Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dale

    aktív tag

    US ID-vel valóban jobb minden, bár én konkrétan a magyar ID sivárságáról csak tőletek tudok, szerencsére. Érdekességként megemlítem hogy itt az USA-ban talán nem is annyira életbevágó navigációs szoftvert venni, ha az embernek van gyakorlata autós játékokban való félszemes térképolvasásban. :) Pár hete hétvégén elautóztunk egy másik városba ahol nem vagyunk annyira ismerősek. Valahonnan tudtuk hogy van ott egy Cracker Barrel étterem (talán ki volt írva egy útmenti táblán, nemtom) így arra esett a választás az ebédhez, de ez egy hatalmas shopping mall területén volt, mindennek külön épület és fogalmunk se volt merre lehet. Navi épp nem volt nálunk, na akkor legalább nézzük meg a Local Scout-ban hogy milyen messze van. Megleltem, rányomtam, kérdi hogy odanavigáljon-e, hát miért ne, ezt még úgyse próbáltam...

    Olyan álomszépen ment az egész hogy teljesen elérzékenyültem. Méterre pontosan belőtte hol vagyunk, követte az utat a Bing térképen, forgatta, rázoomolt, checkpointokat jelölt ki amiknél szépen bingetett (bár max hangerőn is elég halk volt, ezen lehetne javítani). Simán odanavigált az étteremhez, ami mint kiderült jól el volt dugva, magunktól aligha találtuk volna meg, mert egy tök valószínűtlen kanyarral egy dombra kellett felmenni és valami raktárépület mögött volt.

    Győzelem a WP7.5-nek. :) Ha a hangos navigáció éppen nem opció, ezzel is simán el lehet jutni a kívánt helyre. Lehet hogy ez nem újdonság sokaknak, de én ledöbbentem hogy milyen jól és precízen működik. Remélem idővel Magyarországon is használhatóak lesznek ezek a funkciók és ilyen pontos lesz a térkép is.

    https://enginedesigns.net

Új hozzászólás Aktív témák