Az az "egér" nem is lenne rossz 70 körüli áron.
Az élet kegyetlen .
Az az "egér" nem is lenne rossz 70 körüli áron.
Az élet kegyetlen .
a mosue nagyon f@sza kéne is 
viszont az a shuttle...formára semmit nem fejlődnek, évek óta ugyanazt a házat ajdák el... a belső persze jónak hangzik, de még mindig ugyan az a f0s a szellőzés. már a régiek is hangosak voltak.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
osztom teljes mértékben a véleményt! Tudnak és tudtak szebbet is alkotni!
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

Jó ötlet, és még kinézetre sem rossz, kár hogy 2 szerverházzal tolom az ipart ami a külön vizes egységgel kb. egy nagy íróasztalt kitesz cakk-pakk 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Azért ezt a Mouse Computer Lm-mini-t képzelétek el úgy, hog lóg belőle 3-4 madzag... úgy már nem is olyan nagyon szép és aranyos..... 
Mert mit kell rajta nézegetni, én a monitort szoktam, a gép meg jó helyen van az asztal alatt. Ehhez viszont kisebb asztal is elég
.
Az élet kegyetlen .

Felb*szom az LCD hátára, az mindent eltakar 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
A Mouse elég csinos, de ha már nettop, akkor dupla-atom kéne bele.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Gratulálok, a shuttle-nek sikerül nótbukméretet nótbukáron elérni! 
Ha már úgy is a hálózaton lóg, a 600 euróért belefért volna kétmagos Tszériás mobilproci intel x4500-zal.
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

Egész jók.
Hát igen a ház már megszokott.
Kösz az írást. 
Az asztali számítógépekkel szemben gyakori kritika, hogy nagyok, nehezek, bonyoltultan szállíthatók. Persze – mint mindenre – erre is van megoldás: laptop.
Milyennapvan?

Hasonlit egy routerre de router is csak addig szep amig nem log belole a sok kabel 
Viszont kabelek nelkul meg haszontalan 
.::www.megadanceradio.hu::.

Shuttle SX58J3 esetében azért az i7 nem elhanyagolható, az pedig főleg nem, hogy rendes VGA-t lehet belegyömöszölni, ráadásul kettőt.
régóta töröm a fejem egy ilyen mini megoldáson otthonra, csak integrált Intel VGA-t nem akarok látni. SX58J3 most komoly esélyes, persze konkrét ár után lehet, hogy ez változik..
SX58J3... Pont ilyen kellene...
Nagyon tetszik!
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Kulso taposat kell venni, es maris nem fos a szellozes.

az a kikalapált "egér" tetszik.. vajon mennyire melegedhet? 
The only man who gets his work done by Friday is Robinson Crusoe..