Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Melyik moderátort nem bírod? (téma lezárva)

(#1) Csakénvagyok

Csakénvagyok
(őstag)

Ez a topik kimondottan a Ki a kedvenc moderátorod ellentopikja. Remélhetőleg nagyobb sikerrel, még az egyik sporttárs be nem zárja

Azért, hogy a topicnak tényleg legyen valami haszna is, megkérünk mindenkit, aki beírja ide egy nagybetűs nevét, fűzze hozzá még a következőket is:
- miért nem szereti
- mit javasol, hogyan változtassunk

Ha csak egy lajstromot nyomtok be, akkor a büdös életben nem tudunk mit kezdeni vele, viszont ha javaslatokat tesztek, akkor elképzelhető, hogy tudunk is belőlük meríteni, ha mi is úgy látjuk, hogy van bennük valami.

A konkrét esetekkel kapcsolatos döntések megvitatására továbbra is a Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok a megfelelő hely.

[ Módosította: Racecam ]

(#2) qdak válasza Csakénvagyok (#1) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

mielöt bezárják:
kidus meg race sem a szivem csucske

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#3) Markgx10 válasza qdak (#2) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Teljesen egyértelmű: racecam.

De már elnézést, miért kellene ezt zárni? Az ellentopikot zárták azonnal? Szerintem jó ez a topik, a hangnem kulturált és demokratikus dolog, hogy kifejezhetjük az ilyenfajta véleményünket is. Nekik pedig jelzésértékkel bír. :U

[ Szerkesztve ]

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#4) qdak válasza Markgx10 (#3) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

enm ugy értem h zárni kéne, de volt ilyen már és asszem törölve lett :F

látom 1etértunk :)

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#5) Lenry válasza Markgx10 (#3) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mert semmi értelme
egyrészt véleménykifejtésre ott a jogos mod topik

másrészt attól, hogy 20an beírják hogy "Racet nem bírom" attól még ugyanúgy mod marad, ugyanúgy ugyanazért fog majd moderálni, és ugyanúgy neki lesz igaza...

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#6) qdak válasza Lenry (#5) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

1 akkro a sima topik is értelmetlen
2 nem biztos h igaza van csak ő az "erősebb" itt

(#7) Racecam válasza Markgx10 (#3) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kár. hogy én nem vagyok moderátor. :)

Ettől függetlenül, ahogy szerintem a másik topicnak, ennek sincs sok értelme.
(Talán akkor lenne mindkettőnek, ha valami konkrétumot is tartalmazna a miértre (nem olyan általánosságra gondolok, hogy mert olyan izé), de arra pedig ott a jogos mod.)

De én biztosan nem zárom, mert olyan jó ennyire népszerűnek lenni. :D
(Azt viszont nem ígérhetem, hogy más nem fogja. :N )

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#8) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Mit kell érteni a STFU-n? :F nem vagyok túl jó a szlengben..... :U

(#9) Thrawn válasza philoxenia (#8) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Shut The Fuck Up -> azaz fogd be a szád

Different songs for different moods.

(#10) philoxenia válasza Thrawn (#9) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Azt hittem csúnyább... Mondjuk pofa be, b+

(#11) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

na vajon válaljátok a kritikát ? ;]

vagy zár ? (de ő se lesz népszerü az tuti :D )

(#12) Thrawn válasza philoxenia (#10) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csúnyább az, én fordítottam finoman :)

Different songs for different moods.

(#13) philoxenia válasza qdak (#11) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Mit jelent, az, hogy válalni a kritikát? :F

(#14) PazsitZ válasza Racecam (#7) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

arra pedig ott a jogos mod. Azért ne viccelődjünk már... ;]

Én viszont mikulás védelmére kelnék. annak ellenére, hogy én pl. kivonultam a logoutról :U
"Keménykezűnek" lehet nevezni, de legalább következetes, normális, az én tapasztalataim alapján.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#15) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ennek a topicnak szerintem ténylegesen akkor volna értelme, ha azok, akik beírják egy nagybetűs nevét, azt is hozzáfűznék, hogy mi okból nem rokonszenveznek vele, és hogy szerintük hogyan lehetne kiküszöbölni a problémát.

Ha csak egy lajstromot nyomtok be, akkor a büdös életben nem tudunk mit kezdeni vele, viszont ha javaslatokat tesztek, akkor elképzelhető, hogy tudunk is belőlük meríteni, ha mi is úgy látjuk, hogy van bennük valami. Ideális komplementere lenne így a Jogos modnak.
De lehet, hogy csak én vagyok túl idealista

[ Szerkesztve ]

(#16) VladimirR válasza Lenry (#5) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

"egyrészt véleménykifejtésre ott a jogos mod topik"
onnan idonkent meg azt is torlik, ami egyebkent kapcsolodna a temahoz, szerinted meddig maradna meg egy ilyen tema ott?

