Ezért is jók a konzolok
De nem azt mondtam hogy a pc nem 
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
Ezért is jók a konzolok
De nem azt mondtam hogy a pc nem 
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

Mert mint ha PC-hez ezt nem lehetne kiadni...

Ha szerencsénk lesz, akkor valamilyen berheléssel ezt is lehet majd PC-hez használni, mint a WiiMote-ot
Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

"A Microsoft számára fontos szempont az új termék bevezetése, hiszen segítségével az Xbox 360 be tud törni a hétköznapi játékosok világába..."
Miért, eddig csak az elit gamerek használtak boxot? 
Egyébként én nem jósolok neki nagy jövőt, mert szerintem nagyon nehéz úgy játszani, hogy nincs fizikai visszacsatolás, hanem csak a levegőt markolászod...
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone
(#5) Komplikato

azonban érdemes megjegyezni, hogy a Project Natal alapötlete a Nintendo Wii mozgásérzékelő kontrollereire vezethető vissza.
Én titkos Wii rajongó vagyok, de erős túlzás ez, mert kb. ég világon semmi közük egymáshoz. Sokkal inkább a Sony Eyetoy* szériához, és most kihasználják a csak PS3/Cell promó alatt megvillantott, de soha a PS3-on ki nem használt lehetőségeket.
A felvásárolt izraeli cég viszont azt dolgozta ki miként lehet pontos 3D-s mozgásérzékelést csinálni a lehető legolcsóbban. Ilyesmi eddig is volt, csak sok-sok kamerával, meg bazi erős gépek garmadája kellett a feldolgozáshoz.
* Ami ugye a kismillió éves PS2-höz jött ki elöször ...
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!

Anno PS2-re is voltak hasonlo mutogatos jatekok.

Abu, nem értek veled egyet. Szerintem lehet forradalminak nevezni ugyanúgy, mint a Wii mozgásérzékelős controllerét. Az egy dolog, hogy a Nintendo-é az alapötlet, viszont a 3DV Systems műve sokkal durvább, és mindegy, hogy kié az alapötlet. Ráadásul az xbox mellett még nagyobbat üthet.
[ Szerkesztve ]

Nyilvánvaló, hogy autósjátékot kormánnyal fog játszani az ember, és nem a levegőt markolássza. A kerékcserés ötlet mondjuk jó. Azoknál a játékoknál lesz jó, amivel Aby játszott az MS konferencián, vagy egyéb kreatív és mozgáson alapuló játékoknál fogják hasznát venni.
Például most már nem aerobic videók, hanem aerobic játékok lesznek a csajok számára.

Nekem megvan a Eyetoy és van is letöltve olyan program ami úgy münködik hogy állok a kamera elött és hadonászok a kezemmel . Jól mükszik egyébként , gondolom ezt fejlesztette tovább a M$ .
Ps3 Fan .
Nem forradalmi a cucc, de sztem alaposan fel van adva ezzel a lecke a Nintendonak és a Sonynak.
Pl mekkora feeling lehet beimportálni magad a fifába és "be a pro" módban zúzni, ronaldinho előtt a csatárposzton
. Vagy mondjuk guitar hero-hoz sem kéne már gitárt venni, léggitár forever.. 
Én kíváncsian várom, de fontos, hogy emberi áron adják és h lehessen mainstream játékokhoz is használni, különben könnyen bukás lehet a vége.
Jah de jó nagy nappali kell a Fifahoz... Ennyi erővel kimész azt focizol, a valóságnál úgy sincs jobb grafika! Beszarok ezen a sok hülyeségen amit kitalálnak!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
Marketing...
Amúgy jó hogy elkezdte másolni a Wii-t mert igy van konkurencia és hátha a Sony is rákap az ilyesmire, és akkor csak úgy zuhannak az árak 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
A Sony semmi pozitívat nem tudhat felmutatni, csak akkor kell róla írni, ha valami negatívumot lehet, nem tudtad...?
Ez már egy kicsit kezd túlzás lenni.
Mondjuk ebben van vmi... De tegyük fel, hogy este érsz haza a külvárosi házadba, messze a barátaidtól laksz, és néha azért fociznál egyet. Nálam soxor előfordul ilyesmi, és elsősorban ezért is játszom, nem nagyon van társaság a környéken.
Hát igen jogos! De akkor se tom elképzelni, hogy ugrálok egy 25 m2 es nappaliban egy 32" os LCD előtt... Mondjuk statikusabb játékoknál mint mondjuk a baseball vagy ping pong tennis már más a helyzet, de én első sorban a fifa ra reagáltam hogy faszság ( sztem fifa val nem is lesz használható)!
[ Szerkesztve ]
Az Eyetoy-t én nem tartom 3D-s mozgásérzékelőnek, mondjuk nem is annak született.
A Wii kontrolleres megoldása az első térbeli mozgásérzékelős megoldás, most az MS ezt átültette kontroller nélküli megvalósításba. A Project Natal alapötlete a 3D-s mozgásérzékelés. Ezért írtam, hogy a Wii a forradalom tekintetében az első volt a konzol piacon.
dezz: Tudni tudhat. Csak kérdés tud-e. Holnap kiderül. De például a PSP Go az pozitív újdonság. Legalábbis az én szememben.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Érdekes, de wii még mindig szimpatikusabbnak tűnik.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Oké, akkor félreértettem a dolgot
.
És akkor azt hiszem abban is egyetértünk, h csak akkor lesz igazán ütős a kütyü, ha majdnem mindennel lehet majd használni.

