Hirdetés

Aktív témák

  • Gergőkee

    aktív tag

    válasz ForRedGlory #8646 üzenetére

    Én érzelemmentesen vetettem az SGS2-t. Sőt, húztam is a számat, mert nem tetszett (most se tetszik). Stabil és megbízható telefon kellett. Előtte egy HTC DesireS volt (na az nagyon tetszett az anyaghasználata miatt), nekem pl. az a méret jön be, esetleg 4". Ez a 4,3" már felülről határeset. Szerintem nagyon nagyot fog bukni a Samu, ha a mostani zászlóshajónál nagyobbra csinálja az sgs3-at.

    Egyébként márkahűségben úgy gondolom, hogy sehol nincs a Samsung a Szifonhoz képest. Nem is lehet, mert semmi exkluzivitás nincs benne pl szoftveres téren. Egyen androidot futtat, mint 398 másik versenyző. Szifonnál meg ott az egyedi sw.

    szerk.: ha csak a topicot nézitek. Mennyi ember jött más márkától (sok), és mennyi ember fog más irányba menni (szerintem sok). Lásd pl. Artu (Sony) vagy sokan mondták, hogy cseréltek Droid Razr-re, vagy cserélnek majd HTC One-ra.

    Szifonosok meg maradnak szifonnál (kivéve a tágabb látókörrel rendelkező emberkék pl. Zack). De nincs is ebben semmi meglepő. Azt szokták meg, azt ismerik, oda vannak alkalmazásaik megvéve(!). Apple könnyebben magánál tudja tartani az embereket. Androidnak a nyitottsága az előnye és egyben a hátránya is.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák