Köszönjük a tesztet! 
De mikor lesz HD 4890 és GTS 275 teszt? Azt várja mindenki... 
Persze, tudom, telhetetlenek vagyunk... 
[ Szerkesztve ]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Köszönjük a tesztet! 
De mikor lesz HD 4890 és GTS 275 teszt? Azt várja mindenki... 
Persze, tudom, telhetetlenek vagyunk... 
[ Szerkesztve ]
(#2) Mr.Csizmás
Hümm...hát elég fura cikk, de hiánypótló
Ja ja, 4890/275 versenyt a népnek!

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Köszönjük, én is ezt mondom! Valamint a következtetéssel és az értékeléssel is egyetértek...

Ez az előjáték 

Jo a teszt, viszont a cim, az...ODABA** 
www.oaziscomputer.hu
Köszönjük a tesztet!
Rókabőr efekt a hardverpiacon...
Legalább a fogyasztáson faragtak volna, hogy valami érv szóljon mellette...
Ha jól sejtem egy agyonhúzott 8800GTS (g92) a közelében lenne nem is kicsit... érdemes lenne betenni a tesztbe, így világossá válna mindenki számára, hogy 3 éves architektúrát pofozgatnak a ződek. 
JanR: Az NV vállalja a felelősséget a tetteiért... egye meg amit főzőtt. (a cím szerintem is találó)
[ Szerkesztve ]
Igazából ez a kártya nem is érdemel komolyabb tesztet. Ennyi pont elég neki!
a 4890-et már leteszteltük (egyébként vmiféle csodát vártok tőle?
), GTX 275-öt még nem tudtunk szerezni.
Én már jó ideje vettem a Gigabyte 8800 GT-met, és idáig becsületesen vitte a játékokat, még 1920x1200-ban is. De lassan ideje lesz lecserélni. De ezek az átnevezett "újdonságok" nem nyerték el a tetszésemet.

Egyenlőre egy GTX 285 van betervezve, de amennyiben a GTX 275 ár/teljesítményben jól fog megmutatkozni, akkor lehet hogy azt veszem majd. Ámbár olyan videó kártyát szeretnék, ami az elődjéhez hasonlóan hosszabb időt kihúz, ezért lehet hogy jobban megérné a 285. Ki tudja? 
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Ezzel a helyzettel már nem igazán tudok mit kezdeni.
Nem vagyok egyik cég pártján sem, azaz olyannak vallom magam, aki igyekszik a legjobbat venni a pénzéért, legyen az zöld vagy piros. De most már szabályszerűen a hányinger kerülget az nV-től, úgyhogy nagyon hajlok afelé, hogy most már akkor se támogassam a céget a pénzemmel, ha majd ők adják a legjobb ár/érték arányú kártyát abban a kategóriában, amiből majd vásárolni szeretnék.

Hüüü haaa! beugrott erröl egy érdekes életkép: Nyulfarmon vagyunk, ahol a nyulakat azért tenyésztik hogy legalább 4x le tudják őket nyűzni (vhogy mint a birkanyírás) ÁÁÁÁÁ
amugy az Ati-kat viddéken (4850) 3-4 ezressel occsóbbér adják.
én szeretem az NVIDIA-t... de... izé.. háát... őő .. ez... LOL
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Igen, én arra lennék kíváncsi, hogy mennyit fogyaszt üresjáratban a 240 MHz-en és ahoz mennyi feszt küld a magnak. Az én továbbfejlesztett energiamenedzsmentemnek köszönhetően a 4850-esem üresjáratban 110 MHz-en megy 0,942 Voltos fesz mellett és nem hibázik a képpel sehol közben. Nekik mért nem megy ilyen jól a beállítás? 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Nincs semmi rókabőr efekt. Ha elég ennyi teljesítmény az usernak ennyi pénzért, és a másik oldal ellen is elég ezen az alsóközép szinten(vagy hol is van ez
) ,akkor miért ne? Azért az mutatja az akkori teljesítményét a 8800gtsnek , hogy még ma is helytáll.
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Mire elég? Szerinted véletlenül viszik az ATi kártyákat, mint a cukrot, az nV meg véletlenül van sz*rban?
[ Szerkesztve ]

"...mert ez egy újabb, alacsonyabb, egészen pontosan 55 nm-en gyártott G92-essel volt felszerelkezve..."
innen csak nekem hiányzik egy szó?
nem szebb lenne így?
mert ez egy újabb, alacsonyabb csíkszélességen, egészen pontosan 55 nm-en gyártott G92-essel volt felszerelkezve,
a tesztet persze köszi 
[ Szerkesztve ]
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
jó az a szó, de csak egy "g" kell bele. 

