Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaUser

    addikt

    válasz Dottore #2164 üzenetére

    Köszönöm :R.

    A nagy problémám az, hogy jelen állás szerint már nem az a kérdés, hogy a Gmail accodból és az egyéb felküldött adatokból (maps) megtudják a pontos címed, szokásaidat, stb. Ez már működik. A kérdés az, hogy nem tudjuk kinek adják ezt tovább. Ugye itthon is volt UD ügy, hogy ne menjünk messzire. USA kormányszervek felé a nagyobb cégek adatokat szolgáltatnak és sok bank is. Ez ellen sajnos csak úgy lehet védekezni (ma még), hogy diverzifikáljuk az adatokat. Amint mozdulunk a cloud felé ez a lehetőség is el fog tűnni s nagyon ebbe az irányba tartunk sajnos.

    Eagl3, mokus1: Még lehetek fontos ember. ;] A lényeg az, hogy bányászható módon ne adjunk ki magunkról összekapcsolható adatokat. És mi az amit féltek? A magánéletem, mert az enyém és nem más cégeké/szolgálatoké. Lehet, hogy téged nem zavar, hogy gyakorlatilag tálcán kínálod minden lényeges adatod és szokásod, de engem határozottan idegesítene.

    ''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Új hozzászólás Aktív témák