Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mate0217

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezért is jók a konzolok :DD De nem azt mondtam hogy a pc nem :P

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#2) Johnny Cage válasza mate0217 (#1) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Mert mint ha PC-hez ezt nem lehetne kiadni...

(#3) _Oscar válasza Johnny Cage (#2) üzenetére

_Oscar
(tag)

Ha szerencsénk lesz, akkor valamilyen berheléssel ezt is lehet majd PC-hez használni, mint a WiiMote-ot

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#4) modd3r

modd3r
(senior tag)

"A Microsoft számára fontos szempont az új termék bevezetése, hiszen segítségével az Xbox 360 be tud törni a hétköznapi játékosok világába..."

Miért, eddig csak az elit gamerek használtak boxot? :DDD

Egyébként én nem jósolok neki nagy jövőt, mert szerintem nagyon nehéz úgy játszani, hogy nincs fizikai visszacsatolás, hanem csak a levegőt markolászod...

Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone

(#5) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

azonban érdemes megjegyezni, hogy a Project Natal alapötlete a Nintendo Wii mozgásérzékelő kontrollereire vezethető vissza.

Én titkos Wii rajongó vagyok, de erős túlzás ez, mert kb. ég világon semmi közük egymáshoz. Sokkal inkább a Sony Eyetoy* szériához, és most kihasználják a csak PS3/Cell promó alatt megvillantott, de soha a PS3-on ki nem használt lehetőségeket.
A felvásárolt izraeli cég viszont azt dolgozta ki miként lehet pontos 3D-s mozgásérzékelést csinálni a lehető legolcsóbban. Ilyesmi eddig is volt, csak sok-sok kamerával, meg bazi erős gépek garmadája kellett a feldolgozáshoz.

* Ami ugye a kismillió éves PS2-höz jött ki elöször ...

[ Szerkesztve ]

Close the World ..... Open the Next!

(#6) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Anno PS2-re is voltak hasonlo mutogatos jatekok.

(#7) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

Abu, nem értek veled egyet. Szerintem lehet forradalminak nevezni ugyanúgy, mint a Wii mozgásérzékelős controllerét. Az egy dolog, hogy a Nintendo-é az alapötlet, viszont a 3DV Systems műve sokkal durvább, és mindegy, hogy kié az alapötlet. Ráadásul az xbox mellett még nagyobbat üthet.

[ Szerkesztve ]

(#8) T.Peter válasza modd3r (#4) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nyilvánvaló, hogy autósjátékot kormánnyal fog játszani az ember, és nem a levegőt markolássza. A kerékcserés ötlet mondjuk jó. Azoknál a játékoknál lesz jó, amivel Aby játszott az MS konferencián, vagy egyéb kreatív és mozgáson alapuló játékoknál fogják hasznát venni.
Például most már nem aerobic videók, hanem aerobic játékok lesznek a csajok számára.

(#9) Rigel77

Rigel77
(kvázi-tag)

Nekem megvan a Eyetoy és van is letöltve olyan program ami úgy münködik hogy állok a kamera elött és hadonászok a kezemmel . Jól mükszik egyébként , gondolom ezt fejlesztette tovább a M$ .

Ps3 Fan .

(#10) srph25

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem forradalmi a cucc, de sztem alaposan fel van adva ezzel a lecke a Nintendonak és a Sonynak.
Pl mekkora feeling lehet beimportálni magad a fifába és "be a pro" módban zúzni, ronaldinho előtt a csatárposzton :) . Vagy mondjuk guitar hero-hoz sem kéne már gitárt venni, léggitár forever.. :D
Én kíváncsian várom, de fontos, hogy emberi áron adják és h lehessen mainstream játékokhoz is használni, különben könnyen bukás lehet a vége.

(#11) Vassili válasza srph25 (#10) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Jah de jó nagy nappali kell a Fifahoz... Ennyi erővel kimész azt focizol, a valóságnál úgy sincs jobb grafika! Beszarok ezen a sok hülyeségen amit kitalálnak!

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#12) luw2win válasza Johnny Cage (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Marketing...

