Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Amelyek kimaradtak a szórásból:
Egyszerűen le kell venni a lapról a sáv-osztókat, és direktbe össze kell madzagolni a Proci melleti első 16-os szlottal, a proci 16 sávját, így menni fog a 3.0-a ;]

Az nálam is ez lesz :DD

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#2) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Most akkor az Ivy Bridge 1155-be belemegy? :F

(#3) baraksumoron

baraksumoron
(lelkes újonc)

Egy kérdés, mikor lesznek olyan videókártyák amik kihasználhatják a 3.0 sávszélét?
például még egy radeon hd 6990 is 2.1-es kompatibilis

(#4) aram01 válasza baraksumoron (#3) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd kijön a 6995 és az már tudni fogja ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#5) Daywalker válasza cannibal (#2) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Az a Sandy Bridge-E, amire te gondolsz, hogy jön és nem megy bele...annak kell majd LGA2011. Az első Ivy-k LGA1155-be mennek.

[ Szerkesztve ]

(#6) cannibal válasza Daywalker (#5) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Köszönöm az infót! Azért ez jó hír, hogy aki drágán vett egy 1155 lapot még tud bele később is procit venni.

(#7) (ÉN)közPONT válasza cannibal (#6) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

kivéve ha P-s lapot vett mert abba nem fog menni :(

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#8) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Azon csodálkozom hogy a h67 és ah61 itx lapok sem pcie 3.0 sem ivy procikat nem támogatják ( a lista alapján), Ezt azért sunyi dlognak tartom ( a pcie nem is, de hogy a procit nem eszik).

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#9) Dragon3000 válasza (ÉN)közPONT (#7) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

Érdekes, mert a táblázatban van 12 db P-s alaplap is.

(#10) cannibal válasza (ÉN)közPONT (#7) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

És ezt hogy találták ki? :F Én egy P67-es lapot néztem ki Asrock P67 Pro 3 személyében. persze csak majd amikor a dolcsi/euro helyreáll. (Lehet, hogy soha :((( )

(#11) (ÉN)közPONT válasza cannibal (#10) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Dragon...én azt hallottam ,hogy ivy -t nem fogok tudni használni a p-s lapomban :-/

ilyen lapot hírdettek már néhányat itt a ph-n..ha mázlid van még jóáron is találhatsz !

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#12) kzrca

kzrca
(lelkes újonc)

Az hogy van hogy a táblázatban PCIe 3.0 és Ivy Bridge kompatibilis lapnak feltüntetett pl. P8P67 adatlapján az van hogy:

Expansion Slots 1 x PCIe 2.0 x16
1 x PCIe 2.0 x16 (x4 mode, black) *1
2 x PCIe 2.0 x1

Ha jól látom ez a megállapítás a táblázatban feltüntetett összes alaplapra igaz.

Ez a bejelentett PCIe 3.0 kompatibilitás mit is jelent tulajdonképpen?

(#13) cannibal válasza (ÉN)közPONT (#11) üzenetére

cannibal
(fanatikus tag)

Klassz lenne kifogni egyet :DDD Ha az Ivy Bridge is bele menne akkor meg még jobban örülnék neki

(#14) (ÉN)közPONT válasza cannibal (#13) üzenetére

(ÉN)közPONT
(őstag)

Érdemes időről időre szétnézned az apróban..hátha találsz eladót?

(#15) Dragon3000 válasza kzrca (#12) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

A pci-e vezérlő a prociban van így a jelenleg kapható 1155-s procikkal csak 2.0-s pci-e érhető el, a 3.0-hoz az ivy bridge kell (gondolom, ahogy kapható lesz az ivy majd frissítik az adatokat).

(#16) aram01 válasza Dragon3000 (#15) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez egy ördögi kör :U

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#18) aram01 válasza naszvalo (#17) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

várhatóan "komolyabb" lesz mint az anyja :K

(#19) kzrca válasza Dragon3000 (#15) üzenetére

kzrca
(lelkes újonc)

Köszönöm az infot, én is kicsit utánaolvastam, és ezt találtam a témába vágó PH-s cikkben:

"PCI Express 3.0 natív támogatáshoz szükséges egy új verziójú kapcsolóáramkör, valamint számos specifikált kondenzátor illetve ellenállás" ...
"Az Ivy Bridge vezérlője valóban PCI Express 3.0-s, de ez nem elég ahhoz, hogy maga a port is 3.0-sként működjön"

Ez alapján ezt az egész ASUS listát kamuszagúnak érzem.

(#20) Dragon3000 válasza kzrca (#19) üzenetére

Dragon3000
(lelkes újonc)

Aztán később volt egy másik ph cikk, giga válaszával és ahol csak 1db 16x pci-e van ott 3.0-n fog üzemelni, ahol több kártyás mód is van ott csak az első slot lesz pci-e 3.0 (persze ahol nem 3.0-ra felkészített kapcsolóáramkör van), amúgy meg átlag usereknek nem sokat jelent, hogy 2.0 vagy 3.0

(#21) Zso2 válasza Dragon3000 (#20) üzenetére

Zso2
(őstag)

..hát ez az. Amúgy meg kár nyafogni ilyesmik miatt az emberek 90% szerintem lapot is cserél majd,ha cseréli a rendszerét.Úgyis lesznek olyan új lapok ami valamiért jobban kell ,mint a régi.Van aki cpu alatt lapot cserél.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#22) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Yeeeeeeeeeeesssssssssssssssss!

Benne van a P8H67-M PRO!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#23) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Na ez jó,nem kell lapot cserélnem ha esetleg cpu váltás lenne.Mondjuk nekem egy darabig biztos elég ez is.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#24) nicu71 válasza banhammer (#22) üzenetére

nicu71
(senior tag)

gratulálok!az enyém is benne van a p8H67-M! :D bár azt a lapot csak kényszerűségből vettem sandykához,mert sürgős volt és csak ez volt,de mondjuk rá elégedett vagyok...és néztem is,már van uj bios letölthető az uj cpuk-hoz :)

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#25) jeni

jeni
(PH! addikt)

Üdv.
A PCI-e 3.0 csatlakozás az a Z68 lapok sajátossága. Ennek mekkora jelentősége van használatnál?
Valamint a SSD-HDD támogatása,együtt működés terén?
Igaz-e ,hogy mindkét része amelyikben már a PCI-e 3.0 csati van akkor az már 2x16x tud két kártya esetén?
Ugyanis hétfőn lesz meg az ASUS P8P67 DELUXE B.3-s csere lapom ( friss telepítés után a driverek felrakása után már nem tudott be bootolni ) a nagykerből.
Ezért kérdezném érdemes árban a keret összegben egy másik Asus lapra váltanom,ha igen melyikre?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.