Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ftomm

Ftomm
(fanatikus tag)

Szép és egyedi az alakja.
Kiváncsi vagyok, meddig növelik még a kijelzők méretét!

(#2) forintuser

forintuser
(senior tag)

Nem hiszem hogy nagyon fogják.Ha nagyobb kijelző lenne, az már tablet lenne. :DDD

Holnapkészítést vállalok.

(#3) Sofian

Sofian
(senior tag)
LOGOUT blog

A stockfotókon szebbnek látszott.... :F

Jó ez az ARC, csak kicsit megint úgy érzem ,mint az előző X10-nél, hogy ennyi pénzért nem ezt vennék...

[ Szerkesztve ]

WP7 és Android fejlesztés - https://plus.google.com/113465598003608536126 http://modevel.blogspot.com https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

(#4) Volkov

Volkov
(fanatikus tag)

Cikk végén "Samsung E2652W Champ DuoS" van :)

:)

(#5) JR.CSé válasza Volkov (#4) üzenetére

JR.CSé
(senior tag)

Jó kis teszt lett.Nekem nagyon bejön a teló.Csak nehogy vegyek majd 1 et belőle :DDD

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#6) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép, jó, tetszik.

Persze ennyi pénzt nem adnék ki egy telefonra, de nem én vagyok a célközönség.

Úgy gondolom, a geek-eknek maradnak a kétmagos készülékek, de az átlag felhasználók (nem idehaza, hanem világszerte) vinni fogják a készüléket.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#7) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szép és jó is. Csak az árazással szálltak el. Ha 2 magos lenne, akkor rendben lenne a 150 nyitó. így egy 120 alatt kicsivel lenne a helyén szerintem.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#8) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszik :)

"There is nothing permanent except change"

(#9) csokoládé13

csokoládé13
(kvázi-tag)

Azon kevés telefonok egyike, mely képen jobban tetszik mint a valóságban. De tényleg szép!
A kijelző pedig nagyon meggyőző!

A Mobilarénás videók alá különösen jó érzékkel válogattok zenét! Esetleg meg lehet kérdezni, hogy az Arc videója alatt mi szól?

(#10) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szép lett, köszönjük a tesztet! Annyival drágább is most, mint az Incredible S, mint amennyivel jobb (valamennyivel).

Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

(#11) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Nem lett rossz. Foleg, ha az is figyelembe vesszuk, hogy ki a gyarto.

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#12) Agrox

Agrox
(kvázi-tag)

tetszetős darab, de még túl sok újdonság jön ki idén, hogy bárki elhamarkodja a döntését ezzel. személy szerint én ragaszkodom htc-hez a sense miatt, dehát mindenkinek mások az igényei. persze mostani árán incredible S-t se vennék

Gigabyte Ga-Ma770UD3 rev 2, AMD Phenom II 720BE @ 3,6 Ghz/4 cores, Coolermaster Hyper TX3, 4 GB RAM, Gigabyte HD6850 1gb

(#13) Lennier

Lennier
(kvázi-tag)

Jó a diavetítős képnél a kiválasztott kép (Puskás tornaterme) :))

[ Szerkesztve ]

(#14) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kell(ene). Csak az ára. :F

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#15) zsarkov

zsarkov
(lelkes újonc)

Haladunk az 5 perces készenléti idő felé ezekkel a penge telefonokkal :)

LG Optimus 7

(#16) HardSanyeee

HardSanyeee
(őstag)
LOGOUT blog

Végre, ezt a tesztet vártam :) Nem rossz készülék valóban, csak az ára picit sok. A Neo kb ugyan ezt tudja, az olcsóbb lesz, de nem is ilyen szép :U Kíváncsi leszek a szolgáltatói árakra.

Viszont az Exmor R kameráról nem esett szó, igaz, mint látszik nem is kiemelkedő, de elvileg érzékenyebb a fényre.

Amúgy az első oldalon az utolsó bekezdésnél az nem Neo Pro, hanem simán csak Pro :)

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#17) Ata_

Ata_
(újonc)

Neo szolgáltatói árait én is nagyon várom, remélem hamarosan kapható lesz. :))

(#18) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Tetszik. Nem az én kategóriám, de nagyon eltalálták.

A Neo tesztjét , és itthoni árát várom.

(#19) Mspla

Mspla
(újonc)

Szerintem nagyon jó és szép is. Ez a vas ennyit tud, bőven elég. Csak drága. A Pro-ra leszek kíváncsi.

