Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz #73029888 #2753 üzenetére

    Használd a válasz gombot, ne csak úgy bele a vakvilágba!
    Ha pár hónap múlva nem lesz(nek) újra gyenge szektorok, akkor csak valami pillanatnyi hiba okozhatta, például áramszünet. De megvan az esélye, hogy pl. a felület kezd tönkremenni.

    Executioner9: táp gond nem hiszem, hogy sebességcsökkenést okozna. Hogyha USB2-es, akkor annak ennyi, 20 – 25 Mbps a max átviteli sebessége. Ha USB3, de valamiért (pl. gyenge kábel, adatátviteli hibák) visszaminősítette az oprendszer USB2-re, szintén ez a helyzet.
    Ha viszont USB3 és aszerint is működik, az nem jó, lehet, már lassabban tudja olvasni a mechanikus részek bármelyikének haldoklása miatt.

    Krystal_s: ha valóban alszik, akkor tudtommal a lemez forgása mindenképp megáll, mechanikai szempontból olyan, mintha áramtalanítanád, tehát az egy parkolás. Hallanod is kellene, ha megáll. Viszont ha ez a lemez is úgy működik, hogy abban a pillanatban, amint megáll az adatforgalom, rögtön parkolni megy, akkor növekedhet gyorsan. Akár másolás közben egy pillanat szünet van, máris. A torrent is hozzányúl nagyon sűrűn, ami pl. 8 másodperces parkolásnál pont előnyös, mert nem engedi, itt viszont baj. Virtuális memória a merevlemezen (amellett, hogy szerintem egy magas szintű ökörség) is tudja növelni a számlálót.
    Ja és azt se felejtsd el, hogy a Sentinel nem frissíti azonnal az értékeket, ha teljesen bezárod és újra elindítod, akkor kapod meg az aktuálisat.

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák