szerintem egyből kettőt veszek hogy legyen dual slire lehetőség a későbbiekben.és a plazmát elvigye 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

szerintem egyből kettőt veszek hogy legyen dual slire lehetőség a későbbiekben.és a plazmát elvigye 
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

a tökéletes képminőség előtt le a kalappal, de azért 3D-ben fejlesztgethettek volna valamit igen ráférne
nekem még mistique vga kártyám volt akkor még szinten voltak 3d ben de azóta...
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

én most is matroxot használok a pc-ben (dtp - photoshop, illustrator, quark és indesign) és neheztelek az apple-re amiért a g5-be ezta szar nvidiat tuszkolta bele...
a matroxnak messze gyorsabb és jobb a 2D enginje mint az nvidianak és ráver az ati-ra is. (látványosan gyorsabb az indesign és az illustrator)
Arról nem beszélve ugyan azon a konfigon és monitoron tisztább a kép (gondolom jobb a DAC). az viszont tény, nem játékra van.
-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

Ez is 10%-kal tobb 3dmarkot csinal, mint az agp-s? 
Kicsit meglepodtem, hogy eloastak a parheliat, az ati, nv mar legalabb ket generaciot valtott, miota megjelent. Szoval azt hittem, hogy ennyi ido alatt osszedrotoztak mar a sufniban egy uj zsugat...
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Minek fejlesztettek volna a 3D részen?
Repülőre sem raknak sítalpakat, mert nem sielni, hanem repülni kell vele. 
Ez pedig arra van, hogy nyomasd a photoshoppot, meg a dtp-t állat minőségben, nem pedig q3/hl2 -re.
Keresek régi processzorokat