csak az a baj h számít a pénz xD várom az olcsóbbakat :] de a teszt jó :]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
gordonfreemN
(őstag)
Grat a cikkhez, jó lett nagyon! 

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Gratula a cikkhez és a kártyához!
Szuperül teljesítenek. 
TRON addict

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Jó lett a cikk a szokásos alapos és színvonalas írás. 
Még csak átfutottam rajta majd később átolvasom alaposan. Nem rossz így elsőre a kártya. Gondolom a driver-ek alakulásával gyorsulhat még rendesen.
De az árra az valami horribilis, annyival nem veri a GTX580-ast ami indokolná ezt az árat 180k. +15-16% ért hát. 
Cf-ben viszont szépen mennek.
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Keksz03
(senior tag)
grat a cikkhez, ez a kártya meg tökéletes!
kár h rossz a forint... :S
Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...
Köszönet a tesztért, jó volt olvasni! 
A kártya sem semmi, már alig várom az olcsóbb variációkat, fogyasztásban biztos nagyot fogni ütni.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Elmebeteg ár.
Sami Koivikko - Sapphire

jozsef m.
(fanatikus tag)
Gratula ismét a szerzőknek, csak átfutni volt idő, alaposan majd estére.
Gondolom az újabb driverek érkezésével, visszatértek még a kártyára!
5. oldalon a táblázatban a TDP-nél valami nem stimmel.
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

lajtika
(tag)
Tetszik a kártya, főleg a fogyasztási adatok. De arra számítottam hogy jóval erősebb lesz a GTX580-nál. Ennek tekintetében 180 ezer forint elég húzós érte. Ha fél év múlva lemegy az ára 120 ezek, környékére akkor elég jó vétel lesz. Annak aki meg tudja majd fizetni.
0630/353-03-29

radírfej
(senior tag)
aki a csúcsot akarja az fizesse is meg. a top kategóriában ez az árképzés megszokott.
a kártya teljesítménye brutális, de soha sem lesz ár/érték bajnok egy high-end vga.
nehezen tudom elképzelni azt a konfigurációt, amelyikbe kettő ilyen szörny kell, de a teszt alapján aki a csúcsok csúcsát akarja, az ilyen kártyákkal épít gépet.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

helkis
(PH! addikt)
a Radeon HD 6990 és Radeon HD 6970 TDP adatai a táblázat alján, fel vannak cserélve.. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
A képeken balról jobbra haladva miért a 6870-et raktátok be,amikor 6970-et futtattatok a tesztekben,nekem kicsit furcsa 
"ROG"
Jó teszt gratula 
sajnos az ára igen húzós, kíváncsian várom az olcsóbb verziókat.
pdtdi

PeL
(fanatikus tag)
Talán 10 év múlva lesz ilyenem is, mikor 30K körül lehet majd kapni 

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Felesleges 120k-s árban reménykedni. Fél év múlva még lehet drágább is lesz.
TRON addict

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Persze ár/értékben sosem lesz nyerő, de azért elég horribilis az ár azt be kell látni. Persze erre a gazdaság mélyrepülése is rátesz.
Nos CF-nek meg mehet mondjuk három 24"-os monitorhoz. Nem tudom ki venne 1920x1200-ba két ilyen szörnyet.
Aki a csúcsokat akarja az inkább 6990 CF-et épít. 

IreN!CuS
(senior tag)
Grat jó kártya és teszt 
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/
jó kis teszt a kártya is jó ára nem meglepő ezek a karik sose voltak olcsók majd jönnek a kis tesók úgyis azok lesznek a "nép" karik

lajtika
(tag)
A remény hal meg utoljára. De a nyugati szomszédban tuti annyi lesz.
0630/353-03-29

Cybertrone
(PH! nagyúr)
Hat a tuning eleg gyenge lett... legalabb a cata maxot oda lehrtett volna tolni! De gondolom vigyazni kellet a cuccra
a teszt jo, bar a kartya a tesztben mutatotznal erosebb szerintem!
Koszonjuk a munkat!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...

helkis
(PH! addikt)
elolvastam pöpec a kari, de én a tesztbe bedobtam volna egy 3gb-os 580-at, illetve egy ilyenből egy SLI-t..
ha van rá mód pótoljátok plz! kiváncsi vagyok, illetve így lennéek pariban a ringben a karik.. 
A GPU nem bírta alapfeszen a maxot. A memória a maxot kapta. Feszültséget nem állítgattunk. Azt meghagyjuk a vásárlóknak.
helkis:
Jófej vagy.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
amíg nem nyugati devizában utalják a fizut, addig haldoklik az a remény

szokásos ph-minőség
brutális a single teljesítmény
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Cybertrone
(PH! nagyúr)
Az laza... eddig 4 7970 van a topikban mind birta... pech!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * One X quad core white...
Ahogy néztem a külföldi tesztekben sem nagyon bírta a maxot a GPU. Legalábbis azokban amit néztem.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

