Nem kell félni, a microsoft nem száll ki a PC gamek piacáról... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Attól még lesz@rom a Kinect-et
[ Szerkesztve ]

Nem kell félni, a microsoft nem száll ki a PC gamek piacáról... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Attól még lesz@rom a Kinect-et
[ Szerkesztve ]

Mivel sose mondta senki, hogy ki fognak szállni ...
(max. annyit, hogy kiszállnak abból a szervezetből, ami a PC játékok jövőjéért kűzd)
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Jaj de jó! Már lerágtam a körmömet, hogy mi lesz most velünk kinect nélkül...
Ekkora baromságot! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Én azért remélem játékok is lesznek
!Bár akkor tényleg lcd tv-t kell beszereznem mert valljuk be 22' monitoron asztal mögött érdekes lenne
.De az biztos valami sláger fps játékkal és némi kiegészítővel jól elszórakoznánk a barátokkal

ja, egy műanyag egeret markolászni sokkal sikkesebb... gratulálok. nem értem néha mit keresel egy informatikai portálon 
A vér nem válik VAZZE!™

érdekes ez már A Gamepodon is fent van ...1ébként kíváncsian várom a játékokat rá

Jó hír, kíváncsi leszek a PC-s eladások milyen számokat fognak produkálni!
Ezért még regisztrálnod is kár volt! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Ez jó hír! Gondolkodtam hogy veszek xbox-ot, kinect miatt. Mekkora buli már összejönni haverokkal és kinect-es játékokat tolni!! 
Várom a gépemre a Kinect-et, és hozzá játékokat is.
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Ideje megalapítani a Kinektikus Balesetek Elleni MegjelenítőVédelmi SZakszervezetet. A sok hadonászás biztos pár monitor életébe fog kerülni. 
Tény, hogy új sík jelenik meg játékok terén és új játéktípusokat is hoz magával. Jó bulinak ígérkezik.
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Ja!
Öcsémnek van boxa is meg kinect is tetszik csak szerintem 80000-100000-t nem ér egy játékgép (messze is lakik...) igy csak titkon reménykedtem hogy kidobják pc-re is!
Ha jön nekem kell egy!
Team Jammin'

Hát, szerintem PC-n nem a játékok szempontjából fontos, van egy csomó felhasználási területe egy ilyen eszköznek...
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Azé' Kinnectnél ninsc távirányító amit hozzába.. hozzávághatsz a monitorodhoz 
Hát ha ezt a cikket nézzük, igazad van, egészen eredeti, pajzán felhasználási területek is lehetségesek. 
[ Szerkesztve ]
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
Ha a kinectet ingyen adnák minden windows mellé akkor is a feladatok 90+%-át egérrel végezném. 
Milyennapvan?

így van, próbálj 8 órán keresztül hadonászni, izomláz nélkül.
Lehet röhögni rajta, ennyi.
(#13) LW: persze
az asszony nem fogyaszt áramot, ezért van tartva.
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
ahogy mindenki más is, egyes...
ez nem mindennapi felhasználásra való, hanem szórakozásra, előadásra stb...
Szerintem hatalmas lehetőség van a Kinect-ben, mégha nem is a konzumer felhasználást nézzük. 
Ha írnak rá megfelelő programokat, akkor akár olyan fogyatékos emberek is tudják használni a gépet alap dolgokra, akiknek hiányzik fél kezük stb.
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs
Ott vannak pl az inteligens házak. Számítógép, SMS, és telefonvezérelt ablakokkal, függönyökkel, hőfokszabályzással. A ház minden mozdulatod követi, minden igényedet kiszolgálja. Megrendeli a hűtő feltöltését, és társaloghatsz Milo- val vagy egyéb letölthető AI perszónákkal.
De vagyunk páran akik szerint ez nem feltétlen jó. A nagy testvér mindent lát, a megfigyelést kifordították, divatot csináltak belőle( TWITTER ). Az információszolgáltatás nem csak hogy önkéntes, de folyamatos is. A kinect nek köszönhetően pedig valósidejű.
2001 űrodüsszeia? Hal az egymásnak ellentmondó parancsok miatt hülyült meg.
a házad parancsra fog "ellened fordulni":
- Engedj ki Milo! Nyisd ki az ajtót!
- Nem lehet Dave, előbb meg kell nézned a reklámot.
És ez nem a távoli jövő. Japánban, és egyéb helyeken, aki meg bírja fizetni, már most is lehet inteligens otthona. MTV CRIBS: valami feka reppernél voltak, és WiFi videotáblával vezérelte a háza minden egyes szegletét. És nemsokára alapszolgáltatás lesz mindenütt a nyomornegyedeket kivéve.
Vagy csak én vagyok paranoiás?
Milo figyel téged
( Milo a kinect alapértelmezett, kommunikációra képes, aktívan reagáló AI perszónája )
PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...
Egy kis esti durvaság, ami csúnyán offtopik és remélem nem kapok érte büntit, de nézzétek mit rajzoltam az elfajzott fantáziámmal:
[Kinect in Action] 18+
elmosódott szöveg: I'm just wondering why it does NOT work?
Remélem nem toltam bele angol failt. 
[ Szerkesztve ]

Ez mind szép és jó, de vajon hány embert érint ez a dolog, mert szerintem egy ideig még nagyon keveset... 

A mai őrületek világában el tudom képzelni, ahogy a ( legyen akármilyen nemzetiségű, de persze alapból amerikai) tablet fan a 3d kijelzős kütyüjével összekötött kinect-tel szórakozik, mert így már durva majd ezt a 3d kamerával rögzíti és majd rácsodálkozik, hogy miért nem tudja kinect-tel feldobni a 3d-s youtube-ra, mert ugye ez nem a valóság, de ez egyből megy a f*szbúkra, majd összeomlik és a kinectes self kill játékkal megpróbál öngyilkos lenni, de az sem sikerül, irány a sárga ház, gondolkodni sem kell éljen a virtuális szórakozás, virtuális barátokkal a virtuális szobámban. Még hogy a Mátrix scifi film... 
[ Szerkesztve ]
zé

Azért ennyire ne szaladjunk előre. Tudom The future is now, (ja nem the future is fusion
) de azért ennyire nem rossz a helyzet 

"Az első fejlesztőkörnyezet ingyenes lesz, és főleg hobbi célokra, illetve kísérletezésre lesz alkalmas, de később érkezik egy fizetős verzió is..." - Ez mennyire meglepő! 
Mellesleg az ASUS már dolgozik a "problémán"... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!
Vagy csak én vagyok paranoiás?
Igen.
Milyennapvan?

"És ez nem a távoli jövő. Japánban, és egyéb helyeken, aki meg bírja fizetni, már most is lehet inteligens otthona. MTV CRIBS: valami feka reppernél voltak, és WiFi videotáblával vezérelte a háza minden egyes szegletét. És nemsokára alapszolgáltatás lesz mindenütt a nyomornegyedeket kivéve."
Erre azért kell még várni néhány évet.
Ford Fairlane szavaival élve: "Valami feka repper háza? Eszem, f@szom megáll!" 

Tuti, hogy bagóért fogják adni a kütyüket, ráadásul lesz belőle "lite" "light" "medium" "extra" "premium" "ultra" "elit" ...
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Távirányító valóban nincs, de helyette ott van az egész tested, amivel még nagyobb kárt tudsz tenni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Engem leginkább a PC teljes távirányítása szempontjából érdekelne a Kinect. : )
Akár hanggal és / vagy mozdulatokkal is.
A játék vezérlés kevésbé... Szal remélem ha már Kinect for Windows akkor elfelejthetem a vez. nélküli bill+ egér kombót... (ugyanis nálam a bútorba van építve a PC, és az ülőgarnitúráról nézzük rajta a tv-t filmeket, netet, zenét, képeket stb... nekem kiváló megoldás lenne)

Na ennek örülök,persze lehetett számítani rá,hogy ezt az üzletet sem hagyja ki a microsoft
És én még azt hittem, hogy a PS Move-on a "csuklórakötős-madzag" opció csak gyerekeknek szükséges...
Biztos a Wii nem készült ilyennel... 
Samsung Wave II

+ jones965: mega LOL! ![;]](/dl/s/v1.gif)
és a baromja még meg is tapogatja...
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Milyennapvan?
Elképesztő azért ha belegondoltok, hogy maga a technológia nem hogy nem új de nem is nevezhető olyan forradalminak aminek a technológiája nem lett volna már meg egy ideje, és egy microsoft kell, hoyg ezt kiadja...
Ellenben az mennyire meglepő már, hoyg nem korlátozza a nyílt forráskódu fejlesztést, hihetetlen hogy az MS ebbe belemegy...
Shit ekkora gyíkságot!!
OMG!!
A Wii-t elkerülöm az tuti!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#27) kazso: Itt egyszerűen csak idétlen, szerencsétlen a kölyök. 
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

Érdekes móka...részegen ne hadonász Kinectes gémmel
(box gém előnyben
) mondjuk egérrel se túl egészséges egy piásan lenyomott közösségi COD4 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

ohhh....nekem milo a becenevem...

(#39) yakuza.tora válasza talpalavalo (#35) üzenetére

"...meglepő már, hoyg nem korlátozza a nyílt forráskódu fejlesztést..." - Feltörték, mint a vihar! Sok értelme nem lenne a küzdelemnek. 
Én azért örülök az ilyen irányú fejlesztéseknek. Aztán majd hogy sikeres lesz-e hosszútávon, majd eldönti a piac, de legalább nem egy helyben állunk.