Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    Egy rövid, nem reprezentatív akku és teljesítmény gyorsteszt.
    Tesztkörnyezet:
    » Wi-Fi: OFF
    » Kijelző fényereje: 50%
    » Háttérben futó alkalmazások száma: 0 (csak alap Android szolgáltatások)
    » Akku töltöttségi szint kezdetkor: ~ 85%
    » Külső áramforrás: nem volt igénybe véve
    » Navigációs szoftver és verziószám: Sygic 11.2.6
    » Szoftverfrissítés: fent

    Pontosan az elinduláskor kapcsoltam be, megadtam neki egy célt (az útvonal ismert volt). Körülbelül 30 másodperc (vagy még annyi idő sem kellett neki, nem mértem) talált jelet, a kb. 20 kilométeres út alatt stabilan tartotta a jelet, nem dobta el.
    Amikor megérkeztem akkor a GPS -t kikapcsoltam, a Sygic -ből kiléptem és készenléti módba tettem. Amikor végeztem a dolgommal a GPS -t újra bekapcsoltam, Sygic elindít (célt nem adtam meg, csak a saját pozíciót mutatta). Ettől a perctől kezdve folyamatosan ment kikapcsolás és alvás nélkül (kb. háromnegyed órát töltött a kesztyűtartóban). A jelet folyamatosan tartotta, nem dobta el, amikor már hazafelé tartottam és megálltam tankolni szólt, hogy kevés neki a nafta, ekkor kapcsoltam ki a GPS -t és léptem ki a Sygic -ből.
    Így sikerült egy kicsivel több mint másfél órás működési időt elérni folyamatos navigálással a saját akkuról.
    Két hiba fordult elő összesen, az egyik 60 -as táblára csak akkor figyelmeztetett amikor már rég elhagytam, a másik meg, hogy a benzinkutat nem mutatta de ezek mind a Sygic hibái.
    Pár (mobiltelefonnal készült) kép:

    Most megyek és csobbanok egyet, ha bármiféle kérdés/óhaj-sóhaj lenne akkor arra majd csak késődélután-estefelé tudok válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák