Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CJ4567

    veterán

    válasz Musicking #28443 üzenetére

    Sikerült megoldanom, az xrEngine-re be kellett kapcsolnom RTSS-ben a custom D3D supportot, és most megy.
    Tapasztalatok: szép a mod, smooth, meglepő módon Enhanced Dynamic Lightingban(kiterjesztett dinamikus világítás) Maximum grafikán SSAO nélkül, nap és napsugarak lowra rakva simán megy, kezdőfelszerelés jó csak kevés a lőszer, elején kapok sokkal jobb páncélt az alaphoz képest, töltényből két tárnyit ad kezdőként, de valami modolt AK(74-nek néz ki) hangtompítóval, gránátvetővel két gránáttal, és egy távcsővel, nagyon kicsi a visszarugása.

    Elején kezdőküldetés felvétele után egyből egy vérszopó támad meg, itt én elfutottam, Sawmill tele van zombival, nem érdemes rájuk ammót pazarolni, inkább szaladni kell Szkadovszkba, ott elvinni mindent a Medic szobájából, majd megvenni nála mindent. Egyelőre Szkadovszkban vagyok még, egy anomáliát kell kivizsgálnom(valami savas anomáliában képződött egy képződmény, meg kell szereznem), idáig tetszik a mod.

    Ilyen grafikához kell viszont az 1GB VRAM, simán megesz legalább 680MB-t, ez felmegy akár 1GB-re, memóriából egyből 3,4-3,5GB, ez felmegy akár 3,8-ra.

    Ilyen a kezdőfegyver:

    És kihasználja valamennyire a második magot is! :)

    [ Szerkesztve ]

    No Sana No Life

Új hozzászólás Aktív témák