"A Project Natal legnagyobb előnye, hogy a Nintendo Wii-vel ellentétben nem kell kontroller a mozgásfelismeréshez, ami a kényelmi szempontok alapján kifejezetten kedvező lehet."
A legnagyobb előny szerintem inkább az, hogy ezáltal a TV-k, csillárok, egyéb berendezési tárgyak,és játékostársak biztonságban érezhetik magukat.Nincs több: repül a kontroller ki tudja hol áll meg... 
Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget
[link] - Na ja. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Jaja de az a hülye aki nem húzza kezére azt a kis madzagot az meg is érdemli hogy szétkúrja a tvjét! 
Sajnos az első szériás madzagok nagyon könnyen szakadtak. A Nintendo hirdetett is garanciális visszahívást, így mindenki aki jelentkezett kapott egy erősebb változatot.
Persze ettől még baki. Nyilván a TV-ket nem cserélte ki a Nintendo.
De ki lehet adni de mégis jobb egy tv elött ugrándozni mint egy monitor elött.
Legalábbis szerintem!! 

Valahogy engem tuti nem hatna meg ez a mozgásérzékelő kamera dolog, bár tuti sokan élvezni fogják.
Megnéznéd a kedvemért ezeket a videókat: [link], [link], [link]
És most mondd, hogy a Natalnak semmi köze a PS3-Eyetoy-hoz...
(Azt már meg sem említem, hogy a PS3 kontrollere több irányú elmozdulást és forgatást érzékel, mint a Wiimote, csak az utóbbi az infraérzékelőjével pl. pontosabb célzást tesz lehetővé. Na persze nem sok játék használja ki, nem erre építettek.)
[ Szerkesztve ]

Hát kíváncsi vagyok mekkora teret hódít majd 
Hasonlítsd össze a hírben linkelt videót a PS3 eye kamerával. Hol tudok én ezzel az eye kamerával autóversenyt, focit, gördeszkásat játszani? Ellenben a Wii-nél kivitelezve van a tenisz, a golf és más interaktív játék. Az MS ugyanezt csinálta meg a kontroller nélkül. Ergo továbbra is a Wii képességeit koppintja. A Sony-s cuccal meg lehet tologatni a golyókat, fura lényeket, ésatöbbit.
Nyilvánvaló, hogy a PS3 a kihasználatlan szolgáltatások tárháza, talán erre kellene ráfeküdni a Sony-nak, nem pedig nyilatkozni, hogy a Cell, meg a Blu-Ray és a PS3 ereje ...
[ Szerkesztve ]

Nekem csak ezek jutottak eszembe:
1.) ha jól olvastam máshol kb 200$ lesz darabja... upsz... mint tudjuk a konzoloknál az ár elég erősen számít az eladásokban, és ez csak az alapgép mellé vett "kontroller", ami nem lapból élvezi hardver szinten a játékok támogatottságát, és a gépet is meg kell venni mellé
2.) a wii erőssége a partykban van ezt tudom, mivel a kollegák nonstop nyúznak mikor lesz a következő. Ezzel, hogy játszok multiplayert otthon többedmagammal ? Veszek 2 dbot és egymásnak háttal állítom a kamerát? (ez ekkor már 400$) vagy hogyan?

en egy ido utan megis inkabb olyan jatekok utan neztem, amit mozgas nelkul, csak a kanapen fetrengve lehet iranyitani.
A PS3 Eye-jal a három gép küzül a PS3 valósította meg először a kontroller nélküli irányítást. Igaz, nincs benne fullos 3D-s mozgáskövetés (kérdés, ez a Natalban mennyire tökéletes, pl. elég szép késleltetés van benne), de alap szintű test-, gesztus- és arcfelismerés (térbeli elfordulás felismerésével együtt) megvalósításra került már vele több programban. A videók között van focis, mint védés és kapura rúgás, box, és baseball. Nem hiszem, hogy a videón látható "kormányzás" felismerése gondot jelentene... Egy másik videón az is láthaztó, hogy a játékos térbeli pozícióját is elég jól be tudja azonosítani. Elég nyilvánvaló, hogy a következő lépés itt is a fullosabb 3D-s mozgáslekövetés lesz...
A kontrollerről szólva, van néhány játék PS3-ra is (PS2-re meg jópár), ami kihasználja a mozgás- és elfordulás-követést.
Ehhez képest sem ebben, sem a másik cikkben egy szó sem esik minderről.
[ Szerkesztve ]
Én megnéznék egy videót róla 

ha ilyen lesz akkor le a kalappal

...sztem csak jelképes összegért szabadna adniuk..... sokallom ezt az indítóárat...
Sziasztok XBOX360 és XBOX360 között vannak különbségek a HDDÍ-méretein kivül ha van akkor mi a különbség segitenétek nekem ebben!
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550