De itt szvsz nem erről szól a fáma,hanem arról,h ez egy 1,5 éves kártya!
Úgyhogy szerintem is rókabőr efekt! 
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."
meg tudnám mondani, ha működne a powerplay.
még ki fogom próbálni egy újabb driverrel.

észrevettem 
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

Hogyhohy mire elég ? Hát a 4850 ellen pont elég...
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Meg arra,h jól átvágják a tudatlan juzert! 

A júzer tudja, mit vesz. A 10 éves unokaöcsém is tudja melyik mennyit bír.. de a 250 nevéből is látszik , hogy gyengébb a 260-től 
[ Szerkesztve ]

Ja, nyilván 1 év múlva is pont úgy fog domborítani az akkori játékokban. 
(#26) Zso2: Akkor a 10 éves unokaöcséd biztos sűrűn olvas PH!-t, de a vásárlók jelentős része nem.
[ Szerkesztve ]

Most miről beszélsz? Megint elbeszélsz melettem..
Hahó ez az alsóközép már.. annyira fog domborítani , mint a vele hasonló teljesítményűek..

"én nem a gyártó és lúzerei és teszt matyik miatt veszek egy karit , hanem mert ez tetszik" - És erre vagy büszke?
(Na meg a remek helyesírásodra is, gondolom.
)
(#29) Zso2: "ez az alsóközép már.. annyira fog domborítani , mint a vele hasonló teljesítményűek.." - Erre ne vegyél mérget.
[ Szerkesztve ]

Ne haragudj,de ez egy téveszme!!!
Az én szememben akkor is lejáratta magát az nvidia! 
Ez így nem igaz, általában a 20 évesek se tudják. És a 280 erősebb mint a 275? 
Milyennapvan?

Szerintem legyen 275 (ha már mindenképp NVIDIA). Teljesítményben szinte ugyanott van (sőt, néhol még jobb is), árban meg sokkal olcsóbb (lesz), mint a 285.

Nem korfüggő. A legtöbb embernek egyszerűen gőze sincs róla. De még az se biztos, hogy tisztában van a tényekkel, aki PH!-t olvas, sokszor a zöld szemüveg miatt nem látnak meg ilyesmiket. 

Hát, lehet így is gondolkodni ... bár, azért a számítástechnikában... 
(#17) miccur: ... az ATI egy hangos meleg fooss ...
Ezt így tapasztalatból ... gondolom, minden esetre meggyőződésből... 
[ Szerkesztve ]
Már vártunk, mikor jössz már a szokásossal... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Igen-! Tapasztalat! 
no comment.....

... de a 250 nevéből is látszik , hogy gyengébb a 260-től 
Ezen az alapon a 8800 meg egy nagyságrenddel gyorsabb, ugye

(#28) miccur: ... magasrol lesz@rom a 10.1-et meg a többi fícsört.

[ Szerkesztve ]
"Nincs semmi rókabőr efekt. "
Áh tényleg nincs... lool
Ez inkább már mamut bunda 
Csak annyi hogy még ma is lényegében a GF 8-as szériát adja el az NV új néven (a nevek alapján GF 9xxx és GTX 250 stb... már két generációt ugrott, holott semmit...)
Jah és a Radeon 9600-as meg sokkal gyorsabb mint a 8800GT 
Jól van, csak úgy írtam pl. Amúgy vicces mert nincs fél órája hogy át akartak csűrni egy számtechboltban. 5 perc alatt 2x. Ha nem vagyok képben simán megvezetnek...
Milyennapvan?
(#44) Mr.Csizmás válasza Dr. Romano (#40) üzenetére
Vigyázz, lehet hogy ő az NV magyarországi marketingigazgatója 
Rosszabb mint egy hittérítő...és kitartóbb 
Már vártam, mikor lesz fight a teszt kapcsán... ![;]](/dl/s/v1.gif)
#42 Dr. Romano: nekem 9600XT van. Akkor többet ér, mint egy 8800GT? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
miert is nem tamogatja a 9800gtx az opengl 3/3.1-et?
en igy olvastam nV-nal:
nv ogl support
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

Annyit azért hozzá kell tenni, hogy akármennyire nem fejlődtek az utóbbi években , az akkori teljesítmény még mindig elég a mostani középkategóriába. Persze-persze ez az átnevezősdi nem épp etikus megoldás, de a teljesítményében nincs hiba.
NVidiának csak egy baja van: nem az ő kezében van a gyeplő. Ha most AMD akarná, simán két vállra fektethetné őket (legalábbis ami a 2009-es eladásokat illeti). Csak 10-20$-t kéne engedni az árból.
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!
(#49) Dr. Romano válasza Mr.Csizmás (#44) üzenetére
Az partyban van a GF 9800 GX2-vel!!