Ahogy látom, az MSInek nem csak a minőséggel, de a helyesírással is vannak problémái...
[ Szerkesztve ]

Ahogy látom, az MSInek nem csak a minőséggel, de a helyesírással is vannak problémái...
[ Szerkesztve ]

hát igen, és ezt még büszkén prezentálni is... ultragáz...

Nekem is megütötte a szemem. Mérfőőőődekkel 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

MSI ad 4xUSB3 portot :-)
biztos valami gyakornoknak adták ki a fordítást
RS
a számok a lényegesek ugyis az MSI szerint ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Zoli bácsi ad 4 magyar nyelvlecke MSI-nek, Gigabytenak nem ad, mert nekik nem kell. 
no brain, no problem

A helyesírásnál látom hogy vannak problémái,lehet google translate-t használtak.
De a minőségnél milyen problémák vannak?
Notikon luxus lenne az 'í' betűt az eredeti helyére rakni? 

muszáj egy notebook-nak úgy világítani, mint egy kifutópályának? 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Az első képen lévő táblázatot nézve nekem valahogy a (főleg régebbi) mosópor reklámok jutottak eszembe. 
("más márkák gyengébb megoldásai, blablabla")
[ Szerkesztve ]

Én MSI lapot használok de minőségileg messze felülmúlja a Gygafos lapjait.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

De legalább Magyarországon volt, és ez jó érzés 
Gy.B.
Uhh, durva laposok - és mellé biztosan durva árak 
Lehetne PH! nyereményjáték ilyen főnyereményekkel ![;]](/dl/s/v1.gif)

Az a táblázat... 
Olyan márka nincs is hogy GBT.
És miért pont a Gigabyte termékeit veszik alapul ?
"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

Ezek alapján várom majd a visszavágást a Gigabyte részéről.
Ez no komment összehasonlítás.
Mitől "jobb" a DrMOS? jobban mos?Gigabyte részéról is elég sok energiatakarékos izéhozé van. Vagy a Hi-C Cap? 500.000 évig üzemel? mert a szilárd kondenzátor nem elég. Ferrite Choke vs, Super Ferrite Choke. Mitől is Super? Super rudi? 
Ezt a rágalmazó kampányt... a lényeg hogy mérfődekke előrébb járnak a semmitmondó hangzatos nevekkel.
Miért a Gigabyte, mert ő a fő konkurensük, és többet eladnak mint az MSI. Szerintem.
Félreértés ne essék, semmi bajom az MSI-vel, ma már. 
no brain, no problem

Valószínűleg nem akarták kerek-perec kiírni hogy Gigabyte, csak célozgatnak rá, de pl. az Asus-t már nem igazán tudták volna 3 betűssé tömöríteni. 
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

Ez az ami nem tud lejatszani rendesen filmeket?
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Notikkal van a probléma, döglenek mint a legyek, sajnos.. Ha gémer akkor egy idő után mákdaráló hangja van és fagyogat + turbo gombnak annyi, ha meg konzumer, akkor a hűtés rakoncátlankodik és szétesik a "nyomkodható műanyagváz"...

Persze... habot kérsz a tetejére? 

Látom a giga a fő vetélytárs.
Egyre jobban jön fel az MSI, P4 korszakba kifejezetten jók voltak remélem megütik az akkori szintet.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

"A 17,3”-es képernyő Full HD-s vagy 1600x900 pixeles felbontású lehet" - Itt most vagy a FullHD megnevezes, vagy a szamok nem stimmelnek, vagy en maradtam le valamirol... 
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

"Egyre jobban jön fel az MSI, P4 korszakba kifejezetten jók voltak..."
igen? 
Amúgy MSI GT680: 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

p4-es msi lapokkal nekem is voltak gondjaim,de ezek azért nem rosszak.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

"A 17,3”-es képernyő Full HD-s vagy 1600x900 pixeles felbontású lehet"
Először én is pislogtam de felesleges lenne az első vagy szó az adott mondatban.
Ezek a notik elvileg fémházasak, bár én ezt a 680-asból nem nézem ki. Az valami borzasztó/bazáros megjelenésű. A 780-as legalább kinéz valahogy.
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

az de komoly, ezt nagyon beneztem akkor...
siman avagy-nak olvastam a vagy-ot... 
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Nekem is illene látogatást tennem Dr. Mos-nál, mert én meg teljesen benéztem a DualBios leírását, hiába ismertem az elvét. Csak azért sem annak olvastam 
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
Az MSI nagyon ráfeküdt ennél a platformnál is a tuningra és az energiatakarékosságra. Szimpatikus a GD65/GD55 modelljük. Nekem tetszett az előadás az alaplapokról. Sajnos kipróbálni nem lehetett egyet sem.
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb
A "Firewire-el"-ből ítélve inkább egy átlagfórumozót... 
Úgy lenne teljes 

A gt680 úgy néz ki mint egy kivilágított repülőgéphordozó.
A 780 már pofás darab, a spec. is jó.
Viszont ettől függetlenül nem kellene, főleg, ha "hűek" az MSI névhez és laptop mellett kapsz egy radiátort is.
Majd ha megoldják a hűtést és a szervízt akkor lesz esélyük nálam.
Windows 8 CP user

