Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) emre33

emre33
(PH! addikt)

paraszvakítás :Y

(#2) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olyan nincs, amelyik veri a GTS SLI-t? :U

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) Hebry

Hebry
(senior tag)

Ez igen 1 kártyáról 4 bőrt lehúzni....
10 + 20 dolcsiért még tuningolják neked... De a hűtő a régi marad, csak hogy jó legyen...
Na erről ennyit.

(#4) feel good

feel good
(fanatikus tag)

nevetséges az egész

(#5) FefeeX válasza Hebry (#3) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Azért a vízhűtéses változat már tartalmaz valami leleményességet is... :) Azzal már lehet mit kezdeni... Aki ilyet vesz annak úgyis telik vízhűtésre, és szerintem ehhez már azért melegen ajánlott...
Még a vízhűtéses tápegységet kellene kitalálni...

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#6) Zin

Zin
(senior tag)

ez sztem is vicc.

Powered by:S2

(#7) shteer válasza FefeeX (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kitalálni? dehogy kell :D[link]
meg van aki csinál(tat) magának ;)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) mindfreak válasza FefeeX (#5) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Már feltalálták. [link]

shteer: lol, megelőztél :C

[ Szerkesztve ]

(#9) Guruka

Guruka
(senior tag)

Nevetségesek ezek a kis órajel különbségek. :)

www.pcgear.hu

(#10) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha jól látom, akkor EVGA az innovatek blokkját alkalmazza a plack pearl modellhez

kari hűtővel [link]
hűtő [link]

ha a korábban alkalmazott ármodell marad, akkor jobb befektetés lesz egy alap vga + EK vagy DD blokk :)

szerk: most látom, hogy a blokkon szerepel is az EVGA logo

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) FefeeX válasza shteer (#10) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Persze, mindig is az volt a legolcsóbb megoldás, ha Do It Yourself vettél egy no tuning példányt, a legolcsóbbat, szar hűtővel, olcsón vettél egy jobb hűtőt meg manuálisan megtoltad a sebességét... Node mondjuk vannak akik nem akarnak sz@rakodni ezzel (no nem én, én csinálom a DIY-t) azoknak ez tökéletesen megfelel... :)

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#12) Thomas1 válasza FefeeX (#11) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Vagy akinek sokat jelent, hogy oda van a név mögé az, hogy KO vagy SSC. Gyakorlatilag bármelyik GX2-vel el tudod érni szerintem ezeket az órajeleket, csak nincs a dobozán árnövelő tényezőként az a pár betű.
A bios átírása meg nem túl nagy dolog a megfelelő órajelekre.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#13) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen mit kell emelni igy is ugy is szar..pff :(

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#14) Thomas1 válasza luw2win (#13) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Azért a szar erős kifejezés rá, de tény, hogy ha kiadnék ennyit vga-ra, akkor 100%, hogy nem ezt venném.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#15) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Szóval veszel egy gagyi hűtésű kareszt, teszel rá olcsó fa#&a hűtőt, tuningolod. Ha esetleg kipurcan akkor viheted gariztatni. Már a hűtőcserénél elveszted a garit!
Ja, adja az EVGA ezeket a tuningolt VGA-kat, de ad hozzá garit is(!), és nem 1 évre. Ezt miért felejti el mindenki?

VIGYORRRGAZMUS.....

(#16) bteebi válasza Fáraó (#15) üzenetére

bteebi
(senior tag)

A garancia az okés, de amit csinálnak, én azt nem nevezném tuningnak, mert tulajdonképp egyszerű parasztvakításról van szó... Amúgy nem purcannak ki olyan nagyon könnyen a vidkarik se, van ott elég védelem :). Az persze más, ha az új hűtővel lesarkazod a GPU-t :DDD...

Te is fiam, Bluetooth?

(#17) Arbiter

Arbiter
(tag)

azért én szívesen beneveznék egy ilyen ssc-re :)

(#18) Ati007

Ati007
(őstag)

nem sok jelentösége van a gyári tuningnak, az én PNY 9800GX2öm simán megy 700/1100/1750 crysis alatt is.

Mac Mini (2011)

(#19) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bíztam benne, hogy a négyben már benne van a Black Pearl is, de nincs...

