A csajokat célozták meg, vagy a gyerekeket? Mindenesetre nincs súlya az Acer netbookoknak.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

A csajokat célozták meg, vagy a gyerekeket? Mindenesetre nincs súlya az Acer netbookoknak.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Magyon kis kedves az Acer Happy, lányoknak szerintem tinitől 128 évig teljesen vállalható. Nem giccses, nem is csicsás, tényleg "happy" 
A Toshiba szokás szerint nem tetszik. Párom bátyjának van valamilyen Satellite-je, és az egészről az jut eszembe, hogy nagyon próbálkozik prémiumnak látszani, de éppen ezért még elrettentőbb.
Sectumsempra - For Enemies

"Párom bátyjának van valamilyen Satellite-je, és az egészről az jut eszembe, hogy nagyon próbálkozik prémiumnak látszani, de éppen ezért még elrettentőbb" <-- de legalább működik, nem? 
Anyám Acere is működik, ez nem egy nagy fegyvertény.
Visszatérve a Satellite-re: amikor megláttam, hogy a dizájnereknek volt annyi eszük, hogy a billentyűket is olyan fényesre csinálták, mint a Salamon töke, hát akkor már tényleg elfogott a nevetés. Nem tudom, hogy mi a prémium konkrét ellentettje (nem a gagyi), de olyan érzés látni és megfogni egy ilyen Satellite-et. Amivel nem lenne gond, ha nem akarna valahogy mégis erőlködősen többnek látszani.
[ Szerkesztve ]

ACER 350 euró, plusz az itthoni forgalmazók haszna...
Hát ezt sem az én zsebemhez szabták.
Bár lehet máséhoz sem, 95900 + az említett haszonkulcs és még mindig csak 10,1"-nál tartunk...
[ Szerkesztve ]

Miért csak csajoknak? Nekem például 20 éves fejjel tetszik a kék design. 
Most is Acer Aspire One-m van, csak sötétkék.
Azért kék és kék között is van különbség, de végülis igazad van, sok gáz nincsen benne, ha akár pasinál van.
Az a kék a fehér helyett feketével szerintem nagyon durván nézne ki

Színes gépek. A felvevő piac meg van rá az USA-ban is, és Európában is az biztos.
Egyébként szerintem egész érdekesen néznek ki! 
A Toshibával meg eggyel (vagyis többel) csak több van a kínálatban... 
[ Szerkesztve ]
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

Szerintem ezek nagyon is jól néznek ki 
http://lajkold.hu