Mire jó ez 
Zalman=egér ez nekem új.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Mire jó ez 
Zalman=egér ez nekem új.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Én nem tudom ez mitől "gun", de inkább egy joystick-egér házasítás. Nem? 
Forever and ever, let's make this last forever.

Ja valami hibrid. 
[ Szerkesztve ]
Először azt hittem vmi wiimote kopp, de aztán rájöttem mi is ez... érdekes az biztos
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

Nem tudom elképzelni ezt a kezem alatt 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

nem, nincs benne semmi joystickszerűen mozgó rész, csak a fogása hasonlít
hehe, kipróbálnám milyen lehet... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

NA igen ez kell a gyeröknek még élethűbb aztán majd vesz egy fegyvert és lelövi a gyerököt a suliba azt megint a játékgyártók lesznek a felelőssek..

Atya úr isten...

Meet me @ Dhen' Ess Hardware!
Szerencsére nem az USA-ban élünk 
Ha olyan apja van, mint pl. te, akkor esetleg...![;]](/dl/s/v1.gif)
primus inter pares
Ezt a gagyiságot... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
ez ott van elrontva, hogy a kezed súlya az egérre neheztedik, innétől kezdve teflon talp ide vagy oda sokkal nehezebben lehet vele célozni
Genesis Montana - újra kétkeréken

LOL. Működik a marketing-gépezet....
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz sikertörténet.
AsRock N68C-GS UCC; AMD Athlon II X4 645 @ 3,0GHz; Gigabyte HD4670 512MB DDR3; 4GB Kingmax DDR3-1333

Elsőre azt hittem ez egy joystick. De nem az... és nem jó. Egeret ujjakkal lehet mozgatni, ami sokkal precízebb mozgást tesz lehetővé, mint ennél a kütyünél, ahol csuklóból kell dogozni. 
[ Szerkesztve ]
All Black...

bruuuutáliiisssss 
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
Sztem igazad van. Volt az osztályomban egy srác, folyton CS-zett meg mindenféle ilyen hülyeséget nyomatott, meg is látszott rajta. Hiába ágál mindenki, meg lehet mondani hogy ki az aki számítógép előtt, egymást írtós játékokon nőtt fel.
"Ha így marad akkor nem változik."
Lehet hogy pont ez volt a cél? Végülis egy valós fegyvert sem az újaiddal mozgatsz. Sőt, még ólompánt is kéne a csuklóra, ha már itt tartunk.

Má' megint gonosz vagy!
Lehet újra a pesszimizmus szól belőlem (ha ilyet látok valahogy előbújik belőlem), de van egy olyan érzésem, hogy a környéken ez sem lesz minden háztartásban alapfelszereltség. 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Az tény, hogy szivesen kipróbálnám, sőtt meg is venném ha nem érné el az 5k-s árat(erre semmi esély). Talán a gyerekeink már kiröhögnek majd az egér miatt. Akkorra talán Razer AK, Logitech beretta és társai fognak aratni. Hm. Habu python.

Pár db-ot biztos ebből is eladnak az elvetemülteknek 
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/
Ezek a fegyverkiegészítők már a Nintendo 1-nél lejártak... 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Ja meg vezess elektródákat a testedbe, hogy amikor eltalálnak fájjon is ... 
All Black...
Most csak magáról a perifériáról volt szó és annak a kialakításáról.
megnéznék egyet videóban 

Érdekes, hogy bár rengeteg negatív hozzászólás van, konkrét ellenérv alig... Még ha valószínűleg csak vmi marketing-"agyú" remekelésről is van itt szó, ne felejtsük el, hogy a gyöpös maradi hozzáálás, és persze a kockák buta szűklátókörűsége vezetett ahhoz is, hogy ma és mindörökké használt billentyűzetünk egy ergonómai katasztrófa. Ami a hagyományos egeret illeti, ott is kitekerve kell tartani a csuklót, mert a tenyeredet lefelé fordítod, ami természetellenes. Ennél az egérnél ilyen szempontból jobb a helyzet... viszont szerintem az a buktató, hogy hogyan fogom előre és hátra mozgatni. Az egész karomat mozgassam előre hátra?
A hagyományos egeret az ujjam behajlításával és kinyújtásával mozgatom fel le.
egy ph!-s tesztet is szívesen olvasnék róla
mennyire nyakatekert és mennyire használható, megszokható
True Success is Blonde

tenyeredet lefelé fordítod, ami természetellenes
Ez meg honnan jön? 
All Black...

