Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Tel Elek

Tel Elek
(PH! addikt)

Csak tudnám, hogy az új Timeline x termékcsaládot miért kellett kékre festeni, szerintem undorító.

(#2) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Kíváncsian várjuk!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#3) Drughi

Drughi
(senior tag)

Jó választás ez a gép, bár én szívesebben vártam volna a TG típust. A dedikált videó kártya miatt az érdekesebb lehetett volna.

Örülnék ha a teszt kitérne arra, hogy mire képes az Intel beépített videóvezérlője a HD3000.
Nyilván nem egy Dirt3-at szeretnék látni rajta high grafikán, de például egy FIFA szintű játékkal képes megbirkózni?

Windows 8 CP user

(#4) bAtt001

bAtt001
(senior tag)

nekem tetszik ez a kék design, olyan fiatalos de egy tárgyalásra vagy komolyabb szituációban vicces lehet :D

(#5) .mf

.mf
(PH! addikt)

Vajon Sandys ULV procival szerelt 11.6"-es lesz ebből a szériából is?
Meg az se ártana, ha vagy az anyagminőségen javítanának, vagy az árcímkét vinnék lejjebb, az első Timeline széria szintjére, s akkor máris jobban érdekelne engem is.

(#6) aDM|RaL^

aDM|RaL^
(őstag)

tiszta sony érzésem van ettől a designtól

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#7) ppeterka

ppeterka
(lelkes újonc)

Mondjuk nekem a 13.3"-as, i5-2410-es, GT540M-es darab tetszik, annak talán meg is tudnám bocsátani a HD felbontást...

De az is szép, hogy 200e alatt lehet belőle kapni i7-tel és GT540M-mel is gépet... Igaz, 15,6" HD, de teljesítményben már eléggé ott van...

Csak azt remélem, jobb minőségű, mint az Aspire 5730G, amit cégesen használtam... Nekem is, meg a kollégámnak is meghalt a kijelzője szép lassan...

--> http://ppeterka.hu <--

(#8) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ez elég szép lett. Pheke engem is érdekelne, hogy mire elég az a kis integrált videókártya szerűség, és fém a teteje? Mennyire masszív, mert lehet lecserélném a HP.mat rá, de csak ha megéri.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#9) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

JAjj, nem tudtam mi szól bele a Fever Ray számba, hát nyitva maradt az oldal, és elindult a műsor... :DDD

Hajrá Pheke, érdekel a téma, de most már csak utólag tudom megnézni, mert go borucca van... :B

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#10) r3dsnake

r3dsnake
(senior tag)

szerintem az nem az akksi elől, mivel tudtommal ezeknek beépített akksija van, a hátuljánál. tehát ahol minden notinak. és nem cserélhető. külföldi oldalakon ezt olvastam.

(#11) csoszboss

csoszboss
(újonc)

Lehet hogy, rossz helyre írok, de! Pheke említetted voltál a sony sajtótájékoztatóján és az lenne kérdésem hogy SONY VAIO VPC-SA(2Z9E) típusú gépet be tudsz szerezni egy jövőheti tesztre?

Válaszodat köszönöm!

Üdv.

(#12) pheke válasza csoszboss (#11) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Most az új SB jön, SA-t nem is láttam náluk. Esetleg később, ha lesz teszpéldány...

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#14) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elöl a két hangszóró között a winyó és a ramok vannak - legalábbis úgy tűnik. Hátul lesz az akksi szerintem, mint a legtöbb gépnél (csak itt nem lehet ki-be rakosgatni).
Meg ha minden igaz, akkor a hangszórók sem a billentyűzet fölötti sávban vannak, hanem a gép alján elöl...

[ Szerkesztve ]

(#15) iwu

iwu
(PH! addikt)

hali!
nekem ilyen van, i5, 4gb ram, ssd, 540m - nagyon bejövős a cucc.
Óckodtam a színétől, de élőben nagyon bejött.
Gyors, játék közben sem hangos (grid, és l4d2 simán megy rajta)
Teszi a dolgát, ennyi.
Egy bugom van, de még nem foglalkoztam vele, induláskor néha elfelejti az ssd-t...
üdw,iwu

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#16) r3dsnake válasza rizso (#14) üzenetére

r3dsnake
(senior tag)

a vinyó esetleg, de látszik hogy a ram az alján van.

amúgy tuti nem ezt venném 170-ért, hanem a 13"-ost (3830TG) 180-ért. kisebb, i5, Nvidia GT540, 750gb vinyó, és úgy cserélsz ramot meg vinyót, ahogy akarsz.

ITT látszik a képeken.

[ Szerkesztve ]

(#17) rizso válasza r3dsnake (#16) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De a 3830 és 4830 két különböző méret, két különböző "beltartalom elrendezéssel". 4830-nál látszik, hogy az egyik hangszóró mellett a winyó, a másik mellett a ramok kaptak helyet.

(#18) Drughi válasza r3dsnake (#16) üzenetére

Drughi
(senior tag)

Sokan már panaszkodtak, hogy pl az 5830Tg-ben elég nagy a forróság. na már most, ha ugyanazt a belsőt belepakolják egy sokkal kisebb házba (3830tg) akkor ott mi lehet?

Vagy ezt úgy oldották meg, mint a 3820TG-nél? Ott állítólag, az optikai meghajtó helyett még egy ventilátor van, így külön hűtik a procit és külön a videó kártyát.

Windows 8 CP user

(#19) r3dsnake válasza Drughi (#18) üzenetére

r3dsnake
(senior tag)

a linkeld oldalt lesd meg fentebb. az órajel visszaugrik 1,2-re melegedéskor :S

francba, ez az egy ami eltántorít, amúgy minden benne van, ami kéne. 14-es meg már túl nagy, és vinyót se lehet cserélni. mondjuk játékra úgyis csak itthon használnám asztalon, nem tudom egy 2-3 ventis notitartó pad lenne, az érne-e annyit h nem veszi vissza az órajelet.

(#20) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Egész jó gép! :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.