Amúgy jó hogy elkezdte másolni a Wii-t mert igy van konkurencia és hátha a Sony is rákap az ilyesmire, és akkor csak úgy zuhannak az árak :D

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#13) dezz válasza Komplikato (#5) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Sony semmi pozitívat nem tudhat felmutatni, csak akkor kell róla írni, ha valami negatívumot lehet, nem tudtad...? :U Ez már egy kicsit kezd túlzás lenni.

(#14) srph25 válasza Vassili (#11) üzenetére

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ebben van vmi... De tegyük fel, hogy este érsz haza a külvárosi házadba, messze a barátaidtól laksz, és néha azért fociznál egyet. Nálam soxor előfordul ilyesmi, és elsősorban ezért is játszom, nem nagyon van társaság a környéken.

(#15) Vassili válasza srph25 (#14) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Hát igen jogos! De akkor se tom elképzelni, hogy ugrálok egy 25 m2 es nappaliban egy 32" os LCD előtt... Mondjuk statikusabb játékoknál mint mondjuk a baseball vagy ping pong tennis már más a helyzet, de én első sorban a fifa ra reagáltam hogy faszság ( sztem fifa val nem is lesz használható)!

[ Szerkesztve ]

(#16) Abu85 válasza Komplikato (#5) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az Eyetoy-t én nem tartom 3D-s mozgásérzékelőnek, mondjuk nem is annak született.
A Wii kontrolleres megoldása az első térbeli mozgásérzékelős megoldás, most az MS ezt átültette kontroller nélküli megvalósításba. A Project Natal alapötlete a 3D-s mozgásérzékelés. Ezért írtam, hogy a Wii a forradalom tekintetében az első volt a konzol piacon.

dezz: Tudni tudhat. Csak kérdés tud-e. Holnap kiderül. De például a PSP Go az pozitív újdonság. Legalábbis az én szememben.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Érdekes, de wii még mindig szimpatikusabbnak tűnik.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#18) srph25 válasza Vassili (#15) üzenetére

srph25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Oké, akkor félreértettem a dolgot :).
És akkor azt hiszem abban is egyetértünk, h csak akkor lesz igazán ütős a kütyü, ha majdnem mindennel lehet majd használni.

(#19) HaGii

HaGii
(kvázi-tag)

"A Project Natal legnagyobb előnye, hogy a Nintendo Wii-vel ellentétben nem kell kontroller a mozgásfelismeréshez, ami a kényelmi szempontok alapján kifejezetten kedvező lehet."

A legnagyobb előny szerintem inkább az, hogy ezáltal a TV-k, csillárok, egyéb berendezési tárgyak,és játékostársak biztonságban érezhetik magukat.Nincs több: repül a kontroller ki tudja hol áll meg... :))

Ritkán szólok, de akkor legalább hülyeséget

(#20) Abu85 válasza HaGii (#19) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] - Na ja. :DD

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#21) Vassili válasza Abu85 (#20) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Jaja de az a hülye aki nem húzza kezére azt a kis madzagot az meg is érdemli hogy szétkúrja a tvjét! :)

(#22) Abu85 válasza Vassili (#21) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos az első szériás madzagok nagyon könnyen szakadtak. A Nintendo hirdetett is garanciális visszahívást, így mindenki aki jelentkezett kapott egy erősebb változatot.
Persze ettől még baki. Nyilván a TV-ket nem cserélte ki a Nintendo.

(#23) mate0217 válasza Johnny Cage (#2) üzenetére

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

De ki lehet adni de mégis jobb egy tv elött ugrándozni mint egy monitor elött.
Legalábbis szerintem!! :D

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

(#24) -XadAnuX+ válasza mate0217 (#1) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Valahogy engem tuti nem hatna meg ez a mozgásérzékelő kamera dolog, bár tuti sokan élvezni fogják.

(#25) dezz válasza Abu85 (#16) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnéznéd a kedvemért ezeket a videókat: [link], [link], [link]
És most mondd, hogy a Natalnak semmi köze a PS3-Eyetoy-hoz...