"másrészt attól, hogy 20an beírják hogy "Racet nem bírom" attól még ugyanúgy mod marad, ugyanúgy ugyanazért fog majd moderálni, és ugyanúgy neki lesz igaza..."
ha valaki igy tesz, azzal jobban minositi magat, mint a 20 beiro
amennyire tudom, azert lesz valakibol moderator, hogy a kozosseg, az oldal erdekeit szem elott tartva terelgesse az oldal felhasznaloit
es legszerenyebb velemenyem szerint, ha az oldal kozossegebol kelloen sokan ugy velik, hogy az adott moderator nem jol teszi ezt, elgondolkodhat rajta
es szepen kerek minden erintettet, senki ne jojjon azzal, hogy "majd Parci elveszi a jogomat, ha neki nem tetszik", nem arrol van szo, hogy itt megprobaljak levalta(t)ni az adott moderatort, hazigazdat, hanem itt feedback van, ami szerintem igenis fontos (es aki a moderatorok/hazigazdak kozul ezt maskent erzi, az erezze magat jelen topic-ban megnevezve, mint olyan, akit nem birok)

de hogy on-topic is legyek:

en nem birom Racecam-et, Bordoi-t es yetike-t
naluk vettem eszre az utobbi idoben tobbszor is, hogy mintha fejukbe szallt volna kicsit a moderatori, hazigazdai jogkor, s egesz egyszeruen nem kepesek a forumozot vitaban egyenlo felkent kezelni, a magas lorol lefele beszelnek, nem ritkan az alapelvek "a moderátor / házigazda döntése végleges, fellebbezhetetlen" pontja moge "bujva", amely viselkedes meg akkor is megkerdojelezheto, amikor nekik van igazuk, s ez szerintem nagyon nem tesz jot a moderatorok tekintelyenek - nem csak az oveknek, ugy altalaban az osszes moderator tekintelyet rombolni lehet ezzel

ezen kivul nem birom meg a Foglat név elnevezesu moderatort sem, mert egy kocsog ^^

(#17) PazsitZ válasza VladimirR (#16) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A lényeg lemaradt a hsz-emből, hogy tényleg a témához szóljak. [link]

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#18) bandus válasza VladimirR (#16) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

FN-t én sem bírom.. nem jött múltkor berúgni :(

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#19) Racecam válasza VladimirR (#16) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó, de azért nem menjünk el amelett a tény mellett, hogy Te is kotsoeg vagy. ;] (Nem tudok olyan izét, felhúzott szemöldököt csinálni, mert én azon kívül még béna is vagyok... :U

(Jó volt pénteken? :) Sajnálom, hogy nem tudtam menni... :( )

u.i.: De kimásolni ki tudom: ^^ :)

[ Szerkesztve ]

(#20) Lenry válasza Racecam (#19) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

AltGr + 3 :U ^^

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#21) Racecam válasza Lenry (#20) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És tényleg ott van. :K
Lehet, hogy sűrűbben kellene használnom? :F

(#22) Markgx10 válasza Racecam (#7) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Ennek ellenére moderálsz és ráadásul a legutóbb pont egy másik moderátor intézkedését írtad felül, hogy adhass nekem egy tempban-t. (jogosságát nem vitatom)
Szóval, amiért nem kedvelem a tevékenységed, az az, hogy rasszizmust látsz ott, ahol nincs, moderálni valót látsz ott, ahol nincs és IRL fenyegetést látsz ott, ahol nincs.
Azt elismerem, hogy a PH a legkulturáltabb fórum, amit eddig láttam és nincs helye annak a keményebb hangnemnek, amit esetleg megengedtem a múltban bizonyos felhasználókkal szemben és próbálkozom is visszafogni magam, de te, ahol még moderálásodat láttam (én nem nézem a moderátorkereső topikokat, csak a Fáradt gőz-re gondolok), szerintem bőven túlzásba vitted a fontoskodást. Ez az én véleményem. :U

Más: Foglalt név meg a legnormálisabb moderátor, akit valaha láttam.

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#23) Agostino válasza yetike (#15) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

"ha mi is úgy látjuk"

Erm... van egy olyan érzésem, hogy nyilván nem fogjátok. : )))))

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#24) yetike válasza Agostino (#23) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nyilván nem minden esetben, ez garantált, de hátha találkozunk olyan kritikával, ami hasznosnak bizonyul.

(#25) Racecam válasza Markgx10 (#22) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bár én nem így látom, de nyilván a Te szempontodból másképpen néz ki az egész.
Az IRL fenyegetés számomra az egyik legdurvább dolog és pláne, hogy ezt Te teszed, ugye most nem magyarázom, hogy miért, tudjuk mindketten. És bizony abban a posztban ez benne volt. Lehet ezt fontoskodásnak nevezni, persze szerintem ettől nagyon távol áll, de csak gondolj bele, ha ez a hangnem elharapózna, mivé lenne a fórum. Ezt nem szabad megengedni. Én elhiszem, hogy elkapott a hév abban a bizonyos topicban, elfogadom, hogy az a véleményed ami, és azért nem is lett volna ilyen kemény ban, ha csak az van benne. Megkérlek, hogy ezt ne, legfeljebb, ha nem érted meg, akkor lehetett volna más is.

FN pedig, mint tudjuk, szintén zenész. ;]

(#26) LOTR válasza bandus (#18) üzenetére

LOTR
(PH! addikt)

én is a szipi-szupi moderátorra, FN-re szavazok, azt hiszem mostanában antiszoc ;]

One Ring to rule them all

(#27) Wolverine válasza philoxenia (#10) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nem vagyok olyan visszafogott, mint a kuka - a STFU legpontosabb fordítása talán a "Fogd be a kib***ott pofádat" :DDD

A témához: én egyiket sem bírom ;] Anarchia! Forradalom! Moderátormentességet! :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#28) Boxer001 válasza LOTR (#26) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Na csak hogy megtörjem az FN nyalási indexet...én ki nem állhatom, pedig nem is ismerem. ;] :DDD Valami beütése tutira van, mérget vennék rá. ;]

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

(#29) Manitou válasza philoxenia (#8) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

[link] :DDD

Én se ismertem eddig ezt a rövidítést, a kifejezést igen. :K

[ Szerkesztve ]

(#30) Csakénvagyok

Csakénvagyok
(őstag)

FN stílusa nekem sem jönn be.

(#31) gabor85 válasza Csakénvagyok (#30) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Az a gond ezzel, hogy mindíg az erősebb kutya b@szik.
Pár éve volt egy munkám, gépet kellett összerakni. Miután végeztem, a srác megkérdezte hogy hogyan lehet weboldalt csinálni, fórummal. Zenét szeretett volna "terjeszteni". A weboldalt értettem, csak azt nem miért akar fórumot is? Minek az?
Hát mert én akarok lenni a MOD, mivel mindenhonnét kizártak a stílusom miatt.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#32) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ertelmetlen topik, ami feleslegesen terheli az amugy se tetlenkedo motort. Egyik mod sem fog csak ugy beledkotni, az intezkedesnek oka van es az a forum egeszet szolgalja. Ilyen korrekt es gyors moderaciot meg sehol sem lattam, becsuljetek meg!

Üdv!

(#33) fekeandras válasza Lauda (#32) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Így van.Az intézkedésnek oka van DE az intézkedés nem egyszer túlzott ráadásul ha kiderül, hogy nincs igaza egy modnak akkor sem bírálja felül az álláspontját (tisztelet a kivételnek).Ez tényleg tipikusan az erősebb kutya baszik esete (és szerintem eléggé szánalmas is... :U )

(#34) Lauda válasza fekeandras (#33) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezert van a jogos moderalas topik, ahol ezt meg lehet beszelni. :)

[ Szerkesztve ]

(#35) concret_hp válasza yetike (#15) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

Racecamot nem bírom :D

1szer pl. bannolt valami hülyeség miatt lol :C
meg maugy is beleköt mindenbe :U

mit miótaaa???

(#36) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

lehetne szo arrol, hogy ha mar veletlenul nyitva maradt a topic, akkor:
- nem poenkodjatok el
- nem jon be par ember csontig benyalni
- nem jon be megint par ember csak ugy elmondani, hogy szerinte mi miatt ertelmetlen a topic (es esetleg egyuttal csontig benyalni, ha mar itt van)

megerteseteket es egyuttmukodeseteket elore is koszonom

(#37) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link]

Hold the line!

(#38) Kidus válasza qdak (#2) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez tok jo, en nyertem, viszont ha mar leirtad, hogy nem komalsz, mommameg miert :)

Assuming Control

(#39) Peti78 válasza VladimirR (#36) üzenetére

Peti78
(senior tag)

Sajnos erről nem lehet szó :( Az érintettek teljesen természetesen elbagatelizálják a téma létjogosultságát. Ha nem így tennének, akkor tényleg fontolóra kellene venniük néhány, itt megjelenő véleményt. Éles kritikát pedig azért nem "ajánlatos " megfogalmazni, mert ha nem is itt állnak beléd miatta, de megjegyzik ám a nickedet és akkor lesz nemulass.

De hogy az első hsz-re reagáljak. Nekem Racecam moderátori tevékenysége nem tetszik.
Túlságosan figyelembe veszi az adott nick-kel rendelkező fórumozó múltját, részrehajló, és már az adott vitához (vagy egyébhez) történő első megnyilvánulásának is bicskanyitogató stílusa van. Néha azt érzem, úgy gondolja, korbácsot adott neki az Úr, és kötelező azonnal cserdítenie vele. Szal elég náci stílusban adja elő :U

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#40) Kidus válasza Peti78 (#39) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na ebbol a postodbol legalabb tokeletesen latszik, kinek a hozzaallasaval van a problema :U

Assuming Control

(#41) Racecam válasza concret_hp (#35) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még soha nem voltál banolva, de azért utálj csak nyugodtan. :K
(Na vazze, ebbe is belekötöttem... :U )

Peti78: Ne nacizzál ha megkérhetlek, mert már ezért is megérdemelnél legalább egy napot... :U :(

[ Szerkesztve ]

(#42) jerry311 válasza philoxenia (#8) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ez egy egyetem. :DDD

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#43) Peti78 válasza Racecam (#41) üzenetére

Peti78
(senior tag)

Nem azt mondtam, hogy náci vagy. Ennyi erővel azért is bant kaphatnék, ha azt mondanám, szeretem a néger zenét, vagy a zsidó ételeket, vagy a magyar gulyást.

[ Szerkesztve ]

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#44) Agyasima válasza Peti78 (#43) üzenetére

Agyasima
(senior tag)

Ne pofázz vissza, mert úgysem lehet igazad! Racenek mindig igaza van. Igaz, kicsit úgy tűnik, hogy elszaladt vele a ló, de legalább van honnan leugatni a többieknek. A legegyenlőbb az egyenlők közt, aki először üt, aztán kérdez. De legalább bicskanyitogató stílusban.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#45) yetike

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kezdünk elmenni olyan irányba, ami nem kéne. Értem én, hogy ez most egy "beszólós" topic, de kevesebb indulattal, ha kérhetném.
Szívesen látnám, ha tényleg konstruktív volna, ami itt zajlik, nem pedig egyszerű pocskondiázás.

[ Szerkesztve ]

(#46) Racecam válasza Agyasima (#44) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Konkrétum? :F

Az ilyen "leugatni" kifejezéseket mellőzzük, ha lehet. Nem tudom, hogy akkor mekkora lenne a felháborodás, ha én is így beszélnék veletek. De mivel én sem teszem, Te se tedd légy szíves.

(#47) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Én szeretek mindenkit és engem is szeret mindenki. :DDD

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#48) Agyasima válasza Racecam (#46) üzenetére

Agyasima
(senior tag)

Sok-sok konkrétum van. Most biztos nem fogok nekiállni keresgetni egyesével. Amikor aktuális(ak) volt(ak), általában már ott helyben többen is szóltak (én is). Sajnos azonban már akkor is olyan magasan ültél, hogy meg sem hallottad, így nem is válaszoltál. Mindenesetre legyen jelzésértékű, hogy a te neved forog itt a legtöbbet.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#49) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem problémám nem volt egyik moddal sem, remélem nem is lesz, ennyi. Písz. :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#50) rarri válasza tiv83us (#37) üzenetére

rarri
(őstag)
LOGOUT blog

Maximálisan egyetértek. Ráadásul egy megítélés mindig szubjektív, inkább a véleményt mondót minősíti,/ az, hogy ő hogyan lát abban a pillanatban egy dolgot / nem azt, akiről véleményt mondanak.Esetleg nem ért egyet a szabállyal amit megszegett / alapelvek / , és ezért a moderátort hibáztatja, amiért ő rendesen végezte a munkáját.

Gyakorlatilag az itt a népszerűtlen , aki sokat dolgozik , és betartja a szabályokat. Tehát akiket itt megemlítenek, az tulajdonképp egy elismerés nekik. Szerintem . :)

[ Szerkesztve ]

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Melyik moderátort nem bírod? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.