Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • epoc32

    csendes tag

    Jó reggelt mindenkinek.

    Két napja vagyok s5230 tulaj, végig olvastam a fórumot az elmúlt kb. 3 hétben, mióta erre a telóra pályázom.
    Tudtam mit kapok, de még annál is többet nyújt a készülék, nagyon elégedett vagyok vele.
    Ez számomra is megdöbbentő, mivel évek óta kizárólag okostelefonokat használok. :) De mivel leszoktam a folytonos "telepítek-amíg elnem száll az oprendszer-és rakom újra órákon át" hozzáállásról, és az elmúlt egy évben csak e-mail és minimális web böngészésre használom a telót, így már ez a készülék is lefedi az igényeim. :)
    Megjegyzem kerek egy éve iPhone-t nyúztam (ami szerintem non plus ultra, most lehet anyázni) de sajnos meghalt és visszaálltam a Symbian OS-re. Épp a szifon miatt választottam a Star-t, mert ez véleményem szerint "iPhone Ultra Light". :D Kár, hogy a híváskezelő gombpáros nem virtuális. ;)
    Nem kérdeznék hülyeségeket, amit már ezerszer leírtatok és pl. a User manual-ban is benne van. :D
    Viszont egy kis segítség, ha valaki Opera Mini 5-öt használna a web elérés élményindexének növelésére.
    Szóval, nekem van net a telón, így természetesen a böngészőjével töltöttem le az 5-öt és majdnem agyérgörcsöt is kaptam mikor elindítottam. :)
    Ugyanis, mint tapasztalhatta más is az Opera szerint az s5230-ra a virtuális qwerty NÉLKŰLI verzió a patent. :S Tehát az URL megynyitása vagy mellette a Google keresőre kattintva nem jön elő a teljes billentyűzet, csak a JAVA-nál az alsó szegmensbe kirakott ,mütyűr, hagyományos mobil gombsorral bénázhatunk. :( És mint tudjuk a teló saját qwerty-ét sem használhatjuk szövegbevitelre.
    Van egy SonyEriccson m600i-m, ahol viszont fizikai qwerty billentyűzet van, mégis feldobja a Mini a virtuális qwerty-t is.
    Röviden: a GetJar-ról töltsük le az m600i-hez definiált Opera Mini 5_öt és Tá-ráááááááá!
    Van virtuális qwerty, kényelmesen gépelhetünk a JAVA progiban is. :) Megjegyzendő: a GetJar-on említett verzió a kompatibilitási listában felsorolja az s5230-at is.
    Valószínűleg "csak" az Opera bénázta el a dolgot.
    Remélem a végleges 5-nél már a virtuális gombsorral támogatott verza lesz az alapértelmezett, ha leakarjuk a telóra tőlteni.
    Remélem hasznos volt az infó.
    Üdv minden s5230 tulajnak.

Új hozzászólás Aktív témák