Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz canniball #11033 üzenetére

    Akkor minden oké, de fizetős a legtöbb út. :D Viszont a megyei matricák érvényessége átnyúlik a szomszéd megyékbe. Ökölszabály, hogy a megyehatár utáni következő lehajtóig jó, de vannak kivételek (azt hiszem kivételek) ahol tovább. Pl Fejérrel lemehetsz Paks-Északig. De hasonlóképpen ha Bp-Győr viszonylatot nézed, akkor egy Pest + Komárom Esztergom matricával el tudsz menni majdnem Győrig. (Mert a Fejér szakaszát az M1-nek azt pont lefedi Pest és Komárom-Esztergom)
    https://utdij.hu/e-matrica/terkepek/

    Szerintem jól van mindenhol megcsinálva, szóval lehet hagyatkozni ebben is a Waze-re ahogy eddig is a mi fizetős mi nem témában, jól vannak megadva, hogy mi meddig érvényes. De mivel emberek vagyunk és hibázhatunk azért kértem hogy az elején figyeljetek légyszíves és fussátok át az útvonalat hogy minden kafa-e. De annak kell lennie egyébként.

    Szerk.: Tolna pl Dunaújváros-Dél lehajtóig jó, illetve onnantól. Szóval azért igyekeztek ezeket úgy megcsinálni hogy jól használható legyen és nem lehúzás szagú. Szerintem jól sikerült, nekem tetszik igazából a rendszer.

    [ Szerkesztve ]

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák