paraszvakítás 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Olyan nincs, amelyik veri a GTS SLI-t? 
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Hebry
(senior tag)
Ez igen 1 kártyáról 4 bőrt lehúzni....
10 + 20 dolcsiért még tuningolják neked... De a hűtő a régi marad, csak hogy jó legyen...
Na erről ennyit.

FefeeX
(PH! kedvence)
Azért a vízhűtéses változat már tartalmaz valami leleményességet is...
Azzal már lehet mit kezdeni... Aki ilyet vesz annak úgyis telik vízhűtésre, és szerintem ehhez már azért melegen ajánlott...
Még a vízhűtéses tápegységet kellene kitalálni...
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX
kitalálni? dehogy kell
[link]
meg van aki csinál(tat) magának 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

mindfreak
(őstag)

Guruka
(senior tag)
Nevetségesek ezek a kis órajel különbségek. 
www.pcgear.hu
ha jól látom, akkor EVGA az innovatek blokkját alkalmazza a plack pearl modellhez
kari hűtővel [link]
hűtő [link]
ha a korábban alkalmazott ármodell marad, akkor jobb befektetés lesz egy alap vga + EK vagy DD blokk 
szerk: most látom, hogy a blokkon szerepel is az EVGA logo
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

FefeeX
(PH! kedvence)
Persze, mindig is az volt a legolcsóbb megoldás, ha Do It Yourself vettél egy no tuning példányt, a legolcsóbbat, szar hűtővel, olcsón vettél egy jobb hűtőt meg manuálisan megtoltad a sebességét... Node mondjuk vannak akik nem akarnak sz@rakodni ezzel (no nem én, én csinálom a DIY-t) azoknak ez tökéletesen megfelel... 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Thomas1
(PH! addikt)
Vagy akinek sokat jelent, hogy oda van a név mögé az, hogy KO vagy SSC. Gyakorlatilag bármelyik GX2-vel el tudod érni szerintem ezeket az órajeleket, csak nincs a dobozán árnövelő tényezőként az a pár betű.
A bios átírása meg nem túl nagy dolog a megfelelő órajelekre.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
Ezen mit kell emelni igy is ugy is szar..pff 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Thomas1
(PH! addikt)
Azért a szar erős kifejezés rá, de tény, hogy ha kiadnék ennyit vga-ra, akkor 100%, hogy nem ezt venném.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

Fáraó
(őstag)
Szóval veszel egy gagyi hűtésű kareszt, teszel rá olcsó fa#&a hűtőt, tuningolod. Ha esetleg kipurcan akkor viheted gariztatni. Már a hűtőcserénél elveszted a garit!
Ja, adja az EVGA ezeket a tuningolt VGA-kat, de ad hozzá garit is(!), és nem 1 évre. Ezt miért felejti el mindenki?
VIGYORRRGAZMUS.....

bteebi
(senior tag)
A garancia az okés, de amit csinálnak, én azt nem nevezném tuningnak, mert tulajdonképp egyszerű parasztvakításról van szó... Amúgy nem purcannak ki olyan nagyon könnyen a vidkarik se, van ott elég védelem
. Az persze más, ha az új hűtővel lesarkazod a GPU-t
...
Te is fiam, Bluetooth?

Arbiter
(tag)
azért én szívesen beneveznék egy ilyen ssc-re 

Ati007
(őstag)
nem sok jelentösége van a gyári tuningnak, az én PNY 9800GX2öm simán megy 700/1100/1750 crysis alatt is.
Mac Mini (2011)
Bíztam benne, hogy a négyben már benne van a Black Pearl is, de nincs...
Vízestáp: Haggyadmá! Xaros 500W... Na EZ a vízhűtéses táp! 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
teljesítményben neked van igazad de ha ez a gyári valami nem szedhető la róla akkor sz*rt sem ér. ha rá tudok kötni egy emberes passzív blokkot akkor király és mikor megnéztem a tesztet rendesen utána láttam hogy lehet....
[ Szerkesztve ]
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

Fáraó
(őstag)
Sztem nem parasztvakítás, csak megnézték melyik GPU mit megy. Szétválogatták őket, belekalkuláltak még 3 év üzemidőt -ameddig biztos nem fő meg ezzel a hűtéssel-, aztán 10-20$-al drágábban eladták. Biztonságos tuning+gari egy kévés ráfizetésért.
én azt nem nevezném tuningnak, mert tulajdonképp egyszerű parasztvakításról van szó...
Ezt nem értem pontosan... Szted mi a tuning? A védelemről meg igazad van, mindig lehet ésszel tuningolni.
VIGYORRRGAZMUS.....
mielőtt megnyitttam a fórumot és megláttam a hozzászólásod, én is ezt akartam írni.. ennyi..
LEMONS. Perfect for orangejuice.
hát igen... mutass egy gépet aminek kell az 1200W ![;]](/dl/s/v1.gif)
Skulltrail, ket GX2-vel, vagy X2-vel. Esetleg negy 3850-nel, vagy harom 9800 GTX-szel. Van meg kerdes?
Plane, hogy egyik-masikhoz meg lehet keves is. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Ősember
(PH! addikt)
ha ti vezetnétek egy neves gyárto terméklistáját ti is megcsinálnátok ugyan ezt
miért? pusztán azért is, mert igy egy gyártosorrol lekerül 4 különbözö vga, tehát nagyobb lesz a termékkinálatod a semmitöl. 
ettöl függetlenül egyet értek abban, hogy nem adnék ki +20 dodot azért, hogy legyen x mhz-el gyorsabb krtyám, mert az orajelet én is fel tudom emelni ingyen. viszont van, aki megveszi és amig lesznek ilyen emberek, lesznek ilyen 4-verzios-1-kiadások 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Noi88
(tag)
Vk parázik az OC-től az is ilyet vesz magának. Ettől függetlenül én is az égre néztem amikor megláttam ezeket az "emeléseket"... 

