Ha csak telefonlásra használnám akkor nem is vennék ilyen telefont. De mivel egy ilyen kütyüt kényelmesebb magammal hurcolászni egész nap mint egy alaptelefont plusz még egy laptopot/tabletet így ezért ez van. Majd ha kijönnek az olyan táblák amiket a farzsebembe össze tudok hajtogatni akkor lehet az lesz a felállás de addig maradnak az okostelefonok.
"We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi

, de a postagalambig sem kéne visszamenni.

A többségnek nincs szüksége a leggyorsabb kártyára, többszörös áron, akinek meg igen, az tökéletesen tudja, hogy milyen kártyát kell vennie. Viszont az, hogy nem bővíthető az új Sony-k memóriája, az vissza fog ütni szerintem. Főleg mivel a 16 giga belső memória, azért messze van a 16 gigától. Simán lefoglal 2 gigát a memória működése, majd 2 giga a programoknak, szal jó ha 12 marad minden másnak, ami lehet, hogy nem elég 2012-ben. A 32 gigás már bőven jó, annál tényleg nem kell több és nem is nagyon van. Most 16 giga van az SGS2-mben +16 gigás kártya, ami többé kevésbé tele van. De azért bajban lennék, ha csak ennyi lenne. Ha már okostelefon, akkor lehessen szükség szerint bővíteni, ez alap szerintem.

). Tavaszra már tudom hogy jönnek az első fecskék, de ez meg most van arra próbáltam célozni csak.