Egyébként nem tudjátok, létezik oly' kiegészítő, mint a hajdanán volt, tv-re csatlakoztatható pisztoly, amivel a gaz ellent (fekete alapon fehér kocka) lehetett irtani? Nagyon jópofa volt akkor, azzal a technológiával ma is hosszú tizedmásodpercekig lehetne élvezkedni
...de ha megcsinálták valamely FPS-re a támogatását...hm, tudtok ilyesmiről?
Mindent tudok a rákászszakmáról...

ahhoz nem kell támogatás, ha homályos ismereteim nem csalnak mikor meghúztad rajta a ravaszt akkor egy pillanatra elsötétült a kép és a cucc így tudta h merre célzol. meg asszem az is számított h hány hz-es volt a tv, a 100hz-esekkel akadtak gondok
sztem lcd-bel nem is működne

Azt lehet tudni hogy milyen súlya van? Gondolom jóval nehezebb mint egy G5 és akkor még az alacson súrlódású teflon talp sem segít rajta. Nem mindegy ugye hogy mekkora súlyt rángatunk pláne multiban.
Tomcat

Duckhunter
gáz. Akkor már inkább TrackIr
milyen lehet tekintettel gyilkolni ![;]](/dl/s/v1.gif)
All Black...
Nem, nem sotetedett el.
Ugy mukodtek, hogy amikor meghuztad a ravaszt, akkor megnezte a gep, hogy mikor villan fel a kepernyonek az a resze, amire a pisztoly mutat, ebbol lehetett tudni, hogy eppen hol tart a katodsugar, ebbol meg ki lehet szamolni, hogy a kepernyo melyik reszere mutat.
Ehhez nyilvan az kell, hogy egy katodsugar maszkaljon korbe a kepernyon, masodpercenkent otvenszer, ami csak hagyomanyos TV-knel igaz, a 100 hertzes CRT-knel az idozitest nem stimmel, LCD es plazma eseten meg az egesz mukodesi elv.
(Ill. az otletet a Wii-nel felujitottak, de az teljesen hi-tech cucc, van hozza egy kulon infravoros ado es annak a jelet eszleli.)
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Nem tünik kényelmesnek.
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Az a 16 bites USB data format nem azt jelenti, hogy 16 adatcsatornás USB csatlakozója van (a gép felé), csak egy sima, paraszti USB 2.0-ás interfész.
Az más kérdés, hogy van benne belül egy 16 bites bemenetű A/D átalakító, és 1MHz az analóg-digitális datarate.
Spanyolviasz, már ezer éve ilyet pakolnak a high-end egerekbe, csak ki kellett találni még valamit, amit oda lehet írni a specifikációkhoz.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
Hát érdekes elképzelés, sztem halott ötlet, de legalább futurisztikusan néz ki 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

ez már beteges... 
MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

Anatómia... Ha vízben lebegsz, és ellazítod magadat, akkor is inkább befelé néz a tenyered, mint lefelé, főleg ha oldalra kihajtod a kezedet. Egyébként, most fedeztem fel, hogy legalább egy cég osztja ezt a nézetemet: függőleges egér. Kemény!
(Viszont a billentyűzetük az kétségtelenül sokkal értelmesebb, mint amit használunk, már ha gyors és sok gépelésről van szó: [link])

Az pont olyan, mint amikor egy szobában körbeülünk, húzunk egy papírt, a sok közül, amelyek egyike a gyilkos szerepét osztja ránk. Biztosan sokan játszották/játsszák ma is. Na, az igen jó 
Bár a PH-nak ez nem területe, de a SICC-ben voltak ilyenek 
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Azért jó látni hogy a zalmannál is vannak emberek akik ráérnek hülyeséget kitalálni és még meg is fizatik őket ezért. Ilyen munkhelyről álmodom.
Én még egy mágnest is szerelnék bele hogy a lövés leadásakor hára rúgjon az ez az izé valami. 
Nem szép, de legalább jó öreg!
Jujjj.... Igen merész elképzelés, az is biztos, hogy formabontó, hogy finoman fogalmazzunk...
Első ránézésre az jut eszembe, hogy ha ez lenne egér helyett a billentyűzetem mellett, akkor használat közben biztos, hogy 90%-ban emelgetni akarnám csúsztatás helyett 
Filmnézés közben viszont jól jöhet diótörőként
Nemhiszem, hogy túl kényelmes lenne. Fél óra játék után sztem elfárad az ember csuklója... ráadásul tuti nem pontosabb mint egy rendes egér.
Hát ettől röhögőgörcsöm támadt
nagyon elvetélt ötlet imho. Amikor megláttam a címet valami olyasmire gondoltam, mint a régi szép időkben a kacsavadász
(Isten áldja
)
http://www.flickr.com/photos/szira/
Vagy a westernes változata 

Ránézésre nem tűnik kényelmesnek, főleg nem hosszú csatákra. Szerintem én nem is tudnék játszani vele, úgy megszoktam az egér+billentyű kombót, hogy a múltkor az xbox 360 vezérlője is komoly kihívást jelentett, 3 perc után le is raktam. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tudom szokás kérdése, de nekem nem állt rá a kezem.
ennél nagyobb hülyeséget remélem ma már nem olvasok.
vajon melyik precízebb? az ember csuklója, vagy ha az ujjaival pozicíonál akármit is?... FPS-nél meg ugye a célzás nem éppen hátrány.
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

köszi
kb 5 éve olvastam erről egy 576konzolban, azóta megkoptak az emlékek

hát hülyén néz ki, de a sok rajzolástól, már most érzem hogy pár év mulva sz.rrá megy a csuklóm
pár óra netezés, quake-ezés biztos nem fáj, de a CAD alkalmazások rendesen kicsinálják az izületeket
én várok végre egy normális megoldást...nem pont ez lesz az
invidia