(Azt már meg sem említem, hogy a PS3 kontrollere több irányú elmozdulást és forgatást érzékel, mint a Wiimote, csak az utóbbi az infraérzékelőjével pl. pontosabb célzást tesz lehetővé. Na persze nem sok játék használja ki, nem erre építettek.)

[ Szerkesztve ]

(#26) zed1983

zed1983
(őstag)

Hát kíváncsi vagyok mekkora teret hódít majd :U

(#27) Abu85 válasza dezz (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hasonlítsd össze a hírben linkelt videót a PS3 eye kamerával. Hol tudok én ezzel az eye kamerával autóversenyt, focit, gördeszkásat játszani? Ellenben a Wii-nél kivitelezve van a tenisz, a golf és más interaktív játék. Az MS ugyanezt csinálta meg a kontroller nélkül. Ergo továbbra is a Wii képességeit koppintja. A Sony-s cuccal meg lehet tologatni a golyókat, fura lényeket, ésatöbbit.

Nyilvánvaló, hogy a PS3 a kihasználatlan szolgáltatások tárháza, talán erre kellene ráfeküdni a Sony-nak, nem pedig nyilatkozni, hogy a Cell, meg a Blu-Ray és a PS3 ereje ...

[ Szerkesztve ]

(#28) smkb

smkb
(senior tag)

Nekem csak ezek jutottak eszembe:

1.) ha jól olvastam máshol kb 200$ lesz darabja... upsz... mint tudjuk a konzoloknál az ár elég erősen számít az eladásokban, és ez csak az alapgép mellé vett "kontroller", ami nem lapból élvezi hardver szinten a játékok támogatottságát, és a gépet is meg kell venni mellé

2.) a wii erőssége a partykban van ezt tudom, mivel a kollegák nonstop nyúznak mikor lesz a következő. Ezzel, hogy játszok multiplayert otthon többedmagammal ? Veszek 2 dbot és egymásnak háttal állítom a kamerát? (ez ekkor már 400$) vagy hogyan?

(#29) phpmoli

phpmoli
(tag)

en egy ido utan megis inkabb olyan jatekok utan neztem, amit mozgas nelkul, csak a kanapen fetrengve lehet iranyitani.

(#30) dezz válasza Abu85 (#27) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A PS3 Eye-jal a három gép küzül a PS3 valósította meg először a kontroller nélküli irányítást. Igaz, nincs benne fullos 3D-s mozgáskövetés (kérdés, ez a Natalban mennyire tökéletes, pl. elég szép késleltetés van benne), de alap szintű test-, gesztus- és arcfelismerés (térbeli elfordulás felismerésével együtt) megvalósításra került már vele több programban. A videók között van focis, mint védés és kapura rúgás, box, és baseball. Nem hiszem, hogy a videón látható "kormányzás" felismerése gondot jelentene... Egy másik videón az is láthaztó, hogy a játékos térbeli pozícióját is elég jól be tudja azonosítani. Elég nyilvánvaló, hogy a következő lépés itt is a fullosabb 3D-s mozgáslekövetés lesz...

A kontrollerről szólva, van néhány játék PS3-ra is (PS2-re meg jópár), ami kihasználja a mozgás- és elfordulás-követést.

Ehhez képest sem ebben, sem a másik cikkben egy szó sem esik minderről.

[ Szerkesztve ]

(#31) mate0217

mate0217
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én megnéznék egy videót róla :)

(#32) Sanya válasza mate0217 (#31) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

(#33) D@ni88 válasza Sanya (#32) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha ilyen lesz akkor le a kalappal :U :Y

(#34) eeaa

eeaa
(senior tag)

...sztem csak jelképes összegért szabadna adniuk..... sokallom ezt az indítóárat...

(#35) alfa156

alfa156
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok XBOX360 és XBOX360 között vannak különbségek a HDDÍ-méretein kivül ha van akkor mi a különbség segitenétek nekem ebben!

[ Szerkesztve ]

Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

(#36) alfa156

alfa156
(őstag)
LOGOUT blog

Keresek XBOX360 Kinectes játékokat eredeti gyárit jó áron!hátha van valakinek!

Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.