Valamit nagyon akarhatnak, ide PH-ra is misiék küldték az első lga 1555-ös lapot 
Láttam már egy pár dolgot szétesni ezzel a három betűvel...
Mindent túlspiritualizálnak, amúgy meg instabil és kényes mint a szűz k*rv@
Most is megy cégnél egy neo845-ös alaplap ami hetente egyszer nem indul... biosreset-> aztán megint jó, illetve 2x256MB ddr266-fölött meg sem nyikkan. Azért nem lett még kidobva mert olyan szép piros színe van 
Nekem kerülendő, inkább Asrock vagy ABIT 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

nekem asrock stim,de abittal problémák voltak sokszor,abitot az ecs-hez hasonlítanám,pl. tipikus wincseszter vezérlő hiba,ez volt általános...msi meg felemás,mert 50-50%-ba vagy jó vagy szar tapasztalatokat all az ember,és mindent lehet mondani bármiről,de minden a gyakorlatba dől el...gondolok itt az egekbe emelt msi lapra...

Azért a mai MSI lapokat ne hasonlítsd minőségben az ezer éves 845 chipsetes és hasonló MSI lapokhoz.
Mióta ezeket a "Military Class" nevű fekete lapokat gyártják nagyon nagyot ugrottak minőségben.
Szerintem simán egy szinten vannak most az Asus vagy Gigabyte lapokkal, talán még jobbak is.

10 év alatt azért ragad az emberre egy két dolog. Egy két alapos, vagy alaptalan előítélet is 
ABIT-ot azért említettem mert már megszűnt. 
Military class pedig nagy parasztvakítás, azok az alkatrészek maximum jó minőségűek semmi más. Simán lehet rendelni farnel-nél 
[ Szerkesztve ]
Az új szériás ASRock-ok nagyon is rendben vannak, főleg az Extreme 3/4 szériások. Régen rosszak voltak, de most jók. Főleg ár/érték arányban.

From(#31): Nekem kerülendő(mármint az msi), inkább Asrock vagy...
Az 70%-ban Asus 
[ Szerkesztve ]
Ez jó:
MSI ad Firewire-t, de a GBT UD3, UD4 és UD5 nem rendelkezik Firewire-el.
Akkor tipli giga oldalára, amúgy meg saját belátásuk szerint is van, csak elfelejtették ződdel bekarikázni. 
Nincs bajom az MSI-vel, de ha olyan gépet hoznak, amiben MSI lap van, akkor viheti máshová. Mostani deszkákkal nem találkoztam, nem ítélem el őket
, de P4 / K8 korszakból emlékszek egy lapra aminél lazán volt 60°C az északi híd hőmérséklete hangyafasznyi borda miatt. Ne azon a +2 négyzetcenti alu bordán spóroljunk kérem... ja és auton nem kéne 0,2V-al túlfeszelni a ramokat mégha az a cél is, hogy a tuningramok elinduljanak... a sok mezei user meg elfüstölteti a mezei kingmaxot mert nem bírják a + feszt... (ez már a ddr2-es időkből).

Nem kötözködés képpen:
Aki professzionális célokkal használja a FireWire-t az úgyis rak a gépbe egy olyan kártyát ahol lehet neki +12V-ot adni külön.
A többi 99%-nak fogalma nincsen hogy miért dobálja az alaplapi a kapcsolatot ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mint mondtam fölöslegesen túl van spirázva...
Na jó, bevallom, ez fail volt 

Egyetértek! Én is így láttam a tesztek alapján. Most pl. sztem ár/érték arányban a P67-GD65-ös lapjuk árban jobb, mint az Asus P67 delux, de tudásban eléri.
Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

hát én bemondom,
engem meggyőztek a sok reklámmal, vettem egy p67c45 öt, 28 ropiért. a felszereltsége ideális (nem akarok dual vgat, örülök a fájörvájörnek, hobbi kamera). a csipszet hűtés elegendőnek tűnik ránézésre. az a baj h processzorért még sorban állok, szóval majd kiderül h a kis árrésből valóban megérte jobb cpu hűtőt (egy kis tuning) venni mint jobb alaplapot.
a klikk biosz a hibáival együtt is szimpatikus, bár hozzá vagyok szokva a kék fehér minimálhoz, majd ezt is meglátjuk h milyen lesz az átállás.
jónapot

CSAK AZ MSI 
http://hu.pokerstrategy.com/uCLWDD

Írok egy jó hasonlatot ezekre az MSI notebookokra. Ha elmész egy jobbféle hipermarketbe vásárolni, megveszed mindenből a minőségi, legjobb terméket. Kassza, kifizeted, de kifele menet hopp, szakad a szatyor alja...a termékek fele kihullik, "tönkremegy", oda a jó minőség...
És az áruház már csak mosolyog rajtad, és mossa a kezeit 
Amúgy az a 680-as valami félelmetesen bugyuta házat kapott 
Ne rendeljetek kínából utángyártott noti ventit mert szar mind, tapasztalat...