Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csixy

    addikt

    válasz choco01 #17853 üzenetére

    Szia !
    Én még 1043-ast nem alakítottam át ilyen célra , de TL-MR3020-ast igen.
    Ott azt tapasztaltam, hogy egy spéci open-wrt firm kerül a vasra speciális GUI-val ami nem hasonlít a Lucyra, de meg lehetett a wifijét úgy tuningolni (a megnyitott almenűk már ugyanolyan szabályok szerint configolhatók, mint a lucyban) hogy átjött rajta a NET . Hogy DHCP-t osztott-e , azt már nem tudom, de talán inkább AP-ként ment a wifije.
    Az nem bizonyult igaznak , hogy nem lehet vissza alakítani szoftveresen. Ugyanúgy vissza tudtam rá tenni a gyári szoftot mint a sima open-wrt-re (de vigyázni ,nehogy bootos gyárit tölts rá).
    Sőt az időképes firmre open-wrt is ráflashelhető szintén a menüből , de itt viszont ugye sysupgrade verziót kell használni.
    Mivel nem tudjuk, hogy az időképes firm sysupgrade helyett is használható-e, ezért az időképes firmet open-wrt-re ne, hanem csak gyári firmre flasheld rá.
    Az időképes firmet a menüből össze-vissza tuningolhatod, de arra vigyázz, hogy mindig maradjon egy lehetőséged , ahonnan kívülről el tudjad érni (és erre a célra nem a Wifit javasolnám, de végszükségből megteszi az is , ha nincs más lehetőség), mert ha elég figyelmetlen vagy,akkor úgy elvesztheted a kapcsolatot vele, hogy csak soros porton keresztül lesz gyógyítható.

    Ha pedig igaz lenne, hogy a wifije az átalakítás után nem használható, akkor ha nincs másik Fő routernek való routered, akkor szerintem érdemes venni erre a célra egy TL-MR3020-as szappantartócskát, nekem bevált.

    Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

Új hozzászólás Aktív témák