Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bENZENGA

bENZENGA
(újonc)

Ahogy látom, az MSInek nem csak a minőséggel, de a helyesírással is vannak problémái...

[ Szerkesztve ]

(#2) bsh válasza bENZENGA (#1) üzenetére

bsh
(senior tag)

hát igen, és ezt még büszkén prezentálni is... ultragáz...

(#3) Motion_Blur válasza bENZENGA (#1) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem is megütötte a szemem. Mérfőőőődekkel :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4) Elpresidente válasza bENZENGA (#1) üzenetére

Elpresidente
(kvázi-tag)

MSI ad 4xUSB3 portot :-)
biztos valami gyakornoknak adták ki a fordítást

RS

(#5) FRENK1988 válasza Motion_Blur (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a számok a lényegesek ugyis az MSI szerint ;]

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#6) Zolee11

Zolee11
(senior tag)

Zoli bácsi ad 4 magyar nyelvlecke MSI-nek, Gigabytenak nem ad, mert nekik nem kell. :DDD

no brain, no problem

(#7) mdraco válasza bENZENGA (#1) üzenetére

mdraco
(fanatikus tag)

A helyesírásnál látom hogy vannak problémái,lehet google translate-t használtak.
De a minőségnél milyen problémák vannak?

(#8) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Notikon luxus lenne az 'í' betűt az eredeti helyére rakni? :(((

(#9) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

muszáj egy notebook-nak úgy világítani, mint egy kifutópályának? :O

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#10) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Az első képen lévő táblázatot nézve nekem valahogy a (főleg régebbi) mosópor reklámok jutottak eszembe. :D
("más márkák gyengébb megoldásai, blablabla")

[ Szerkesztve ]

(#11) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Én MSI lapot használok de minőségileg messze felülmúlja a Gygafos lapjait.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#12) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

De legalább Magyarországon volt, és ez jó érzés :C

Gy.B.

(#13) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Uhh, durva laposok - és mellé biztosan durva árak :(
Lehetne PH! nyereményjáték ilyen főnyereményekkel ;]

(#14) Füleske

Füleske
(őstag)

Az a táblázat... :W
Olyan márka nincs is hogy GBT.
És miért pont a Gigabyte termékeit veszik alapul ?

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#15) Zolee11 válasza Füleske (#14) üzenetére

Zolee11
(senior tag)

Ezek alapján várom majd a visszavágást a Gigabyte részéről.
Ez no komment összehasonlítás.
Mitől "jobb" a DrMOS? jobban mos?Gigabyte részéról is elég sok energiatakarékos izéhozé van. Vagy a Hi-C Cap? 500.000 évig üzemel? mert a szilárd kondenzátor nem elég. Ferrite Choke vs, Super Ferrite Choke. Mitől is Super? Super rudi? :D
Ezt a rágalmazó kampányt... a lényeg hogy mérfődekke előrébb járnak a semmitmondó hangzatos nevekkel.
Miért a Gigabyte, mert ő a fő konkurensük, és többet eladnak mint az MSI. Szerintem.

Félreértés ne essék, semmi bajom az MSI-vel, ma már. :)

no brain, no problem

(#16) Cane válasza Füleske (#14) üzenetére

Cane
(őstag)

Valószínűleg nem akarták kerek-perec kiírni hogy Gigabyte, csak célozgatnak rá, de pl. az Asus-t már nem igazán tudták volna 3 betűssé tömöríteni. :)

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#17) janos1988

janos1988
(őstag)

Ez az ami nem tud lejatszani rendesen filmeket?

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#18) bENZENGA válasza mdraco (#7) üzenetére

bENZENGA
(újonc)

Notikkal van a probléma, döglenek mint a legyek, sajnos.. Ha gémer akkor egy idő után mákdaráló hangja van és fagyogat + turbo gombnak annyi, ha meg konzumer, akkor a hűtés rakoncátlankodik és szétesik a "nyomkodható műanyagváz"...

(#19) Boxi88 válasza rizso (#13) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Persze... habot kérsz a tetejére? :DDD

(#20) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Látom a giga a fő vetélytárs.:D

Egyre jobban jön fel az MSI, P4 korszakba kifejezetten jók voltak remélem megütik az akkori szintet.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#21) nbg

nbg
(fanatikus tag)

"A 17,3”-es képernyő Full HD-s vagy 1600x900 pixeles felbontású lehet" - Itt most vagy a FullHD megnevezes, vagy a szamok nem stimmelnek, vagy en maradtam le valamirol... :B

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#22) lujó55 válasza SzlobiG (#20) üzenetére

lujó55
(őstag)

"Egyre jobban jön fel az MSI, P4 korszakba kifejezetten jók voltak..."
igen? :F
Amúgy MSI GT680: :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#23) zazahoho

zazahoho
(őstag)

p4-es msi lapokkal nekem is voltak gondjaim,de ezek azért nem rosszak.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#24) stratova válasza nbg (#21) üzenetére

stratova
(őstag)

"A 17,3”-es képernyő Full HD-s vagy 1600x900 pixeles felbontású lehet"
Először én is pislogtam de felesleges lenne az első vagy szó az adott mondatban.

Ezek a notik elvileg fémházasak, bár én ezt a 680-asból nem nézem ki. Az valami borzasztó/bazáros megjelenésű. A 780-as legalább kinéz valahogy.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#25) nbg válasza stratova (#24) üzenetére

nbg
(fanatikus tag)

az de komoly, ezt nagyon beneztem akkor... :Y siman avagy-nak olvastam a vagy-ot... :B

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#26) stratova válasza nbg (#25) üzenetére

stratova
(őstag)

Nekem is illene látogatást tennem Dr. Mos-nál, mert én meg teljesen benéztem a DualBios leírását, hiába ismertem az elvét. Csak azért sem annak olvastam :B

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#27) toyone

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Az MSI nagyon ráfeküdt ennél a platformnál is a tuningra és az energiatakarékosságra. Szimpatikus a GD65/GD55 modelljük. Nekem tetszett az előadás az alaplapokról. Sajnos kipróbálni nem lehetett egyet sem.

x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

(#28) dezz válasza mdraco (#7) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A "Firewire-el"-ből ítélve inkább egy átlagfórumozót... :)

(#29) rizso válasza Boxi88 (#19) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy lenne teljes :P

(#30) Drughi

Drughi
(senior tag)

A gt680 úgy néz ki mint egy kivilágított repülőgéphordozó.
A 780 már pofás darab, a spec. is jó.

Viszont ettől függetlenül nem kellene, főleg, ha "hűek" az MSI névhez és laptop mellett kapsz egy radiátort is.
Majd ha megoldják a hűtést és a szervízt akkor lesz esélyük nálam.

Windows 8 CP user

(#31) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Valamit nagyon akarhatnak, ide PH-ra is misiék küldték az első lga 1555-ös lapot ;)

Láttam már egy pár dolgot szétesni ezzel a három betűvel...

Mindent túlspiritualizálnak, amúgy meg instabil és kényes mint a szűz k*rv@

Most is megy cégnél egy neo845-ös alaplap ami hetente egyszer nem indul... biosreset-> aztán megint jó, illetve 2x256MB ddr266-fölött meg sem nyikkan. Azért nem lett még kidobva mert olyan szép piros színe van :DDD

Nekem kerülendő, inkább Asrock vagy ABIT :D

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#32) Srodney válasza Duracellm... (#31) üzenetére

Srodney
(senior tag)

nekem asrock stim,de abittal problémák voltak sokszor,abitot az ecs-hez hasonlítanám,pl. tipikus wincseszter vezérlő hiba,ez volt általános...msi meg felemás,mert 50-50%-ba vagy jó vagy szar tapasztalatokat all az ember,és mindent lehet mondani bármiről,de minden a gyakorlatba dől el...gondolok itt az egekbe emelt msi lapra...

(#33) T_Stark válasza Duracellm... (#31) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Azért a mai MSI lapokat ne hasonlítsd minőségben az ezer éves 845 chipsetes és hasonló MSI lapokhoz.
Mióta ezeket a "Military Class" nevű fekete lapokat gyártják nagyon nagyot ugrottak minőségben.
Szerintem simán egy szinten vannak most az Asus vagy Gigabyte lapokkal, talán még jobbak is.

(#34) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

10 év alatt azért ragad az emberre egy két dolog. Egy két alapos, vagy alaptalan előítélet is ;)

ABIT-ot azért említettem mert már megszűnt. :DDD

Military class pedig nagy parasztvakítás, azok az alkatrészek maximum jó minőségűek semmi más. Simán lehet rendelni farnel-nél :B

[ Szerkesztve ]

(#35) sp@rtan válasza Duracellm... (#31) üzenetére

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Az új szériás ASRock-ok nagyon is rendben vannak, főleg az Extreme 3/4 szériások. Régen rosszak voltak, de most jók. Főleg ár/érték arányban.

(#36) Duracellm... válasza sp@rtan (#35) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

From(#31): Nekem kerülendő(mármint az msi), inkább Asrock vagy...

Az 70%-ban Asus ;)

[ Szerkesztve ]

(#37) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez jó:
MSI ad Firewire-t, de a GBT UD3, UD4 és UD5 nem rendelkezik Firewire-el.

Akkor tipli giga oldalára, amúgy meg saját belátásuk szerint is van, csak elfelejtették ződdel bekarikázni. :DDD

Nincs bajom az MSI-vel, de ha olyan gépet hoznak, amiben MSI lap van, akkor viheti máshová. Mostani deszkákkal nem találkoztam, nem ítélem el őket ;] , de P4 / K8 korszakból emlékszek egy lapra aminél lazán volt 60°C az északi híd hőmérséklete hangyafasznyi borda miatt. Ne azon a +2 négyzetcenti alu bordán spóroljunk kérem... ja és auton nem kéne 0,2V-al túlfeszelni a ramokat mégha az a cél is, hogy a tuningramok elinduljanak... a sok mezei user meg elfüstölteti a mezei kingmaxot mert nem bírják a + feszt... (ez már a ddr2-es időkből).

(#38) Duracellm... válasza szacsee (#37) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Nem kötözködés képpen:

Aki professzionális célokkal használja a FireWire-t az úgyis rak a gépbe egy olyan kártyát ahol lehet neki +12V-ot adni külön.

A többi 99%-nak fogalma nincsen hogy miért dobálja az alaplapi a kapcsolatot ;]

Mint mondtam fölöslegesen túl van spirázva...

(#39) sp@rtan válasza Duracellm... (#36) üzenetére

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jó, bevallom, ez fail volt :DDD

(#40) Boxi88 válasza rizso (#29) üzenetére

Boxi88
(őstag)

;) :D

(#41) Balu972 válasza T_Stark (#33) üzenetére

Balu972
(tag)

Egyetértek! Én is így láttam a tesztek alapján. Most pl. sztem ár/érték arányban a P67-GD65-ös lapjuk árban jobb, mint az Asus P67 delux, de tudásban eléri.

Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

(#42) superstar

superstar
(újonc)

hát én bemondom,

engem meggyőztek a sok reklámmal, vettem egy p67c45 öt, 28 ropiért. a felszereltsége ideális (nem akarok dual vgat, örülök a fájörvájörnek, hobbi kamera). a csipszet hűtés elegendőnek tűnik ránézésre. az a baj h processzorért még sorban állok, szóval majd kiderül h a kis árrésből valóban megérte jobb cpu hűtőt (egy kis tuning) venni mint jobb alaplapot.

a klikk biosz a hibáival együtt is szimpatikus, bár hozzá vagyok szokva a kék fehér minimálhoz, majd ezt is meglátjuk h milyen lesz az átállás.

jónapot

(#43) JustCouse

JustCouse
(lelkes újonc)

CSAK AZ MSI :D

http://hu.pokerstrategy.com/uCLWDD

(#44) thomeef

thomeef
(fanatikus tag)

Írok egy jó hasonlatot ezekre az MSI notebookokra. Ha elmész egy jobbféle hipermarketbe vásárolni, megveszed mindenből a minőségi, legjobb terméket. Kassza, kifizeted, de kifele menet hopp, szakad a szatyor alja...a termékek fele kihullik, "tönkremegy", oda a jó minőség... :U És az áruház már csak mosolyog rajtad, és mossa a kezeit :))

Amúgy az a 680-as valami félelmetesen bugyuta házat kapott :D

Ne rendeljetek kínából utángyártott noti ventit mert szar mind, tapasztalat...

(#45) JustCouse válasza bENZENGA (#1) üzenetére

JustCouse
(lelkes újonc)

Szvsz az MSI nagyon megbízható!

http://hu.pokerstrategy.com/uCLWDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.