(#20) kofy

kofy
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Jól látom, hogy nincs megemlítve, hogy nincs másodlagos kamera? Az SE szerint azért, mert a formaterv nem engedi meg.

(#21) mrhitoshi válasza Volkov (#4) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Samsung Champ DuoS jobban ajánlott mint ez az arc. :DDD

Tényleg jó telefon lett, de 150k Ft azért kicsit sok. :U

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#22) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Én annyit mondanék.Bárcsak az összes Ericsson ilyen jó lenne ezek után.Akkor nyugodt lennék h a kedvenc márkám sorsa be van biztosítva. :R :R Az ára szerintem még így sem annyira horribilis indokolatlan összeg.De ezt mindenki a saját magához méri. :R

[ Szerkesztve ]

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#23) bwoay válasza EczkE (#14) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nekem is csak az ára kellene :DDD

[ Szeretkezve ]

(#24) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetlen egy dolog tetszik benne, a kijelző.
A formája, kinézete különösebben nem tetszik de legalább kitűnik a sok tepsitelefon közül.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#25) er2es

er2es
(kvázi-tag)

na ez jó kis telefon lett..

(#27) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Ha az ára normális szintre süllyed lehet hogy ez lesz a következő. De lehet hogy csak az X10 után :)

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#28) tween

tween
(őstag)

én kizárólag zsebben szeretem hordani a telefonjaim és persze makulátlanul sem vigyázok rájuk,de ezt elképzelni nem tudom a zsebemben,max. 3.7es kijelzővel még oké lenne...

(#29) joamilestoné

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon király, és végre nem fekete az Android menüje. De nekem döcögősnek tűnt, a főképernyőn a scrollozás sem akadásmentes, a weboldalra nagyítás meg kifejezetten akadt.

Ennél egy milestone miui rommal, gyengébb hardverrel sokkal fürgébb.

Csak a Jack3D ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#30) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

valahogy nem passzol össze a vékonyság, egy ekkora felületű telefonnal nekem..viszont iszonyat mód tetszik, elfogadnám szívesen! remélem jó útra tér az SE,hajrá!

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#31) hurrikan válasza joamilestoné (#29) üzenetére

hurrikan
(őstag)

Kitudja hány program futott egyszerre. :)
teszt során sokminden fel van téve és használva. Ahogy írták is a cikkben.
Ha mindig döcögne gondolom nem írta volna a tesztelő hogy patent, és sebes, meg kitudja, lehet hogy a video akadt: :D

Érdekes egyébként hogy a kamera mivolta, Exmor, meg sincs említve, ami elvileg fényben nem kiemelkedőbb a többinél, de sötétben jobb az eddigi kameráknál. Így pár sötétben, avagy félhomályban készült fotó nem ártott volna, vagy épp egy videó.

És van EQ, :D megtanulnak szoftvert gyártani xd

Tetszik, nagyon pofás, de én inkább egy Neo-ra pályázok majd, ez kicsit nagy nekem, és a nagyon vékonyság nem jön be annyira, bennem mindig a törékenység érzetét kelti. Persze mostanában ez a menő, lehet hogy ettől lesz sikeres a gép.

[ Szerkesztve ]

Kérdésed van az Androidról? Az ország legnagyobb GY.I.K-ja itt: http://www.seria.hu/forum/index.php?f=391

(#32) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

"de annyi bizonyos, hogy az arc kijelzője a legjobbak között van, ha nem is olyan vibrálóan kontrasztos, mint egy Super AMOLED, de nem is tűnik mesterkéltnek, erősek a színei, ugyanakkor hosszabb távon sem bánrja a szemet."

Erre nagyon kíváncsi vagyok, illetve hogy milyen az olvashatósága napfényben.

(#33) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejha ez nagyon jó lett. Nekem legalábbis bejön. :) Le a kalappal SE, végre tanultak az elavult OS verziók hibájából.
Az ára viszont még sok...

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#34) Peterson_

Peterson_
(fanatikus tag)

Nagyon jó teszt lett, köszönjük!
Nekem nagyon bejön ez az arc...és hála a bevezetőnek, minden egyes alkalommal ARC-nak is olvastam :U
Formára nekem eddig is bejöttek a készülékeik, de ez különösen pofás lett.
A Hardver meg untig elég lesz egy darabig szvsz.

Ezt a kijelző megoldást minden hasonló kategóriájú telefonban alkalmazza innentől az SE?

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

(#35) bob.zxr

bob.zxr
(fanatikus tag)

"MSM8255. Ehhez a szokásos Adreno 205-ös GPU tartozik, valamint 512 MB RAM és ROM. [...]pontosan ugyanez a hardveres kombó van a nemrég megszemlélt HTC Incredible S burkolata alatt is"

Incredible S: 768 MB RAM, 1,1 GB ROM

Ezt már csak azért irom ide, mert a RAM ha nem is, de az 512 ROM az Arc-ban kevés. Akinek Desire-e vagy Nexus one ja van tudja miről beszélek. És tudom hogy van app2sd meg egyéb buhera. De ne nekem kelljen már, amikor alig kerül többe a gyártónak hogy ne fél giga ROM legyen hanem egy.

2 + 2 != 5

(#36) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem láttam a tesztben (vagy nem voltam figyelmes), belső tárhely nincs benne?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#37) Saccco válasza kaller1 (#36) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"...valamint 512 MB RAM és ROM. Utóbbiból olyan 280 megányit tud a felhasználó kiaknázni..."

Ott van az. :)

------
Amúgy értem a viccet, hogy arc, de következetesen volt mindenhol kis 'a'-val írva az Arc?

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#38) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom, hogy a farzsebben hordás végett (is) lett ilyen íves a formaterv, nekem nagyon tetszik, szép, komoly megjelenésű készülék. A Bravia kijelző pozitív tulajdonságait így videón keresztül (kivéve a bemutatót) nem tudom érzékelni, de használat közben bizonyára meggyőző lehet. Ami nem tetszik az az ára.

"Alul három gombot találunk, vissza, főmenü és opciók. Kicsit furcsa volt az Incredible S után a sorrend, a Google igazán szabályozhatná, hogy ez fix legyen."
Ez igazából csak nektek tesztelőknek "probléma", mivel sűrűn kerül a kezetekbe újabbnál-újabb Androidos telefon. Egy átlag felhasználó egy hétnél többre tervezi egy ilyen készüléknek a használatát, így ők nincsenek ilyen gondban. :)

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#39) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

x1 óta nem volt olyan se telefon ami tetszene, de ez igen impozáns lett

(#40) Gude

Gude
(senior tag)

Sony Ericsson telefonok sosem jöttek be.Ez lett a kivétel ;)

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#41) bwoay válasza Saccco (#37) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kétlem, hogy erre gondolt volna, ez az tárhely nem az a tárhely :)

[ Szeretkezve ]

(#42) kaller1 válasza bwoay (#41) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Jól látja kolléga. ;) :K

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#43) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Jó kis cucc, el tudnám viselni. Csakhát az ára...
Illetve jó lenne, ha tovább bírnák szuflával ezek a készülékek. Mi lesz a kétmagosoknál, ha ez sem bír másfél napot?

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#44) hurrikan

hurrikan
(őstag)

Ez így van.
A belső memória mellesleg bőven elég lesz. Hiszen 2.3 már támogatja az SD-re telepítés is ugye.

Kérdésed van az Androidról? Az ország legnagyobb GY.I.K-ja itt: http://www.seria.hu/forum/index.php?f=391

(#45) Saccco válasza kaller1 (#42) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Benne volt a másik tárhely is... 8GB kártya a gépben... :DD

(#44) hurrikan:
Erre azért ne vegyél mérget. :DDD

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#46) n0_gAboR válasza hurrikan (#44) üzenetére

n0_gAboR
(őstag)
LOGOUT blog

Csar egy reszet rakja at az appoknak a telefon. Nekem Desire anno siman betelt 2.2 mellett is.

(#47) pista59 válasza hurrikan (#44) üzenetére

pista59
(őstag)

Sőt, a 2.2 is. A kijelző szép, jó, de marhadrága.

A győztes féreg irtó baktérium

(#48) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Egész jó telefon, de nálam bukta 1-2 helyen. Kevés a rendelkezésre álló memória és nem jön be, hogy műanyag. Lehetne szépen munkált aluminium ennyiért.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#49) kaller1 válasza Saccco (#45) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezt nem nevezném belső tárhelynek. :U

Szóval nincs, ami pedig elvárható lenne ebben a készülék pozícióban, az árszegmensről nem is beszélve.

(#50) hodostamas válasza n0_gAboR (#46) üzenetére

hodostamas
(őstag)
LOGOUT blog

ha rootolt, át lehet rakni bármelyik progit SD-re, minden gond nélkül.

persze ez nem mentség ilyen kategóriába :)

Minden ami az Androidhoz kellhet: http://android-forum.hu - http://hardverapro.hu/apro/hp_nc6400-as_elado/friss.html

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.