Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nehogy a minőség rovására menjen.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#2) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, tehát így (is) próbálják próbálják csökkenteni 2009-ben az új 2,5 colos winchesterek árát. Nem biztos, hogy ez annyira járható út.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

Ha nincs, aki megvegye a terméket, nincs értelme termelni. Ennek pedig logikus következménye az, ami a cikkben le van írva.

Jó hír lehet, hogy a K+F-hez nem nyúlnak, tehát lesz esély továbbra is az egyre nagyobb és egyre olcsóbb HDD-kre, új technológiákra stb...

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#4) blackrulz válasza Agyasima (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

még jó hogy nem nyúlnak a fejlesztéshez. azzal tényleg elásnák a céget

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

és visszaszorítják a túlórázást.

ha eltörölnék és a normál munkaidőben termelnének, talán nem kellene annyi embert elküldeni.
baromságnak tartom ezt a rohamtempóban termelést, aztán egy kis visszaesés és drasztikus elbocsájtás :(

(#6) Kriza

Kriza
(őstag)

Akkor még most kell WD vinyót venni, amíg a minőségen ezek a megszorítások nem érződnek.

"visszaszorítják a túlórázást. "
Ez magyarországon azt jelentené, hogy innentől kezdve nem fizetik ki a leépíteések miatt megugró túlórákat.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#7) M107

M107
(senior tag)

Ha itt leépítésre kell számolni akkor Mo egyenesen a sírban van
Sajnos idáig jutottunk
Nem baj ez majd csak nekünk lesz jó 6-12 hónap múlva mert nyomott árak lesznek, merthát elkel adni amit termelnek árú van kereslet nyista.

Csökkeni fog 5-6 ezer ft a merevlemezei ára hisz neki is élni kell s ő dolgozójának is enni kell sőt a családjának is

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#8) .mf válasza Kriza (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"ezenkívül 20%-kal csökkentik a munkaórák számát is, [...], és visszaszorítják a túlórázást."

Erről nekem is az jutott eszembe, hogy itt mennyire fordítva van: én is megkaptam, hogy dolgozzak többet, de a túlóráért továbbra sem kapok pénzt :U

(#9) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos ez van a mai világban. :(

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#10) KoPy89 válasza lorcsi (#5) üzenetére

KoPy89
(kvázi-tag)

Lehet baromságnak tartod, de ha nem termelnének ilyen tempoban már rég becsödölt volna a cég. Mert a többiek ugyanugy "rohamtempóban" termeltek volna...

(#11) lorcsi válasza KoPy89 (#10) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nem csak a wd gyártóra gondoltam , hanem általában

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.