a Fenrir nagyon dzsukel ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
(#1) Mr.Csizmás
a Fenrir nagyon dzsukel ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

Az Asus Triton 88 linkje 404-t ír.
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

A Hati elég szimpatikus, ennyiért tényleg jó vétel lehet. A Fenrirnek viszont kicsit vásári kinézete van, de biztos lesz, akinek bejön...

Hiba: A 3. oldalon a processzorhűtős tesztmódszerre mutató link 404-et dob.

egy újabb tucattermék, semmi komolyabb újítás...
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

Nekem a ventilátor rögzítése tetszik,ötletes és nyilván hatékony is,árban is kedvező,de nagy újdonságot nem látok,kicsit olyan Noctua pár modellje + Proli Mega ötvözet hatását kelti bennem.
"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

A Hati bejövős, szolid és egy átlagos konfighoz elég lehet.
A ventije nekem a Coolink SWiF2-t juttatja eszembe.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

ezek "új" dolgok? mert már 3-4 hónapja a tulajdonomban van egy fenrir 
Festett lamellák
biztosan jobb a hővezető/leadó képessége, mint a festetlennek...
Jó hűtők, kár, hogy a 180mm széles házakba pont nem férnek bele
hülyékkel nem tárgyalunk

Ez a gumis ventilátor rögzítés nagyon bejön. Tiszta jó ötlet. 
• Powered by: Tanker` •

"Közvetlen konkurenseként a Cooler Master Hyper 212 Plust lehet megemlíteni, mely ugyan pár százassal olcsóbb, de kicsit gyengébben hűt és hangosabb."
Max fordulaton igen, de sztem senki nem használja úgy.
1200RPM-el viszont már 4 fokot ver a Hyper 212+ a Titan Hatira, így ezt a következtetést nem értem.
nagyon vaadak!
[ Szerkesztve ]
liliomtipro

"Persze ekkor a hangjuk eléggé meredek volt, legfeljebb egy tuningos benchmark lefuttatásáig bírtuk ki mellette. Teljesen korrekt, halk szintre állítva, percenként 1200-as fordulaton sokkal kellemesebben szóltak, a 4 Celsius-fokkal megemelkedett processzor hőmérséklet szerintünk nem túl nagy ár a csendességért."
Ez a Fenrir-re igaz, de a Hati hőmérséklete 11 fokot emelkedett a táblázat szerint 2200RPM vs 1200RPM, ez mondjuk elég soknak tűnik.
Ugyanez a Hyper 212+nál 5 fok 2700RPM vs 2200 RPM.
A Fentrir pedig ugye 4 fok 2200RPM vs 1200RPM.
Szóval lehet, hogy akkor a táblázatba csúszott hiba, és a végkövetkeztetés a jó, de a kettő semmiképpen sem jön össze.

Nagyon jol neznek ki, de ilyen rogzitese van a Silentmaxx coolflow promnak is. igaz, az ful rez. 
Tenyleg ezeket el lehet forgatni 90 fokkal, hogy ne hatra, hanem oldalra fujja a levegot?
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló.

Teljesen egyet értek.
Én még a mai napig nem tudom megérteni, hogy miért kell féltéglát gyártani
proci hűtésre.
Bár lassan én is lecserélem a gyári hűtőmet. de biztos olyanra ami nemnyom 0,5kg-nál többet
-No one orders me around! -

Z600-as hol marad? Az se kutya pedig a kicsit több mint 1kg-jával.
Szép hűtők, jó teszt, közönyük.

A súlynak nincs sok jelentősége, az alaplapi merevítő úgyis megtartja.

Nem rossz a Fenrir EVO, de az alap Fenrir jobb választás lenne, mert erősebb a ventije,olcsóbb és nincs rajta csilivili festés, mely akár 3-4°C-ot is elvesz együtt.Kár hogy az eredeti még nem kapható itthon.
Welcome to the Mod Men Show!

Tényleg nagyon csúnyára sikeredett a Fenrir, ennyiért jobbat is lehet kapni szerintem

Az igaz de viszont Ajánlott a Cooler Master Hyper Z600 (elvetemülteknek) ez csak sejtet valamit.

Nem tudom elhangzott-e, mert lusta vagyok olvasni 
De már így képről is levirít, hogy a hűtőcsövek kissé hézagosak... 
Szerk:
Mármint az alumínium kerete jobban kitüremkedik, mint a réz hővezető...
EPIC FAIL!

[ Szerkesztve ]

Jó hűtők,jó áron.Köszi a bemutatót
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

hehe most vettem egy Hyper 212+ -t!

Nem rosszak.A Titan Hati nem lehet rossz,és az ára is tetszik.
[ Szerkesztve ]
Tel:0620-99-76-900 (vodafone) vennék iphone 4-et galaxy s2-öt xperia s-t kp-ra

A Titan Hatinak egy + pont!
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

Ha már szóba került a zajszint. Vadászni kell egy használt Scythe Ninja Plus 2 -t (6k) + venni rá egy S-Flex 800-as ventit (4k) és kész. Ugyanúgy megáll egy tízesből, mint a Fenrir, rendesen hűt és abszolút semmi hangja nincs.

Egy kilós van nekem is(Noctua) csak nem passzív, mint a CM, hanem van rajta 2 14cm-es venti, akkor elvetemült vagyok? 

+1 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

Termetes példány
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Bizony nagyon lácsó!
kár,hogy a teljesítménye már nem az.
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Harmadik oldalon a táblázatban elgépelés: Titan Fenrir EVO - 2200 rpm - házhűtéssek

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

"Scythe Ninja Plus 2 + S-Flex 800-as venti"
igen, ez lenne a tökéletes hűtő
+ hőcső közvetlen érintkezése
+ a tesztben szereplő Titan gumibakos felfogatás.
Talán majd a Ninja 3 vagy a Mugen 3...
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

Schyte Mugen 3 már van
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Kelendő lesz, főleg ennyi pénzért, tömegtermék lesz mint a TX3! 
elég régóta nem találkoztam Titan hűtőkkel az utolsó talán még socket 462-es volt 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Jó lenne látni a Mugen 2-vel együtt a táblázatban, ami egyébként tök jó.

Titan Fenrir :
Iggen jól néz ki 
A másik, az meg nagyon hajaz a Corsair A70-es hűtőre.
www.oaziscomputer.hu
Van benne valami én maradok az Arctic Cooling Freezer 13 Limited Edition-nál...
► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

Szerintem a TITAN soha nem tartozott az elitbe
Ettől függetlenül volt pár ilyen hűtőm, és elégedett voltam velük.
a 2shae már foglalt volt...
Ahogy Ninja 3 is... sok változás nincs, de ez nem is baj 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Megfelelő teljesítmény, jó árazással.
(L) Atiradeonika (L)

Corsair a70-estől nem kell jobb...
Jó teszt lett!
korrekt hűtők megfelelő áron.
Nemsokára jön Scythe Mugen2, Mugen3, Susanoo, Kozuti, Noctuától NH-D14, NH-C14, egy Coolink meg még AC Freezer 13 Pro. Inkább több kisebb cikket csinálunk, hogy gyakrabban legyenek hűtős tesztek, és ne tartson olyan sokáig összerakni őket.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Hiánypótló lesz a teszt, biztos sokan várják.
A Haiti kellemes meglepetés és nem is drága. 
Igazad van valamilyen szinten, de a kiskerárat nem szokás használt árakkal összevetni. Lehet hogy 5k-ért fogják adni használtan a gazsinrir-t vagymit.
Olyan mint VGA vásárláskor azt mondani, hogy tuninggal jobb a másiknál és ezért a másik rosszabb vétel.
[ Szerkesztve ]

Persze, igazad van. De ha az ember cpu hűtésre kiad egy tízest már joggal elvárhatja, hogy teljesen hangtalan legyen. Az meg, hogy használt, hát istenem. Egy "darab vas". Mi tud rajta tönkre menni? Ettől függetlenül értem mit mondasz.