Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ankhiszesz
tag
Köszönjük a tesztet, ez hatalmas volt!
Tényleg nem gondoltam volna, hogy komolyan gondoljátok a petíciót és megvalósul a teszt. Most már (nem mintha eddig más lett volna a véleményem) senki nem mondhatja rólatok, hogy nem figyeltek oda miránk, vagyis az olvasókra.Viszont amin elgondolkodtam, hogy a soduku nem túl "értelmes" játék ennek a célcsoportnak? Bár lehet, hogy ezzel tényleg fejleszteni próbálták a felnövekvő korosztály értelmi szintjét (habár ezt a külső megfelelő mértékben ellensúlyozza). A teszt hangvétele meglehetősen korrekt volt, ahhoz képest, hogy mit fogott a kezében Bog - ezért is hatalmas respect jár.
-
echterion
nagyúr
Ahogy a lányom mondaná: ez mi ez itt?
Amúgy nem is annyira lehúzós a cikk, mint amire az ember számítana ilyen esetben. -
törölt tag
Szerintem is ez volt az eddigi legjobb teszt a Mobilarénán
Egy Tetszett plecsnit tényleg megérdemel
-
Depression
veterán
szerintem tök szép. Mondom ezt 31 éves férfi fejjel. Ha lenne benne rádió, tuti vettem volna egyet.
-
Napfénysüti
nagyúr
Kislányoknak tényleg jó de nagylányok kezében már nem tudnám elképzelni.
-
enginev3.0
félisten
És ezze hogy jelennnyek meg a éjjszakába?
Ezt a telefont kinek szánták? Mert hogy a 2éves keresztlányomnak meg is venném, de hogy 8 éves lányoktól feljebb már elég érdekesen néz ki bárkinek is a kezébe
Kb mintha visszamaradott lennél, ülsz a buszon és egy játéktelefonnal beszélgetsz ami tele van cukorral, vagy zenél ha megnyomod az egyik gombját
Vagy csak én vagyok elmaradva
-
Lacazr93
senior tag
Egy 8-10 éves kislánynak pont jó..
-
FRENK1988
veterán
Inkább 3310 mint ez a HelloKitty förmedvény
-
DarknessHope
senior tag
sose gondoltam volna hogy egyszer ilyet olvasok... de megérte a poénok miatt
kérjük tesztre a nyáltelefonokat -
Norb0
tag
Nagyon jó cikk, de a videót azért sajnálom
Sok poént lehetett volna ott is nyomni.
-
Timyyy
őstag
Ez nem telefon... kb egy darab kőnek is ennyi a tudása... arra jó h vkit fejbevágjunk vele... na meg amibe ez kerülni fog, a kukába is lehetne dobni egyenesen, hogy utat spóroljunk.
-
Peterson_
addikt
Erről szól a demokrácia!
Adjuk meg a nagyérdeműnek amit áhít!A következő tesztnél esküszöm beruházok egy ilyen mobilra...aztán szétlövöm légpuskával
-
HyP3b0y
senior tag
Egy tetszett plecsnit már csak úgy képekről adtam volna neki XDD
-
DemonDani
addikt
Ennél sokkal rosszabbnak gondoltam igazából, mondhatni pozitívan csalódtam.
A Soduku kicsit ellentétben van a Hello Kittyvel
én inkább vmi lufi elkapos hello kitty játékra számítottam
Ez igaz lenne, elvileg:
"a személyiségtorzító hatás mindenképpen megfontolandó faktor"
De barátnőm huga telefonja nem helló kitty-s de tele ragasztgatta szivekkel meg smiliekkal...
Szóval amíg van matrica mind1 a dolog... a létezése a nyálas szaroknak mai világban már bőven elég sajnos a kislányok személyiség torzulásához... ha nincs ilyen telefonjuk akkor is megoldják -
turbuczn
tag
Én mondom, ez a legjobb cikk eddig a mobilarénán!
Ennyit még nem röhögtem itt!
-
m@xsys
senior tag
LOL, de mar kuldtem a linket a celcsoportnak!
-
szuper-t
őstag
Nem lenne rakta Kitty megvenném munkás telefonnak
-
gybazsi
senior tag
Tiszteletem Bognak hogy kimert menni vele az utcára. Samsung bemutatón meg tényleg néztek volna 1et.
-
BoneDragon
veterán
Erre csak azt tudom írni: katasztrófa
-
Teszla_
senior tag
Duplo (ez még létezik?)
Igen, itt gyártják Nyíregyházán
Tetszett a teszt, én nem szörnyedtem el annyira a telefontól, mint ahogy azt az elején gondoltam.