Vízestáp: Haggyadmá! Xaros 500W... Na EZ a vízhűtéses táp! :DDD

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#20) Grigorisz válasza TESCO-Zsömle (#19) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

teljesítményben neked van igazad de ha ez a gyári valami nem szedhető la róla akkor sz*rt sem ér. ha rá tudok kötni egy emberes passzív blokkot akkor király és mikor megnéztem a tesztet rendesen utána láttam hogy lehet....

[ Szerkesztve ]

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#21) Fáraó válasza bteebi (#16) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Sztem nem parasztvakítás, csak megnézték melyik GPU mit megy. Szétválogatták őket, belekalkuláltak még 3 év üzemidőt -ameddig biztos nem fő meg ezzel a hűtéssel-, aztán 10-20$-al drágábban eladták. Biztonságos tuning+gari egy kévés ráfizetésért.

én azt nem nevezném tuningnak, mert tulajdonképp egyszerű parasztvakításról van szó...
Ezt nem értem pontosan... Szted mi a tuning? A védelemről meg igazad van, mindig lehet ésszel tuningolni.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#22) CSorBA válasza emre33 (#1) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

mielőtt megnyitttam a fórumot és megláttam a hozzászólásod, én is ezt akartam írni.. ennyi..

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#23) shteer válasza TESCO-Zsömle (#19) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát igen... mutass egy gépet aminek kell az 1200W ;]

(#24) Kopi31415 válasza shteer (#23) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Skulltrail, ket GX2-vel, vagy X2-vel. Esetleg negy 3850-nel, vagy harom 9800 GTX-szel. Van meg kerdes?

Plane, hogy egyik-masikhoz meg lehet keves is. :)

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#25) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

ha ti vezetnétek egy neves gyárto terméklistáját ti is megcsinálnátok ugyan ezt ;) miért? pusztán azért is, mert igy egy gyártosorrol lekerül 4 különbözö vga, tehát nagyobb lesz a termékkinálatod a semmitöl. :K
ettöl függetlenül egyet értek abban, hogy nem adnék ki +20 dodot azért, hogy legyen x mhz-el gyorsabb krtyám, mert az orajelet én is fel tudom emelni ingyen. viszont van, aki megveszi és amig lesznek ilyen emberek, lesznek ilyen 4-verzios-1-kiadások :R

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#26) Noi88

Noi88
(tag)

Vk parázik az OC-től az is ilyet vesz magának. Ettől függetlenül én is az égre néztem amikor megláttam ezeket az "emeléseket"... :)

(#27) feel good válasza Kopi31415 (#24) üzenetére

feel good
(fanatikus tag)

Ezeknek van értelme, bármelyik verziónak?
Ja, majd jól fut az amúgy szarjáték-kategóriába sorolható krízisz.

(#28) gbors

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nem értem, mi bajotok ezzel. kis + teljesítmény kis felárért, 3 lépésben. szerintem teljesen korrekt. ha én egy 675MHz-es GX2-t szeretnék, akkor tuti kifizetnék érte +4e FT-ot, minthogy tuningoljam, ami vagy megy, vagy nem (és nem hat meg, ha 5-ből 4-nek megy annyit az alapórajeles, mert nem szeretnék az 5. lenni).

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#29) FefeeX válasza gbors (#28) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Én kifogtam egy olyan procit, ami 5ből 4nek megy alapfeszen, vagy kis feszemeléssel 3ghz-t, nálam meg stabilan 1,475V BIOS-szal csak 2880...

(#30) gbors válasza FefeeX (#29) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jaja, remek példa erre az E2180...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#31) bteebi válasza Ősember (#25) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Ott a nagy igazság! :C :R

Te is fiam, Bluetooth?

(#32) bteebi válasza Fáraó (#21) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Úgy értettem, hogy ezt nem lenne képem tuningnak nevezni, mivel elég szolid emelésekről van szó, de amúgy természetesen a minimális tuning is tuning :).

Na jó, az SSC az már valami ;).

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#33) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vazzeee :((( divat fikázni bármit ami új? Ahelyett, hogy örülnénk, hogy egyre több gyártó dobálja ki az új kártyákat, inkább a siránkozás, meg a fikázás megy.
Ez most a divat? Akármi jelenik meg az sz@r? Hihetetlen. :(

[ Szerkesztve ]

(#34) Kopi31415 válasza feel good (#27) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kerdezte Stheer, hogy ertelme is legyen? Elozmenyt nem olvastal?

[ Szerkesztve ]

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#35) TESCO-Zsömle válasza shteer (#23) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ITT az első! Neki biztos nem 400-as van a gépben... :K

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#36) feel good válasza Kopi31415 (#34) üzenetére

feel good
(fanatikus tag)

Igaz, bocs.
A mai világban már teljesen mindegy, hogy valaminek van-e értelme vagy sem. Egy dolog számít, meg lehet-e csinálni.
(és mivel mindent meg lehet, ezért az értelem végképp el fog tűnni a világból)

(#37) robekri válasza TESCO-Zsömle (#35) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne egy fotó róla!

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#38) *Z/\ck*

*Z/\ck*
(fanatikus tag)

syn7h37ic-nak igaza van. az emberek rögtön ráakadnak az új dolgogkra, lefikázzák, aztán ha kijön egy mégujjabb, azt fikázzák és az előbbit istenitik... :( :(

(#39) *Z/\ck*

*Z/\ck*
(fanatikus tag)

bármondjuk szaros ujjoncként inkább befogom.. :O :O

(#40) Kopi31415 válasza feel good (#36) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként egy skulltrailnek, stb-nek látom értelmét, a kisvállalkozások területen, ahol jól jön a nagy zámítási kapacitás: CAE, FEA, CAD, pl. Akiknek nicns pénze beruházni egy min négy-ötezer eurós gépbe, azoknak jó alternatíva lehet. És ott elkélhet ekkora táp.

(#41) feel good válasza Kopi31415 (#40) üzenetére

feel good
(fanatikus tag)

Persze, az más..
De gémerpistikének? Ehh, hagyjuk. Szélmalomharcot nem akarok folytatni. :)

FX 5900 Ultra eladó, csak 8.999ft :D

(#42) Marcelino

Marcelino
(újonc)

Villám gyorsan tud nekem segiteni valaki???Tegnap vettem egy EVGA 9800GX2 K.O. Edition kártyát,és nem mellékelték hozzá a 8pin pci-e átalakitó tápkábelt!!!Honnan tudnék beszerezni egy ilyet???Előre is köszönöm annak,aki tud segiteni!!!

(#43) ***ANDRÁS*** válasza Marcelino (#42) üzenetére

***ANDRÁS***
(tag)

aki megveszi ezt a brutál kártyát, alap, hogy van min egy 700 W-os tápja, amin már 8pines pci-e kábel ;)

Üdv Deák András - 06202287175 ----- HAMILTON Bt - Mobil:06209585228 - Villamosenergia legkedvezőbb áron való beszerzése, Energetikai szaktanácsadás, fázisjavító berendezések gyártása

(#44) Chupakabra

Chupakabra
(újonc)

CSÁÓ MINDENKINEK! nemtudja valaki véletlenül hogy mennyibe kerül a Company of Heroes a TESCOBAN? vagy hogy egyáltalán árulják-e? :F

(#45) Chupakabra válasza *Z/\ck* (#39) üzenetére

Chupakabra
(újonc)

Heló *Z/\ck*! nemtom megnyitni az oldalt :(

(#46) syC

syC
(PH! addikt)

Ez mondjuk tényleg nagy átverés...

• De hova temetik a túlélőket? •

(#47) Molnárka007 válasza syC (#46) üzenetére

Molnárka007
(tag)

Hát fiacskám ez erősen beleüt az off topik offolásmérőjében,szal már ha lustavoltál elmenni a company totyikjáig,akkor egy off topikba betehetted volna h halványabban legyen a hülye kérdésed...
Sry nem megbántani akarlak csak hirtelen fejbecsapott ez a furi kérdés pont itt egy ilyen totyikban...
Pl.:Ez itt!

Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!

(#48) rup1u5 válasza Molnárka007 (#47) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

:DDD
egyrészt egy lassan 1 éves hsz-en vergődsz, másrészt miért syC-et bántod vele?
egyáltalán, honnan sikerült előkotorni ezt a topikot? :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#49) Molnárka007 válasza rup1u5 (#48) üzenetére

Molnárka007
(tag)

Nem sYC-et akarom bántani csak férrenyomtam és azt már nemlehetett módosítani,szerkeszteni... :o :O
Am onnan sikerült előkotornom ezt a topikot h 9800gx2 vásárlása előtt álok és mondom irokmár ide,de mint láttam idős a tapok és nemnagyon dúlnak a topőikban a kolegák,de a szemem meg megcsípte a TESCOS kérdés... :DDD :))

Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!

(#50) rup1u5 válasza Molnárka007 (#49) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Próbálkozz ITT ! ;)

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.