- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rifleman10
csendes tag
válasz remington2 #4770 üzenetére
Nekem is volt már ilyen és szerintem us vmi bug lehet
-
Brent
aktív tag
válasz remington2 #4770 üzenetére
Nekem az Inferno modban volt olyan, hogy szószerint bespawnolt vagy 25 monolithost red forest és army közé... azok átrappoltak army-n, (természetesen szitává lőttek embert/mutánst mindent ami útjukat álta) mire army végéhez értek már csak 6-7 monos maradt az anomáliák következtében + tűzharcokban elhullottak ! Inferno modban az a baj, hogy ultraszar az ai szóval egy stalker minden gond nélkül belemegy az előtte lévő anomáliába nem kerüli ki mint az OL-ban. Aztán ezzel a 6-7 monolithal a duty base-en találkoztam újra , merthogy oda indult ez a nagy had...
Jaj a másik , ez nagyon kemény volt ! (Ez is Inferno mod) Éppen megfigyelést végeztem armyban a skull küldetésében kért sniperes freedom tornyában ! Ittmár elég megtépázott volt a bázis... Aztán ráadásként jött egy military raid a freedom base-re (full armoros military stalkerek meg elitek)+ a bázis északi felében mutánsok spawnoltak be(bloodsuck , patkányok, snork, makik) Lövöldöztek vagy 2 órán keresztül (játékbeli idő szerint) de aztán a fegyverek zaja alábbhagyott. A híd elsőfele tele freedom és military hullákkal a második felén már mutáns tetemeket is lehetett találni. Aztán amikor a szmogfelhő eltűnt ígynézett ki a bázis: keleti rész: mutánsok , Dél-nyugat: military, Észak-Nyugat: freedom! Konkrétan az keleti részen távcsőben láttam ahogy 3 snork vígan mászkál + patkányok lent a síneknél, egyértelműen kinyílvánították hogy azaz ő területük ( ). Dél-Nyugat ez pontosan a freedom towncentere mögötti rész , nem sok katona maradt , két military stalker de mivel ezek tetőtől talpig kevlárban vannak + a fegyverük sem vízipisztoly elég nagy tűzerőt képviselnek még ígyis. Észak-Nyugatnál 3-4 freedomos maradt a tábortűz körül! A riasztót szétlőttem, valószínű azért nem vették észre a katonákat!
ui: remélem jól írtam az égtájakat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest