Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Hát ezek közül egyiket se venném meg. :(

cars1dA

(#2) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Az Axe Square Amazing 19 000 forint :Y

Pedig ahogy elnézem halkan (1200rpm) is megfelelően hűt.Remélem idővel lejjebb kúszik úgy 12-14k környékére, akkor jó vétel lehet.

Az más kérdés, hogy annyiért már SCYTHE Orochi vagy Ninja (még a régi nagyobb fajta) hűtő is van amelyek azért elég durva teljesítményű passzív hűtők. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3) S4ND3R

S4ND3R
(tag)

Komolyabbak már ezek a hűtők, mint a múltkori tesztben... De a procifeszt jól megemelték, és hát azért melegednek rendesen... :F

MW2/3 Field Marshal' <<{FMJ]_CLOS3COMB4T

(#4) ADAM1337 válasza S4ND3R (#3) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Egy TRUE simán elbírja gond nélkül.

cars1dA

(#5) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a tesztet :R bár a hűtők szánalmasak Ár/teljesítmény arányban. Az meg a másik, hogy az ASUS 19 ropiért pattintós felfogatást ad. :(

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#6) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Én a kövi hűtőket látnám szívesen egy ph-s tesztben.
TRUE, Prolima tech Megahalems, Mugen 2, TX3 , V8
Ezek úgy érdekesebbek.

cars1dA

(#7) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

hát én egyikre se cserélném le a ninjámat:)

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#8) fekeandras válasza bolvar (#7) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Ezt meg is értem... :D
A 3,6-os P4 üresben/terhelve : 33°c/54°c volt ami azért alapból egy melegedős proci.

Mod: természetesen passzívan!Csak a táp alatt volt még egy plusz 12-es venti ami fújta ki a meleget a házból, a hűtőn semmi.Zseniális az a hűtő.Egyértelmű best buy megjelenése óta. :C

[ Szerkesztve ]

(#9) CSorBA válasza ADAM1337 (#6) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is írtam, - már a múltkori tesztben is - a V8at szeretném ;)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#10) lepence

lepence
(kvázi-tag)

Maradok az IFX 14-nél, passzívan a Q6600-on...................

(#11) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismét ellentmondás van a szöveg és a táblázat közt. Igazán eldönthetnétek már, hogy milyen procival teszteltek. ;)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#12) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Mennyi okoskodás :(((
Csak be kéne ismerni, hogy a Triton 88 egy jó hűtő és nem gyengébb a TRUE-nál, Mugen2-nél, V8-nál, megahalems-nél, TX3-nál meg biztos, hogy jobb. Az említett ellenfelek pedig árban és beszerezhetőségben mind rosszabbak...

Grat, végre egy jó hűtésteszt :)

(#13) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Thermaltake BigTyphoon használok évek óta, hát mit mondjak...Teljes kuss (16 dBa< !!) és hűvüs belül minden. :U :DD
Jó kis teszt, de nem hittem volna hogy a gyári hűtő így leszerepel (maximális hűtéses teszt: 100 fok :Y )

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#14) lsc válasza oliba (#12) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk még szerencse hogy jobb a tx3-nál, csak 3-szor annyiba kerül, annyiért meg lehetne jobb is.

Az élet kegyetlen .

(#15) oliba válasza lsc (#14) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem én említettem meg, csak idéztem egy lentebbi hsz-ből

(#16) TheChos3nOne válasza domi007 (#13) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kis teszt, de nem hittem volna hogy a gyári hűtő így leszerepel (maximális hűtéses teszt: 100 fok

Azért ez nagyon extrém körülmények között volt :U

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#17) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de én ugy tudom 85 fok környékén visszavesz a processzor,vagy ujrainditja a gépet,a károsodások elkerülése végett.Ha igy van akkor ,hogy lehetett 100 fokos maghőmérsékletel mérni gyári hűtővel?
Jo kis teszt volt ez,szeretem az ilyeneket! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#18) Bocaa

Bocaa
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem a freezer xtreme hiányzik a tesztből igazán megnézném ,hogy teljesít egy TRUE, egy valami Xigma és egy V8 mellett. ;]

[ Szerkesztve ]

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

(#19) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

xigmatek rulz

amugy mar reg volt prociteszt :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#20) oliba válasza Bocaa (#18) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

5-10 fokkal rosszabbul, de attól függ hogyan nézzük. Minél melegebb van a szobába és minél kisebb a lészállszítás, annál közelebb lesz az Xtreme a TRUE/V8-hoz. Alacsony légszállítás mellett V8 pedig jobb, mitn a TRUE, szóval V8->TRUE->Xtreme

(#21) lsc válasza oliba (#15) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha erre gondolsz akkor nem igazán értelek, sehol nem látok olyat hogy jobb vagy hasonló, csak egy óhajt .

Az élet kegyetlen .

(#22) oliba válasza lsc (#21) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs :R

(#23) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Nagyon brutál méretűek ezek az ajánlott hűtők. Nem tépik ki álló ház esetén a rögzítéseket? ;]

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#24) oliba válasza luw2win (#19) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Én egy S1283-assal hűtők passzívan egy 4ghz-es E5200-est :DDD Annyi baj van vele, hogy nagyon csúnya szegény :(

(#25) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyiért már vízhűtés van, ha ebben az árkategóriában vásárolnék, nem költenék ennyit léghűtésre.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#26) luw2win válasza oliba (#24) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

há' nem mindegy :DDD
Sose bámulom a gépem, csak ha takarítom :)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#27) fekeandras válasza Chrys_ (#23) üzenetére

fekeandras
(őstag)

Hát ezek a "bepattintós" fajta hűtők csúnyán meghajtják a lapokat.Normálisabb gyártók a hátulsó konzolos felcsavarozós megoldást adják, pláne ebben az árszegmensben.

(#28) divrapier válasza Silentfrog (#17) üzenetére

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

valószinüleg itt 100 foknál vesz vissza.

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#29) tserrof77

tserrof77
(fanatikus tag)

Jó teszt. De nem tudom, hogy sikerült ilyen felhozatalt, hogy nem lehetett egyértelmű győztest hirdetni...

Véleményem:

Asus Axe: Undorító kidolgozású hűtőfelület, horror ár.
Asus Trion: Jó cucc, kivéve a lefogatás módja... :DDD
CM N520: Összességében bevállalnám!
TT Maxorb: Többet várna az ember tőle, és nem is olcsó.
TT BigPro: Dettó...pedig igényes cucc ez is :U De miért kellett ennyire megemelni ?!?!

Szerintem...

Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

(#30) Silentfrog válasza divrapier (#28) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Rájöttem,kiprobálás után itthon.Nálam 85 maghőnél vesz vissza kékhalál társaságába.Ha a biosba kikapcsolom,a funkciot akkor valoszinüleg nem kapcsol le ,de nem merem ugy heviteni.
Bár nekem nem ilyen procim van.

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#31) szki válasza oliba (#12) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

"Csak be kéne ismerni, hogy a Triton 88 egy jó hűtő és nem gyengébb a TRUE-nál, Mugen2-nél, V8-nál, megahalems-nél, TX3-nál meg biztos, hogy jobb. Az említett ellenfelek pedig árban és beszerezhetőségben mind rosszabbak..."

Bocsi, de a Triton 88 argepen 13300 Ft, míg a Mugen2 11000 Ft. Melyik olcsóbb?

Nekem Mugen2 van. Könnyű volt a beszerzése. Nagyobb teljesítményű és halkabb hűtő a Tritonnál! Egy baja van, hogy az alaplapra nem fúj levegőt (bár jól szellőző házban nem gond). Bár úgy látom a Triton se fúj a lapra...

(#32) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon jó teszt gratula :R :C
nekem egy Tt MaxOrb-m van,de az Al verzió,hát tény a tapasztalataim-és teszt alapján is látni(hallani) bizony 1600-as fordulat felett üvölt(egyébként általában füles van rajtam,igy nemnagyon zavar)...ezt leszámitva egyébként nemrossz...ja és lapos házban nemigen tudom elképzelni :N
Nem gondoltam volna,h.az Asus Axe Square AMAzing ilyen jól teljesit...meg azt sem,h.ilyen kutya BigTyp14Pro,na de ez van...

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#33) oliba válasza Silentfrog (#30) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem 100 foknál se vesz vissza, ha kikapcsolom. -17 foknál kapcsol ki (miután 99 fok után -27-től eljutott -17-ig :D)

(#34) oliba válasza szki (#31) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért a Triton 88 is lesz még olcsóbb, hisz most jelent még csak meg :)
Szerencsére a Scythe termékek is egyre jobban beszerezhetőek, pedig régen nem voltak erről ismertek, de messze az ASUS vezet. Csapból is ASUS folyik sajna :(
Amúgy a lapra fújós cuccok gyakrabban tesznek kárt, mint hasznot. Milyen jó is az alaplapnak ha 80 fokkal melengetik felülről :DDD

(#35) CSorBA válasza oliba (#20) üzenetére

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem konkrétan nem érdekel az ára, azért szeretnék V8-at, mert nagyon tetszik és emellett nem is hűt rosszul. Nem érdekel, hogy van olcsóbb hűtő, ami jobban/halkabban hűt, mert a V8 nem rossz (direkt nem azt írom h. jó) és emellett szép. :) Csak ezért szeretnék látni róla tesztet itt ph-n is :U

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#36) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez az ASUS Axe izé nagyon "durva" 19K-ért....
Ennyiért kb. bármit kapni, lehet még a talpa is polírozva lesz. :U

Milyennapvan?

(#37) hackeeeee válasza D1Rect (#36) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Naja. Mondjuk ilyen téren sztem máig a Zalmi, az egyik legjobb, meg a TT.

Nekem a SilverStone hűtőm sem volt agyonpolírozva, de azért ennél az Asusnál jóval szebb még most is, ha szépen letakarítom az alját.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#38) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most meg lett cserélve a processzor a táblázatban és a szövegben, de még mindig nem egyezik. ;)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#39) fanti

fanti
(senior tag)

Szép és jó ez így, de ehhez legalább fél millát kéne keresni.......

(#40) DeSanto

DeSanto
(őstag)

Nevetséges!
3-4 éve még a csúcs Zalman Fatal1ty-ért se kellett kicsengetni 10k-t.
Nagyon el vannak szállva a hűtőárak! :(

(#41) vottokar válasza D1Rect (#36) üzenetére

vottokar
(fanatikus tag)

Mondjuk azért bicskanyitogató ilyen felülettel kiadni ennyi pénzért.. :(((

Ahogy látom az árakat, most sem bánkódom, hogy egy elavult PC tulaja vagyok...

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#42) sasha007

sasha007
(kvázi-tag)

jól néz ki ez az új Cooler Master cooler :)

(#43) Elmör válasza DeSanto (#40) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is pont ez jutott eszembe!
Hogyan képzelik, hogy 19K-ért vegyek léghűtést? A marketingest vagy aki az árért felel szerintem jól seggbe kellene rúgni, kíváncsi vagyok mennyit adnak el belőle. :DDD

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#44) sasha007 válasza Elmör (#43) üzenetére

sasha007
(kvázi-tag)

Cooler master V10 hűtője, mennyi is?? 25-30K ? :R

(#45) dudika10 válasza sasha007 (#44) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt ne keverd ide, mivel az egy peltier elemes hűtő jóval drágább mint a többi. (cserébe elméletileg fagyasztani is tud, elméletileg...)

Most vettem csak észre, hogy milyen az első Asus alja, hát az valami katasztrófa. :Y :W

Örömmel látom, hogy tisztázódott végül milyen procit használtatok. :R

(#46) Horbal válasza dudika10 (#45) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Sztem az első ASUS mellé adnak egy Tesco Gazdaságos Flexet is azért annyi :D
Ennek a polírozását minimum azzal kell kezdeni...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#47) afterburner_

afterburner_
(őstag)
LOGOUT blog

a 88 nem rossz, kicsit tt ultra 120 extreme-hez hasonló, hőcsövek száma terén, bar en azt 9-ért vettem postával, le nem cserélném az tuti;)

Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<

(#48) bolvar válasza fekeandras (#8) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

hát ja a 939-es 4800+-mat (nemakarok hazudni mert nemszoktam nézni:D ) 45°c felett se láttam még:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#49) P.e.t.ya.

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Grat a teszthez :R Tetszett, és jó volt végigolvasni :K

(#50) D1Rect válasza hackeeeee (#37) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én a Zalmiban csalódtam 2x is. Egy proci, és egy VGA hűtő.
Most Noctua van. :K

(#41) vottokar: Én azt nem értem miért nem csinálják meg rendesen?
Kb. minden hűtéssel foglakozó oldal megnézi az alját. Arról nem is beszélve, hogy hozna pár fokot a teljesítményen.

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.