feel good
(fanatikus tag)
Ezeknek van értelme, bármelyik verziónak?
Ja, majd jól fut az amúgy szarjáték-kategóriába sorolható krízisz.
én nem értem, mi bajotok ezzel. kis + teljesítmény kis felárért, 3 lépésben. szerintem teljesen korrekt. ha én egy 675MHz-es GX2-t szeretnék, akkor tuti kifizetnék érte +4e FT-ot, minthogy tuningoljam, ami vagy megy, vagy nem (és nem hat meg, ha 5-ből 4-nek megy annyit az alapórajeles, mert nem szeretnék az 5. lenni).
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

FefeeX
(PH! kedvence)
Én kifogtam egy olyan procit, ami 5ből 4nek megy alapfeszen, vagy kis feszemeléssel 3ghz-t, nálam meg stabilan 1,475V BIOS-szal csak 2880...
jaja, remek példa erre az E2180...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

bteebi
(senior tag)
Ott a nagy igazság!

Te is fiam, Bluetooth?

bteebi
(senior tag)
Úgy értettem, hogy ezt nem lenne képem tuningnak nevezni, mivel elég szolid emelésekről van szó, de amúgy természetesen a minimális tuning is tuning
.
Na jó, az SSC az már valami
.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?
Vazzeee
divat fikázni bármit ami új? Ahelyett, hogy örülnénk, hogy egyre több gyártó dobálja ki az új kártyákat, inkább a siránkozás, meg a fikázás megy.
Ez most a divat? Akármi jelenik meg az sz@r? Hihetetlen. 
[ Szerkesztve ]
Kerdezte Stheer, hogy ertelme is legyen? Elozmenyt nem olvastal?
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
ITT az első! Neki biztos nem 400-as van a gépben... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

feel good
(fanatikus tag)
Igaz, bocs.
A mai világban már teljesen mindegy, hogy valaminek van-e értelme vagy sem. Egy dolog számít, meg lehet-e csinálni.
(és mivel mindent meg lehet, ezért az értelem végképp el fog tűnni a világból)
Jó lenne egy fotó róla!
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

*Z/\ck*
(fanatikus tag)
syn7h37ic-nak igaza van. az emberek rögtön ráakadnak az új dolgogkra, lefikázzák, aztán ha kijön egy mégujjabb, azt fikázzák és az előbbit istenitik...

*Z/\ck*
(fanatikus tag)
bármondjuk szaros ujjoncként inkább befogom..

Egyébként egy skulltrailnek, stb-nek látom értelmét, a kisvállalkozások területen, ahol jól jön a nagy zámítási kapacitás: CAE, FEA, CAD, pl. Akiknek nicns pénze beruházni egy min négy-ötezer eurós gépbe, azoknak jó alternatíva lehet. És ott elkélhet ekkora táp.

feel good
(fanatikus tag)
Persze, az más..
De gémerpistikének? Ehh, hagyjuk. Szélmalomharcot nem akarok folytatni. 
FX 5900 Ultra eladó, csak 8.999ft 

Marcelino
(újonc)
Villám gyorsan tud nekem segiteni valaki???Tegnap vettem egy EVGA 9800GX2 K.O. Edition kártyát,és nem mellékelték hozzá a 8pin pci-e átalakitó tápkábelt!!!Honnan tudnék beszerezni egy ilyet???Előre is köszönöm annak,aki tud segiteni!!!

***ANDRÁS***
(tag)
aki megveszi ezt a brutál kártyát, alap, hogy van min egy 700 W-os tápja, amin már 8pines pci-e kábel 
Üdv Deák András - 06202287175 ----- HAMILTON Bt - Mobil:06209585228 - Villamosenergia legkedvezőbb áron való beszerzése, Energetikai szaktanácsadás, fázisjavító berendezések gyártása

Chupakabra
(újonc)
CSÁÓ MINDENKINEK! nemtudja valaki véletlenül hogy mennyibe kerül a Company of Heroes a TESCOBAN? vagy hogy egyáltalán árulják-e? 

Chupakabra
(újonc)
Heló *Z/\ck*! nemtom megnyitni az oldalt 

syC
(PH! addikt)
Ez mondjuk tényleg nagy átverés...
• De hova temetik a túlélőket? •

Molnárka007
(tag)
Hát fiacskám ez erősen beleüt az off topik offolásmérőjében,szal már ha lustavoltál elmenni a company totyikjáig,akkor egy off topikba betehetted volna h halványabban legyen a hülye kérdésed...
Sry nem megbántani akarlak csak hirtelen fejbecsapott ez a furi kérdés pont itt egy ilyen totyikban...
Pl.:Ez itt!
Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!

rup1u5
(PH! kedvence)
egyrészt egy lassan 1 éves hsz-en vergődsz, másrészt miért syC-et bántod vele?
egyáltalán, honnan sikerült előkotorni ezt a topikot? 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Molnárka007
(tag)
Nem sYC-et akarom bántani csak férrenyomtam és azt már nemlehetett módosítani,szerkeszteni...
Am onnan sikerült előkotornom ezt a topikot h 9800gx2 vásárlása előtt álok és mondom irokmár ide,de mint láttam idős a tapok és nemnagyon dúlnak a topőikban a kolegák,de a szemem meg megcsípte a TESCOS kérdés...

Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!