- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Markizmark #2253 üzenetére
Hogy mennyire gyakori az,hogy egy komolyabb samsung telefonnak valami baja lesz? Hmm... szerintem egyáltalán nem jellemző,habár mivel több galaxy s3-t is használtam az elmúlt időben,ott pl az egyik megadta magát! 2 hónapig használtam,minden nap,gond nélkül ment! Eladtam,s aki megvette 1 hétig használta utána,s egyszercsak egy reggel úgy fogadta a telefon,hogy újraindult neki az éjjel és kérte a pin kódot! Beütötte és onnantól mindig újraindult neki folyamatosan,nem akart neki továbblépni. Sim nélkül pedig a samsung galaxy s3 felirat után csak a feketeség maradt rajta,nem lépett tovább! A srác egyáltalán nem buherálta (nem is ért hozzá),vigyázott rá mint a szeme fényére (összegyűjtött pénzéből vette) le nem esett,nem ütötte neki semminek! Bevitte a samsungba,újrahúzták neki az androidot,meg valamit cseréltek benne (garipapírra rá is írták neki,de hogy mit cseréltek azt nem lehetett elolvasni) és visszakapta! Azóta megy neki,s ennek már vagy 2hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest