Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz taip #3442 üzenetére

    Szia!

    Ugyan a Tomatoval kapcsolatban, de nem is olyan régen ebben a hszben röviden kifejtettem, h melyik protokolnak mi a gyengesége.

    Az owncloud talán használható, de a hátránya, h csak bütykölve tudja megosztani az egész hdd tartalmát. Különben asszem fel kell tölteni a fájlokat...

    A zyxel clouddal kapcsolatban nincs konkrét tapasztalatom, elvileg fel kell rakni a nasra egy csomagot, majd regisztrálni kell a ZCloud oldalon és kliensoldalt pl mobilalkalmazással lehet használni. Bár nekem már a regisztráció sem ment...

    Használj SFTP-t egy privát kulccsal, az elég biztonságos. Viszont streamelni filmeket szerintem nem fogsz tudni róla, előtte mindenképp le kell szedni.

    De szerintem a legelegánsabb megoldás a webdav, amiről írtam is. Jó, lehet, h picit bonyolultnak tűnik, de Neked nem kell értened a kódot, csak bemásolgatni. Oké, h írtan egy cikket róla, de ha nem világos attól még tudok segíteni, elmagyarázni dolgokat. ;) Szóval vesztenivalód nincs, elrontani pedig nem tudsz semmit. Én mindenképp megpróbálnám.

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák