Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Pazolini #1962 üzenetére

    Ne is mondd azt a Teviont, mert kettőt akartam venni, de egyet sem sikerült! :O
    Nem Dunéhez használom a külső (Caviar Green) merevlemezeket, hanem laptophoz csatlakoztatva. Az egyik eSATA, a másuk USB kapcsolattal állandóan rajta lóg, de csak az előbbi van folyamatosan bekapcsolva, mert jönnek-mennek a filmek.
    A megnéznivalót egy kisebb 2,5 colosra másolgatom, azt viszem a médialejátszókhoz.
    10-10e forintért adja el haverom (tele BD50 filmekkel) a nálam lévő két Elementset. Az egyik 62 nap/95291, a másik 628 nap/116766 parkolással érkezett hozzám. Utóbbi volt folyamatosan Dunéhez kötve, ami csak készenlétbe helyezte a merevlemezeket, nem kapcsolta ki. :W Viszont szorzással és osztással 465 másodpercenkénti parkolás jött ki, ami elfogadható, csak az üzemidő rengeteg, ezért azt visszaadom. Ugyanakkor a 62 napos iszonyatosan sűrűn parkolgatott, ha úgy folytatná, hamar megdöglene. Amióta tesztelem, a korábbi 57 helyett, 203 másodpercenként parkol.

    Tegnap a TC-ben meg akartam nézni a Transformers 3 méretét de véletlenül a shift/del/enter kombinációt nyomtam meg, mert előtte rengeteg fájlt töröltem ki, arra állt rá a kezem.
    Azonnal megpróbáltam GDB-kel menteni, de nem sikerült. :(

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák