Én naggyából ezekre az fpsekre számítottam, meglátjuk, hogy a kiskerekben amikor jön az ellátás rendesen mennyi lesz az ára, de nem biztos, hogy érdemes 460ról cserélni....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
joshua7
(PH! kedvence)
Ez valóban villámgyorsan kijött! 
kari meg nekem kell, legalább 3dmark-ra. 
Semper Fi

MontyCrew
(senior tag)
Ez gyors volt, igen jó kis karinak néz ki
Kár, hogy most lett meg a 460, már kivárnám mire beér a boltokba. Kíváncsi vagyok, hogy a fórumon a tulajok milyen tapasztalatokat írnak majd róla.
Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...
Úgy nézem megjelent a potenciális vga-m.
Amire számítottam, azt hozta, driveren meg picit még gyúrhat is az NV, de tényleg ne legyen 60k-nál drágább...
=== Szatocs ===
azt tudja amire szamitottam: gyari orajelen kb 470, huzva kb 570
viszont hatalmas piros az nvidianak a szuper fogyasztas/teljesitmeny mutato miatt 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Motion_Blur
(PH! félisten)
Ez gyors volt!
Nem hiszem hogy 60k-val lesz létjogosultsága amikor 50k-ért mennek aprón az 5870-ek (garival). De kellemes kártya 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Jól hangzik ez a VGA. 
A teszt pedig nagyon időben van! 
Milyennapvan?
Kifejezetten jó lett! 
Én abban reménykedem, hogy lenyomja valamennyire a GTX 460 árát. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
A Performance per Watt még mindig nem annyira meggyőző. A 460 egy hajszállal jobb nála.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

bob011
(tag)
Nagyon jó már vártam a tesztet. 
Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!

Erdei88
(őstag)
Az Asus kártyája nagyon jól néz ki. 60k elég baráti ár
Origin -> Erdei88
Jó kártya, tetszik.
Teljesítményben veri HD 6870-t, árilag meg nagyon hasonló. 
Kitűnő írás, teszt, mint mindig.

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Csak az ára
AMD már reagált is:
* AMD Radeon HD 6870 1GiB: 190 €
* AMD Radeon HD 6950 2GiB: 240 €

Angel1981
(PH! addikt)
+1 

dangerzone
(PH! addikt)
Pont hogy nem baráti.
( És ezt a kategóriáján belüli többi kártyára is értem)
Legalábbis ahhoz képest hogy középkategória.
Mikor a 4850-es radeon volt 40.000-ért, mint középkategória. Na az volt a baráti ár.
[ Szerkesztve ]

TTomax
(PH! kedvence)
Itt-ott már látszik az 1Gb határa 1920-ban...Az ára sajnos igen ütős, a 2Gb-os 6950-nél alig olcsóbb... jelenleg 203fontért vehetnék,ami azért olyan 65-70ezer magyar forintnak felel meg,jó meg szép de szerintem drága kicsit...
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Motion_Blur
(PH! félisten)
LOL 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Def26
(PH! kedvence)
Ez nagyon jó lett. 
Origin:attila4go
$249 lesz az ajánlott listaára az 560-nak. Az 1 gigás 6950-é pedig $259 (lesz).
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Szerintem korrekt ár lenne, ha tényleg kidobnák 60 körül. A HD6870-et is ilyen áron adják, pedig annak a teljesítménye gyengébb.
Eladó Palit GTX560 1GB videókártya sok garival - http://bit.ly/JnjEhr
Szép teljesítmény. 5870 befogva. 
Remélem nem marad sokáig 60000-es árszinten. És szépen lenyomja az árakat.
60 környékén már én is inkább gyüjtögetnék egy kicsit tovább egy 480, avagy 570-esre.
Family Guy Online - Closed Beta
erre nem sok esely van.
kollega itt megirta a tutit: 470/480 eltunik, marad az 5xx es a 460 ara nem valtozik. 
4 sale http://tiny.cc/aprok
Már vártam, kicsit többet tud mint vártam, ide egyet 
Boltokba mikor kerül? 
[ Szerkesztve ]
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

Chiller
(fanatikus tag)
Szuper, olyan 55 környékén be is nevezek egyre, amint lehet! Hacsak nem alkot addig valami hihetetlent az ati, de erre nincs sok esély...
Szegény 4850-em búcsúzni készül...
Végre csöndes lesz a gépem... 
[ Szerkesztve ]
GTX 560-at vegyek vagy HD6870 -et ? Csak azért kérdem, mert jövő héten videókártyát szeretnék venni,és ez most felkavarta a gyomrom ...

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN
Ha a GTX 560-ra van pénz, akkor nyilván azt. A HD 6870 olcsóbb az új árazás szerint.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Én azért bízom benne. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

pengegyerek
(fanatikus tag)
Nagyon jó videókari ez az Nvidia 560 és ha 50 000- ért már kapható lesz szerintem már ott megéri nvidiát választani.
Nagyon jó volt a teszt 
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
Milyen felbontás?
Ha a fogyasztás számít akkor mindenképpen Ati-t az ezen a téren jobban áll. Ha inkább a teljesítmény kell akkor Nv.
Mennyit szánsz VGA-ra?
A jövőhéten még lehet nem is fogsz nagyon találni 560-ast. De ne így legyen.
[ Szerkesztve ]

Butcher-HUN
(senior tag)
Még mindig nem győztek meg hogy le váltsam a GTX280-nam. Majd talán ha le megy az 570-nek az ára.
[ Szerkesztve ]
◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆

Mans20
(őstag)
Szerintem aki nvidiás az inkább összegyűjti azt a plusz pénzt és megveszi ezt,ahogy Én is tenném
kiváncsi leszek le e nyomja e a 460 árait.

czky
(fanatikus tag)
Én 6870-et vettem nemrég. Ha most kéne venni tuti a gtx 560 lenne a befutó.
Na igen, így máris változott a felállás. Már nem is olyan biztos, h. jobb a GTX 560 Ti, h. ha az ár/teljesítmény tényzőtt nézzük. 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
1 gigás 6950 10 dollárral (ez legyen itthon +3-4K) drágábban, kisebb fogyasztással és nagyobb számítási teljesítménnyel. Ez a közvetlen konkurens.
56k + posta költség.Full HD-re
Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

paprika
(senior tag)
Nagyon komoly lett. 55 K ért vinném is . Vagy pedig gyűjtögetni valami használtra és aprón +venni 

Erdei88
(őstag)
Akkor csak számomra baráti. Szinte minden ma kapható játék zökkenőmentesen fut rajta.
4850ről ez nem mondható el annyira
Origin -> Erdei88
Nem hiszem, hogy lenyomja a 460as árait, ez "egyel fentebbi" kategória.
Eternal life; endless torture.

smkb
(senior tag)
Gyárilag húzott, 1000 mhz-en, ahogy a számolható is volt, hozza a HD6970 és GTX570-et. A 7 tesztelt játékból 3-ban GTX560 SOC, 3-ban HD6970, 1-ben pedig döntetlen. Nem rossz egy középkategóriás kártyától.
beadja szépek meg jók 
"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

smkb
(senior tag)
A 60.000 ft körüli gyári OC GTX460-ak árát biztosan lenyomja.

fatallerror
(őstag)
néhány hónap múlva nagyon fog érdekelni ez a kártya, nagyon tetszik 
Ja, csak az ára már nem középkategóriás lesz. GTX580-at is fel lehet húzni 1GHz-re.
PC-STYLE.hu
Pedig inkább 70k körül lesz a kisker bruttója...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Bagira01
(PH! kedvence)
Még jó, hogy nem mondható el a hd4850-ről, közel 3 éves kártya
gtx460 jobban megéri sztem.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
Hagyd, a 279 dollár igenis középkategória. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Én még abban se lennék biztos.
Eternal life; endless torture.
Mindenképpen várnék még vele.
A jövőhéten talán boltokba jut az 560-as és igazából akkor dől el mennyi is lesz.
Majd pedig csak ezek után lehet átrendeződést várni, az árakban.
Ha nem muszály szerintem ne siesd el.