KisTopi95
(fanatikus tag)
Hát igen, szeretnék két ilyet a gépbe... Már csak pénz kell hozzá 
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

epityesz
(fanatikus tag)
Grat!
Jó a cikk.....eccsém mekkora teljesítnény ![;]](/dl/s/v1.gif)
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

Cybertrone
(PH! nagyúr)
Akkor szerencsesek vagyunk!

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Bezonyám. 
Majd aranyáron adjuk el 2 év múlva. ![;]](/dl/s/v1.gif)
TRON addict
Szóljatok AdiBá-nak,ő biztos beküldené a karit PH!-nak egy teszt erejéig 
"ROG"
Jó lett a teszt!
Ütős a termék, csak nekem megfizethetetlen! 

helkis
(PH! addikt)
lehet elég feltekerni a ventit hangosra.. 

W.Wilson
(kvázi-tag)
"a top kategóriában ez az árképzés megszokott"
HD 4870 300$
HD 5870 400$
HD 6970 370$
HD 7970 550$
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Ja a kérdés hogy minek? A mai gyenge konzolport játékokhoz? Tisztelet a kivételnek. Persze ha szarul van optimalizálva a game akkor érthető hogy kell a kakaó.

lajtika
(tag)
Na arra én is nagyon kíváncsi vagyok. Főleg arra hogy a 6850-6870-es hez képest milyen lesz.
0630/353-03-29

Apika
(PH! addikt)
Gratulálok a cikkhez!
Maximális teljesítmény, maximális ár...
A kártya tényleg brutális, le a kalappal előre, DE szerintem 180k-s áron elég nagy túlzás azt mondani, hogy ez ajánlott (azaz aki megveszi jól jár vele).
Szerintem egy 6970-el, vagy egy gtx580-al ami kb 15% lassabb nála, de 80 ezerrel olcsóbb is, sokkal jobban jár ma a vásárló.
Ez persze csak a magán véleményem.
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

apollo12
(PH! addikt)
nem rossz kártya, de ahhoz képest, hogy 28nm 250wattos fogyasztás 
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

Angel1981
(PH! addikt)
Egyetértek az Általad leírtakkal, de én nem látok rá okot, hogy "csak úgy, magától" lemenjen az ára - hacsak nem a Fermi miatt, vagy mert várakozáson alul fog teljesíteni az eladások tekintetében. 

Cybertrone
(PH! nagyúr)
Boltba nem veszel 100k ert 580at

Ghard
(tag)
sajnos igy van.
nem maradt más a pc-s piacnak mint a felbontás növelése és a többmonitoros rendszer.
(ami szvsz egyáltalán nem éri meg a pénzét)
Boltban 130-170 ezer a GTX 580, barátom!
HGyu
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
én emlékszem mikor az első ilyesféle kártya megjelent, az NV 7950 GX2. Hasonló ár, hasonló (többihez képest) teljesítmény. az nem 10 éve volt, de már sehol sincs 
iPhone 4S

Diablo18
(senior tag)
ez 1 rossz ár
1 év múlva meg lesz 60 ezer
nevetséges
várni kell és később meg venni 
v venni 1 szaros nintendo wii t
az szórakoztató elektronika
igaz nincs hiper szuper kinézet rajta
de szvsz 1 játék szórakoztatni van nem arra hogy úgy nézzen ki mint ha 1 valós embert irányítanék
Kérem mindenki értékeljen közös üzletünk után

SzlobiG
(PH! félisten)
Jó a cikk csak kár hogy későn így semmi meglepetés nem ért.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Az más kérdés hogy a nyáron volt 100-110K körül ref. GTX580-as is. Igaz akkor még erősebb volt a Ft.
Ma meg szinte lehetetlen ref. GTX580-ast beszerezni.

Malachi
(őstag)
elmebeteg árfolyam. kiszámoltam, mennyi lett volna 1, 2, 3 éve, mai napon, aktuális árfolyammal.
2011.01.16. - 141k
2010.01.16. - 126,5k
2009.01.16. - 113,5k
persze, relatíve is drága, de csak azt kell látni, hogy az 500 dollár körüli árcímke egy új csúcskártyánál nem változott. a forint romlik sajnos folyamatosan.
[ Szerkesztve ]