-
RepeatSector
senior tag
Ha bővíthető lenne tuti vennék 1et tök menő lennék vele
habár most is Nokia 7373-am van(fiú vagyok) rózsaszínben csak mert megbizható és jó rajta zenét hallgatni azért szeretem
1et még megtennétek nekem?? felvennétek milyen csengőhangok vannak benne?? mert ha az is hello kittytm -s akkor bexarok -
Straw
senior tag
Gratula a teszthez és a legmélyebb tisztelet.
Azért kíváncsi lennék mennyi idő roppanna össze ha átmennék rajta egy Ducatóval
-
]Phobos[
senior tag
Nem szoktam Mobil Arena táján bóklászni, de ez a cikk hatalmas!
Néhány mondaton besírtam
Amúgy a Sodoku nem túl power ehhez a felhasználói körhöz!?
ui.: Egyébként ezzel a piros-fehérrel annyira tényleg nem visszataszító.
-
Lotusomega
senior tag
66 gramm
Az durva, minden külcsínt leszámítva, az eléggé batráti méret, más kérdés h ki nem mernék menni vele az utcára
-
Jadro
veterán
Hehe tetszett a cikk, kell ilyen is. Egyébként egész jó kis gyerektelefon lehet. Szerintem nem személyiségtorzító a hatása abban a korosztályban, ahol ennek ténylegesen helye lenne.
-
Ricardo
titán
"erősen agyaltam rajta, hogy a Samsung Galaxy S premierre ezt viszem magammal, de győzött a jobbik eszem"
Pedig nagy lett volna. külön cikk lehetett volna a reakciókról
Kösz a tesztet, egy élmény volt.
-
Kovax12
tag
„valami nem oké, lehetne máskor?“
-
Valzor
aktív tag
Köszönjük a tesztet
Nagyon jó lett az írás.
Jah és persze, hogy van még Duplo! -
Lenry
félisten
De több ilyen debil petíciót nem szeretnék látni.
még meglátjuk. MUHAHAHA
egyébként köszi a tesztet, hogy tényleg megcsináltad
-
JanFe
aktív tag
Tetszett a teszt
Jot nevettem rajta.
-
BloodyEddie
őstag
"Bele sem merek gondolni, mit éreznék, ha valamelyik kislányos ismerősöm egy ilyen telefonban a nevemhez rendelne egy száj nélküli, masnis macskát... brrr..."
Az én kedvenc mondatom
Őskövület-táskamobil teszt nem lesz?
-
Hosssszu
őstag
Köszi a tesztet.
Bennem csak egy nyitott kérdés maradt: miért van rajta usb csati, ha nincs memória a készülékben? -
Bathorypeti
tag
Nem rossz kis telefon,igazi csajos darab.Ilyenre is van igény.
-
BloodRay
veterán
Köszönöm a tesztet és hadd fejezzem ki legmélyebb tiszteletem Bog!
A készüléket és a cicát inkább nem kommentelném.(#6) DeFranco -> "senkinek nem fáj" Azért ezt cáfolnám.
-
Goose-T
veterán
"Az üzenetek küldésénél Kitty cica papírrepülőt dobál, hogy egyem meg a szívét."
Már csak ezért a mondatért és megérte a petíció.
-
DeFranco
nagyúr
Ó, anyám borogass! Külön öröm, hogy Te (Bog) tesztelted, ide pont a Te fanyar stílusod kell, hogy egyem meg a szivedet.
Teszt: Korrekt lett, pont úgy, és annyi ami kell. Nem ment át kényszerű fikázásba, és kényszerű röhögésbe, hagytad, hogy a készülék megmutassa a maga értékeit.
Telefon: Ahogy írtad is. Hiánypótló. Jó, hogy van ilyen, senkinek nem fáj, és lesz, aki örül neki. Ahhoz képest, hogy gondolom az ár nem kis része a licensz díj, teljesen olcsó induló árnak. Rosszabb esetben ez lesz a telefonok Uhrin Benedeke.
Maxi respect.
-
03061981
tag
Én örülök ennek a tesztnek! Bár nem hiszem, hogy sok 5-60 éves HelloKitty fan olvassa ezt az oldalt! Csajomnak biztos tetszene az 5800 mellé...
-
És itt van! (dobpergés...)
Ezt várom már mióta!
Mély tiszteletem nektek, hogy ezt is megcsináltátok!
Egyébként pont olyan ez a teló, mint várná az ember az ára és kinézete alapján! -
Wa2x_
veterán
Ez mi?
-
Szeretném kifejezni a legmélyebb tiszteletemet a Mobilarenának és Bognak, hogy tényleg letszteltétek.
Köszi!
Mod: Egy 17 éves hölgy ismerősöm máris beleszeretett a készülékbe, amikor meglátta a monitoromon a tesztet...Gyanús, hogy van egy tuti vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hello Kitty telefon, nagyon olcsón, nagyon messziről. Olyan is.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest