Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B1T3

    addikt

    válasz Sarlon #9170 üzenetére

    Én is lelkesen olvastam, de azért erős fenntartásokkal kezelem a hírt, ugyanis eleve sehol nincs feltüntetve megbízható forrás, illetve valahogy nem illik a képbe sehogyan sem. A felbontás másfélszerezése jó ötlet, de a mostani alkalmazások úgysem arra vannak tervezve, tehát nem sokat ér, persze előremutató lenne, és mindenképpen üdvözlendő lépés. A 14 megapixeles kamera is inkább önmaguk túllicitálásának tűnik (mert jól hangzik, könnyebb eladni, esetlegesen motiváció N8-ról pont erre váltani stb.), mert a 12 megapixel bőven elég lenne a későbbiekben is, ha mondjuk még jobb érzékelőt szerelnének bele, illetve a szoftvert még jobban finomítanák.
    „A teljes egészében anodizált alumínium borítású N8-01 az előzetes információk szerint egy 12-ről 14 megapixelesre növelt felbontású digitális fényképezőgép modult vonultat fel, a mai várakozásoknak megfelelő teljesítményről pedig egy duplamagos ARM processzor gondoskodik. Említést érdemel továbbá az 1 GB kapacitású RAM, illetve az 1650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.”
    Ez honnan van meg ilyen konkrétan? (Hol a forrás?) :\ Esetleg akkor lenne hihető, ha holnap bejelentenék, de akkor meg úgyis mindegy, valamint valószínűsíthetően nem a közeljövőben jelenik meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák