Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Na itt a kettő féle kamera:
    Az egyikben nincs klikk hang, de akkor a gyári Emui kamerában sincs! A camera_click.ogg hangfájlt cseréli egy üresre! Utána csak manuálisan pl totalcommanderrel lehet visszamásolni a fájlt.
    A többi hang ( zoom, videó stb) az ki és bekapcsolható annak ellenére hogy csak BE felirat van, de az ikonokból látszik melyik van kikapcsolva.

    A másikban megmarad a klikk hang ( ennél manuálisan el lehet tünteni, pl Totalcommanderben átnevezni a system/medie/audio/ui mappában a camera_click.ogg fájlt camera_click.ogg.bak-ra és akkor nem lesz hang, utána ugyanígy visszaállítható - újraindítás kell!)

    Mindkettőbe beleintegráltam az SD-fix-et, azaz nem kell külön telepíteni, így már lehet az sd-kártyára is menteni a képet!
    Ezen kívül mindkettő ugyanaz , a kamerába még belekerült a szuper éjszakai mód, a galériából kivettem a weibot és a magic menüt mert sok minden nem működött, a kamerából kivettem a radír módot mert nem működött, de benne maradt egy "QuickMark" menüpont, ezt nem tudtam hirtelenjében kivenni, és ettől leáll a kamera ha megnyomjuk. Tehát ne nyomjuk meg. Majd átírom a nyelvben hogy "Ne nyomd meg", vagy valami rövidebbre mert csak 10 karakter látszik.
    SZERK: Illetve átírtam gyorsan, a "Ne nyomd!!"-ra. Pontosabban "Nem jó!"-ra mert az első verziót nem írta végig - nem látszott csak az eleje, most újból megcsinálom, az van odaírva:" Nem jó!". Már kb 3/4 órája írom ezt a hsz-t. :(

    A videó indításának is van egy idióta hangja, ezt is kivettem a no klikk-ből. Kb ennyi. Majd kirakom a blogra is.
    Ezekben benne van az sd fix mellett az a 2 sor is ami az EMUI-ba kell, nem tudom ez más romon okoz-e valamit, pl miui-n. Esetleg oda csinálhatok egy sd fix nélkülit is ha van rá igény.
    Majd a 02.09KV-ba és a másik emui rom-ba berakom az sd-fixet és felrakom a blogra azt is.

    Ez az a kamera+SD-fix ami nem távolítja el a hangot.

    Ez pedig az a kamera+sd-fix ami kiveszi a klikk és videó hangot a rendszerből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák