Csak tudnám, hogy az új Timeline x termékcsaládot miért kellett kékre festeni, szerintem undorító.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Xirtam
(PH! addikt)
Kíváncsian várjuk!
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Drughi
(senior tag)
Jó választás ez a gép, bár én szívesebben vártam volna a TG típust. A dedikált videó kártya miatt az érdekesebb lehetett volna.
Örülnék ha a teszt kitérne arra, hogy mire képes az Intel beépített videóvezérlője a HD3000.
Nyilván nem egy Dirt3-at szeretnék látni rajta high grafikán, de például egy FIFA szintű játékkal képes megbirkózni?
Windows 8 CP user

bAtt001
(senior tag)
nekem tetszik ez a kék design, olyan fiatalos de egy tárgyalásra vagy komolyabb szituációban vicces lehet 

.mf
(PH! addikt)
Vajon Sandys ULV procival szerelt 11.6"-es lesz ebből a szériából is?
Meg az se ártana, ha vagy az anyagminőségen javítanának, vagy az árcímkét vinnék lejjebb, az első Timeline széria szintjére, s akkor máris jobban érdekelne engem is.

aDM|RaL^
(őstag)
tiszta sony érzésem van ettől a designtól
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

ppeterka
(lelkes újonc)
Mondjuk nekem a 13.3"-as, i5-2410-es, GT540M-es darab tetszik, annak talán meg is tudnám bocsátani a HD felbontást...
De az is szép, hogy 200e alatt lehet belőle kapni i7-tel és GT540M-mel is gépet... Igaz, 15,6" HD, de teljesítményben már eléggé ott van...
Csak azt remélem, jobb minőségű, mint az Aspire 5730G, amit cégesen használtam... Nekem is, meg a kollégámnak is meghalt a kijelzője szép lassan...
--> http://ppeterka.hu <--
na ez elég szép lett. Pheke engem is érdekelne, hogy mire elég az a kis integrált videókártya szerűség, és fém a teteje? Mennyire masszív, mert lehet lecserélném a HP.mat rá, de csak ha megéri.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

rankesz
(PH! addikt)
JAjj, nem tudtam mi szól bele a Fever Ray számba, hát nyitva maradt az oldal, és elindult a műsor... 
Hajrá Pheke, érdekel a téma, de most már csak utólag tudom megnézni, mert go borucca van... 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

r3dsnake
(senior tag)
szerintem az nem az akksi elől, mivel tudtommal ezeknek beépített akksija van, a hátuljánál. tehát ahol minden notinak. és nem cserélhető. külföldi oldalakon ezt olvastam.

csoszboss
(újonc)
Lehet hogy, rossz helyre írok, de! Pheke említetted voltál a sony sajtótájékoztatóján és az lenne kérdésem hogy SONY VAIO VPC-SA(2Z9E) típusú gépet be tudsz szerezni egy jövőheti tesztre?
Válaszodat köszönöm!
Üdv.

pheke
(HÁZIGAZDA)
Most az új SB jön, SA-t nem is láttam náluk. Esetleg később, ha lesz teszpéldány...
ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn
Elöl a két hangszóró között a winyó és a ramok vannak - legalábbis úgy tűnik. Hátul lesz az akksi szerintem, mint a legtöbb gépnél (csak itt nem lehet ki-be rakosgatni).
Meg ha minden igaz, akkor a hangszórók sem a billentyűzet fölötti sávban vannak, hanem a gép alján elöl...
[ Szerkesztve ]

iwu
(PH! addikt)
hali!
nekem ilyen van, i5, 4gb ram, ssd, 540m - nagyon bejövős a cucc.
Óckodtam a színétől, de élőben nagyon bejött.
Gyors, játék közben sem hangos (grid, és l4d2 simán megy rajta)
Teszi a dolgát, ennyi.
Egy bugom van, de még nem foglalkoztam vele, induláskor néha elfelejti az ssd-t...
üdw,iwu
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

r3dsnake
(senior tag)
a vinyó esetleg, de látszik hogy a ram az alján van.
amúgy tuti nem ezt venném 170-ért, hanem a 13"-ost (3830TG) 180-ért. kisebb, i5, Nvidia GT540, 750gb vinyó, és úgy cserélsz ramot meg vinyót, ahogy akarsz.
ITT látszik a képeken.
[ Szerkesztve ]
De a 3830 és 4830 két különböző méret, két különböző "beltartalom elrendezéssel". 4830-nál látszik, hogy az egyik hangszóró mellett a winyó, a másik mellett a ramok kaptak helyet.

Drughi
(senior tag)
Sokan már panaszkodtak, hogy pl az 5830Tg-ben elég nagy a forróság. na már most, ha ugyanazt a belsőt belepakolják egy sokkal kisebb házba (3830tg) akkor ott mi lehet?
Vagy ezt úgy oldották meg, mint a 3820TG-nél? Ott állítólag, az optikai meghajtó helyett még egy ventilátor van, így külön hűtik a procit és külön a videó kártyát.
Windows 8 CP user

r3dsnake
(senior tag)
a linkeld oldalt lesd meg fentebb. az órajel visszaugrik 1,2-re melegedéskor :S
francba, ez az egy ami eltántorít, amúgy minden benne van, ami kéne. 14-es meg már túl nagy, és vinyót se lehet cserélni. mondjuk játékra úgyis csak itthon használnám asztalon, nem tudom egy 2-3 ventis notitartó pad lenne, az érne-e annyit h nem veszi vissza az órajelet.