jajj de elfogadnék egyet az agility ex-ből...na, majd nemsokára
[már csak pár év...]
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
jajj de elfogadnék egyet az agility ex-ből...na, majd nemsokára
[már csak pár év...]
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Örvend a lelkem az ilyen hírek hallatán. OCZ-nél miért 60 GB-os meghajtó(k)ról beszélnek? Ezekere kevesebb adat fér, mint egy 64 GB-osra?
[ Szerkesztve ]
(#3) Depression
Jónak jók, de messze nem érnek annyit, mint amennyi az áruk. Ahhoz igencsak eleresztve kell lenni, hogy 60 gigáért 100k-et kiadjanak az emberek.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Ez nagyon f@sza, de miért nem tudnak már odaverni az árral is. Oké, hogy kihozzák az X-ediket, de akkor amit kivonnak a gyártásból azt adják bagóért...

Ó miért nem lehet ezeket olcsóbban adni. Pedig igen csak megdobná a gépemet. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
Picsafüst mind, ha a minap RAID0-ba kötött 16 db Intel SSD mellé tesszük. 3,4 GB/s adatátvitelt értek el a tömbön. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Fain adattárolók, de még úgy látom, maradnak a HDD-k a gépemben 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

gyenge 
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
Odavertek, az Intel 64 GB-os és szintén SLC chipes SSD-je 670 dollár körül mozog.
Different songs for different moods.

hmmm, alakul ez szépen lassan 
.::www.megadanceradio.hu::.

Huhh, errol hol van teszt? 

Ízirájder öcsém, ízirájder...

De az új Intel SSD már olcsóbb, ha jól tudom.
Új SLC-s SSD-jük még nincs, az MLC chipes valóban olcsóbb lett a réginél.
Different songs for different moods.
Hónapok óta szeretnék egy SSD-t, de az a fránya ár csak nem akar emberi árra lemenni 

Ja, igen, az új tényleg MLC-s, arra gondoltam. 

hát igen.. majd idővel aztmondjuk hogy 64GB-os SSD 15k.. majd akkor..
persze 2020-ba
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Inkább maradok a jó öreg winchesternél
Úgyszint.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Oké, és?
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
És nem fizet ki rengeteg pénzt. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Koszi! 

Hogy a Fusion-IO-ról ne is beszéljünk...
---
Ez mind, 255MBps? Már SATA-6Gbps-ot kihasználó, min. 300MBps-ot meghaladó lemezeket vártam
(Nem mintha azokat rohannék venni, de remélem téli/tavaszi gépcserére már jobb áron lesznek gyors SSD-k rendszerlemeznek)
SLC majd egy negyed évvel később fog jönni a 3BPC-s( 3-bit-per-cell ) változattal nem? 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Kit érdekel?

Például engem. Kíváncsi vagyok, ki hogyan viszonyul adott témához. Ez az egyik ok, amiért látogatom a fórumot.
#27:
Nem írtam, hogy sokat lehet megtudni belőle. Híreknél nem tartos súlyos bűnnek, ha valaki csak néhány szóban írja le a véleményét.
[ Szerkesztve ]

Mert ebbol rengeteget lehet ám megtudni hogy beirja hogy : drága, szar, nem vennék, maradok a vinyonal. A legtobben csak azért nem vennék mert nem ingyen van.

Bizony, csak mi magyarok érzékenyek vagyunk az árra ![;]](/dl/s/v1.gif)

A legtöbben azért nem vennék, mert aránytalanul drága. még. Ráadásul Mo-on sokak egyhavi bérét meghaladja a 600 dollár. Ez még USÁ-ban sem kevés pénz egy adattárolóért, tekintve, hogy egy hasonló kapacitású HDD tizede. Semmi baj nincs ezzel, újdonság, annyiért adják, amennyiért megveszik az eladni tervezett darabszámot + még néhány egyéb szempont.
Azon hogy drága, mit kéne részletezni. Talán az ÁFA emelést?
Jójó, teljesítménybe jobb, de ennyi plusz kiadás nem éri meg. 
[ Szerkesztve ]

Tehat azt mondod hogy neked nem jelent semmit a teljesitmeny?
De, jelent. Csak nem ilyen áron. 

Elhiszem.
Viszont nem értem mert jo ha hasznos informacio helyett, minden egyes ssd topicba a hozzaszolasok 90%a abbol all ki hogy milyen drága?