szít vitát már itt az ájfon miatt. Sztem erre senki nem kiváncsi. Arra viszont kiváncsi lennék, ha átmenne Szifon Topickba dícsérni az SGS 2 - t, meddig tűrnék egyes személyek . Sztem 3 perc és Joy20, vagy valamelyik ott lógna a Moderátort keresek Topckban Trollkodásért...
(#3370) ERPY teljesen igazad van. Nap mint nap Iphone 4 így meg úgy. Miért nem megy vissza a kockák közé ?
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz ForRedGlory #3374 üzenetére
Rendben Glory. Tudok veled nem vitázunk. Igazad van.
(#3373) WaterWave
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Turkbey ICS holnap. Bocsi a nagy képekért, nem volt időm méeretezni.[link]
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
No Comment. És tiszteletben tartalak, és semmi sértőt nem írtam privátban, és megtiszteltelek, hogy azt a semmi is abban írtam, és nem így nyilvánosan, mint te rólam, és ilyen lejárató módon. Dehát ez van. Amúgy a témát, mint olvashattad, lezártam.
-
R2D20208
addikt
Remélem tárgyalsz velem, én pontot raktam a dologra. Ha nem , akkor is érdekelne a dolog. Épp ma akartam írni, hogy meg kéne nézni valamit. Az Arc S Kamera appja nagyon jó, és jó a kezelőfelülete. Meg tudná valaki nézni, hogy SGS - en működik - e , ha telepíti az apk - t ? Van rá esély ( mint LG Kameránál is ) Ha nem, max Uninstall.
-
R2D20208
addikt
válasz Lilifee #3474 üzenetére
Bemutatkozó nap. Ok . Balázs vagyok, és 38 És néha vicces, néha magatartásommal nem eme fórumba illő egyén .Tudom. De ha nem ez a felem van , akkor talán akár stimmelhetek is ide. ( valamit már lehet raktam le az asztalra ) Na viccet félrerakva. Itt nem Zack a személyes probléma, és nem ő volt a személyes " támadás " - ok fő oka. Hanem az i4. Megindoklom. Ha ő i4 tulaj volt, márpedig igen, és járt i4 Fórumra, szakmai Topickba ( márpedig igen ), hisz látszik szakmai szintű hsz - eiből, akkor tudja, hogy volt fogadva i4 Topickba , ha valaki csak beírta SGS, vagy hogy valamiben jobb az SGS. Ebből nem egyszer, nem 2 szer , hatalmas Bannok ( volt benne részem ) folyamatos Modkerben járás volt I Phone készülék tulajok részéről, és nagyon nagy Topicktakarítások voltak, Moderátori kiemelt szövegű figyelmeztetéssel, "Ez az I Phone 4 szakmai Topicja és hangsúlyozva, minden készülék mennjen a saját topickjába, vagy egy közös androidos vitatopickban legyen kielemezve a téma. Na a lényeg, sajna ha i4 felhozódik bármikor, bármivel kapcsolatban, és szinte bármely más szakmai Topickban ( nem csak itt láttam ) , akkor kitör a vita. OKát nem tudom. Én, részemről ezt szerettem volna elkerülni. Nem személyes probléma volt Zack ellen, hanem hogy ha lehet, ne kezdődjön itt semmi ócsárolkodás, vita, ami lenni szokott Apple miatt. ( köztudott az Android - Apple barátság )
Szeretném, ha eme értelmetlen vita nem folytatódna.
Na én is írtam, csak kicsit rövidebb monológot[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz cseppelcs #3485 üzenetére
Ismerős a dolog. Nagy a valósznísége, hogy más Rom Phone.apk - ját raktad a te Romodéba nem ? Ha nem, megpróbálnék, egy Romodnak megfelelő Phone.apk - t behelyezni a telcsiden, a system / app mappába, és felülírni az előzőt. ( próbát megér ) Ha nem jön össze küldj PÜ - t , és nézek neked egy mindennel Kompatilibiset, és átküldöm neked. Azt írd meg ICS, vagy GB .
-
R2D20208
addikt
válasz ToMmY_hun #3491 üzenetére
(#3485) cseppelcs Hú, akkor fura... Nem mókoltál a system/app mappádban, semmit nem töröltél véletlenül ? Nekem, ez a jelenség akkor fordult elő, amikor bepróbáltam régebben egy hangfelvevős Phone.apk - t a Romomba. Milyen FW - t használsz ? Rootolva vagy ? És mi az a program ?
Most olvasom gyári Rom...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest