Hirdetés

Aktív témák

  • killmix

    tag

    válasz lsebestyen #25034 üzenetére

    Akkor most meg kell csináljam ezt?

    A frissítés menete lépésről-lépésre:
    - Telepítsük fel a fentebb linkelt Kies programot. Miután feltelepítettük, dugjuk össze a telefont a számítógéppel és várjuk meg, amíg feltelepít minden drivert. Érdemes ezután download módban is összekötni a számítógéppel a telefont, mert ebben az esetben is települni fog pár driver. Lehetőleg alaplapi USB aljzatra kössük a telefont és még véletlenül se legyen közte USB hosszabbító. Amennyiben nem ismeri fel a telefont, akkor kössük másik USB-re, lehetőleg minimum 2.0-ra.
    - Töltsük le a fentebb linkelt Odin programot és telepítsük ki egy tetszőleges könyvtárba, majd indítsuk el. Miután a telefont download módban összekötöttük a géppel, a következőt kell látni.
    - Töltsük le a legfrissebb romot, vagy amelyikre szükségünk van. Erre a legjobb oldal a SamMobile. Ingyenes regisztráció szükséges. Miután letöltöttük a fájlt, tömörítsük ki. Attól függően, hogy a letöltött rom 1, vagy 3+1 fájlos, különböző fájlokat találunk a letöltött mappában. 1 fájlos rom esetén egy „.tar” kiterjesztésű fájlt kapunk, 3+1 fájlos rom esetén lesz a mappában egy „modem”, „CSC” és egy „code” nevű fájl, illetve opcionálisan egy „.pit” kiterjesztésű fájl.
    - Az Odinba az alábbi módon tallózzuk be a fájlokat. Amennyiben a PIT fájlt is betallózzuk, akkor a következőt kell látni.
    Miután ezzel megvagyunk, kattintsunk a Start gombra. 1-2 perc alatt kész a frissítés, majd újraindul a telefon.

    De miért rom frissítés a neve?Így kell frissíteni romot is?

Aktív témák