Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) laci666

laci666
(senior tag)

Mire jó ez :U
Zalman=egér ez nekem új.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#2) anjani182 válasza laci666 (#1) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Én nem tudom ez mitől "gun", de inkább egy joystick-egér házasítás. Nem? :F

Forever and ever, let's make this last forever.

(#3) laci666 válasza anjani182 (#2) üzenetére

laci666
(senior tag)

Ja valami hibrid. :DDD

[ Szerkesztve ]

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

(#4) Daweee

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Először azt hittem vmi wiimote kopp, de aztán rájöttem mi is ez... érdekes az biztos

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#5) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nem tudom elképzelni ezt a kezem alatt :B

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#6) janpotocki válasza anjani182 (#2) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem, nincs benne semmi joystickszerűen mozgó rész, csak a fogása hasonlít

(#7) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Erdekes egy "eger".

(#8) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hehe, kipróbálnám milyen lehet... :B

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#9) akom

akom
(senior tag)

NA igen ez kell a gyeröknek még élethűbb aztán majd vesz egy fegyvert és lelövi a gyerököt a suliba azt megint a játékgyártók lesznek a felelőssek..

(#10) csusza`

csusza`
(fanatikus tag)

Atya úr isten... :C :)) :DD

Meet me @ Dhen' Ess Hardware!

(#11) Dr. Romano válasza akom (#9) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerencsére nem az USA-ban élünk :D

(#12) Rover623 válasza akom (#9) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha olyan apja van, mint pl. te, akkor esetleg...;]

primus inter pares

(#13) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a gagyiságot... :D

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#14) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

ez ott van elrontva, hogy a kezed súlya az egérre neheztedik, innétől kezdve teflon talp ide vagy oda sokkal nehezebben lehet vele célozni

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#15) ssolitude

ssolitude
(őstag)

LOL. Működik a marketing-gépezet....

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#16) Szkeptik

Szkeptik
(kvázi-tag)

Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz sikertörténet.

AsRock N68C-GS UCC; AMD Athlon II X4 645 @ 3,0GHz; Gigabyte HD4670 512MB DDR3; 4GB Kingmax DDR3-1333

(#17) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Elsőre azt hittem ez egy joystick. De nem az... és nem jó. Egeret ujjakkal lehet mozgatni, ami sokkal precízebb mozgást tesz lehetővé, mint ennél a kütyünél, ahol csuklóból kell dogozni. :(

[ Szerkesztve ]

All Black...

(#18) Zsoo80

Zsoo80
(tag)

bruuuutáliiisssss :Y

-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

(#19) Bazsee71 válasza akom (#9) üzenetére

Bazsee71
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sztem igazad van. Volt az osztályomban egy srác, folyton CS-zett meg mindenféle ilyen hülyeséget nyomatott, meg is látszott rajta. Hiába ágál mindenki, meg lehet mondani hogy ki az aki számítógép előtt, egymást írtós játékokon nőtt fel.

"Ha így marad akkor nem változik."

(#20) Bazsee71 válasza Stalker-2572 (#17) üzenetére

Bazsee71
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehet hogy pont ez volt a cél? Végülis egy valós fegyvert sem az újaiddal mozgatsz. Sőt, még ólompánt is kéne a csuklóra, ha már itt tartunk.

(#21) kovy79 válasza Rover623 (#12) üzenetére

kovy79
(őstag)

Má' megint gonosz vagy! ;]

Lehet újra a pesszimizmus szól belőlem (ha ilyet látok valahogy előbújik belőlem), de van egy olyan érzésem, hogy a környéken ez sem lesz minden háztartásban alapfelszereltség. :DDD

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#22) bargeszt

bargeszt
(lelkes újonc)

Az tény, hogy szivesen kipróbálnám, sőtt meg is venném ha nem érné el az 5k-s árat(erre semmi esély). Talán a gyerekeink már kiröhögnek majd az egér miatt. Akkorra talán Razer AK, Logitech beretta és társai fognak aratni. Hm. Habu python.

(#23) forceberg

forceberg
(PH! addikt)

Pár db-ot biztos ebből is eladnak az elvetemülteknek :DDD

http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

(#24) feka007 válasza bargeszt (#22) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek a fegyverkiegészítők már a Nintendo 1-nél lejártak... :DDD

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#25) Stalker-2572 válasza Bazsee71 (#20) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Ja meg vezess elektródákat a testedbe, hogy amikor eltalálnak fájjon is ... :U

All Black...

(#26) Bazsee71 válasza Stalker-2572 (#25) üzenetére

Bazsee71
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most csak magáról a perifériáról volt szó és annak a kialakításáról.

(#27) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

megnéznék egyet videóban :K

(#28) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Érdekes, hogy bár rengeteg negatív hozzászólás van, konkrét ellenérv alig... Még ha valószínűleg csak vmi marketing-"agyú" remekelésről is van itt szó, ne felejtsük el, hogy a gyöpös maradi hozzáálás, és persze a kockák buta szűklátókörűsége vezetett ahhoz is, hogy ma és mindörökké használt billentyűzetünk egy ergonómai katasztrófa. Ami a hagyományos egeret illeti, ott is kitekerve kell tartani a csuklót, mert a tenyeredet lefelé fordítod, ami természetellenes. Ennél az egérnél ilyen szempontból jobb a helyzet... viszont szerintem az a buktató, hogy hogyan fogom előre és hátra mozgatni. Az egész karomat mozgassam előre hátra? :( A hagyományos egeret az ujjam behajlításával és kinyújtásával mozgatom fel le.

(#29) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy ph!-s tesztet is szívesen olvasnék róla
mennyire nyakatekert és mennyire használható, megszokható

True Success is Blonde

(#30) Stalker-2572 válasza ddekany (#28) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

tenyeredet lefelé fordítod, ami természetellenes
Ez meg honnan jön? :DDD

All Black...

(#31) looser

looser
(senior tag)

Egyébként nem tudjátok, létezik oly' kiegészítő, mint a hajdanán volt, tv-re csatlakoztatható pisztoly, amivel a gaz ellent (fekete alapon fehér kocka) lehetett irtani? Nagyon jópofa volt akkor, azzal a technológiával ma is hosszú tizedmásodpercekig lehetne élvezkedni :) ...de ha megcsinálták valamely FPS-re a támogatását...hm, tudtok ilyesmiről?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#32) Remington válasza looser (#31) üzenetére

Remington
(őstag)

ahhoz nem kell támogatás, ha homályos ismereteim nem csalnak mikor meghúztad rajta a ravaszt akkor egy pillanatra elsötétült a kép és a cucc így tudta h merre célzol. meg asszem az is számított h hány hz-es volt a tv, a 100hz-esekkel akadtak gondok
sztem lcd-bel nem is működne

(#33) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Azt lehet tudni hogy milyen súlya van? Gondolom jóval nehezebb mint egy G5 és akkor még az alacson súrlódású teflon talp sem segít rajta. Nem mindegy ugye hogy mekkora súlyt rángatunk pláne multiban.

Tomcat

(#34) Stalker-2572 válasza looser (#31) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Duckhunter :DDD gáz. Akkor már inkább TrackIr :D milyen lehet tekintettel gyilkolni ;]

All Black...

(#35) dabadab válasza Remington (#32) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, nem sotetedett el.
Ugy mukodtek, hogy amikor meghuztad a ravaszt, akkor megnezte a gep, hogy mikor villan fel a kepernyonek az a resze, amire a pisztoly mutat, ebbol lehetett tudni, hogy eppen hol tart a katodsugar, ebbol meg ki lehet szamolni, hogy a kepernyo melyik reszere mutat.

Ehhez nyilvan az kell, hogy egy katodsugar maszkaljon korbe a kepernyon, masodpercenkent otvenszer, ami csak hagyomanyos TV-knel igaz, a 100 hertzes CRT-knel az idozitest nem stimmel, LCD es plazma eseten meg az egesz mukodesi elv.

(Ill. az otletet a Wii-nel felujitottak, de az teljesen hi-tech cucc, van hozza egy kulon infravoros ado es annak a jelet eszleli.)

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#36) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Nem tünik kényelmesnek.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#37) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a 16 bites USB data format nem azt jelenti, hogy 16 adatcsatornás USB csatlakozója van (a gép felé), csak egy sima, paraszti USB 2.0-ás interfész.

Az más kérdés, hogy van benne belül egy 16 bites bemenetű A/D átalakító, és 1MHz az analóg-digitális datarate.

Spanyolviasz, már ezer éve ilyet pakolnak a high-end egerekbe, csak ki kellett találni még valamit, amit oda lehet írni a specifikációkhoz.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#38) AMD_ok

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Hát érdekes elképzelés, sztem halott ötlet, de legalább futurisztikusan néz ki :DDD

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#39) aeroxr

aeroxr
(fanatikus tag)

ez már beteges... :DDD

MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

(#40) ddekany válasza Stalker-2572 (#30) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Anatómia... Ha vízben lebegsz, és ellazítod magadat, akkor is inkább befelé néz a tenyered, mint lefelé, főleg ha oldalra kihajtod a kezedet. Egyébként, most fedeztem fel, hogy legalább egy cég osztja ezt a nézetemet: függőleges egér. Kemény! :)
(Viszont a billentyűzetük az kétségtelenül sokkal értelmesebb, mint amit használunk, már ha gyors és sok gépelésről van szó: [link])

(#41) looser válasza Stalker-2572 (#34) üzenetére

looser
(senior tag)

Az pont olyan, mint amikor egy szobában körbeülünk, húzunk egy papírt, a sok közül, amelyek egyike a gyilkos szerepét osztja ránk. Biztosan sokan játszották/játsszák ma is. Na, az igen jó :)
Bár a PH-nak ez nem területe, de a SICC-ben voltak ilyenek :DD

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#42) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Azért jó látni hogy a zalmannál is vannak emberek akik ráérnek hülyeséget kitalálni és még meg is fizatik őket ezért. Ilyen munkhelyről álmodom. ;] Én még egy mágnest is szerelnék bele hogy a lövés leadásakor hára rúgjon az ez az izé valami. :)

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#43) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jujjj.... Igen merész elképzelés, az is biztos, hogy formabontó, hogy finoman fogalmazzunk...

Első ránézésre az jut eszembe, hogy ha ez lenne egér helyett a billentyűzetem mellett, akkor használat közben biztos, hogy 90%-ban emelgetni akarnám csúsztatás helyett :U

Filmnézés közben viszont jól jöhet diótörőként :Y ;]

(#44) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemhiszem, hogy túl kényelmes lenne. Fél óra játék után sztem elfárad az ember csuklója... ráadásul tuti nem pontosabb mint egy rendes egér.

(#45) skippper

skippper
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ettől röhögőgörcsöm támadt;) nagyon elvetélt ötlet imho. Amikor megláttam a címet valami olyasmire gondoltam, mint a régi szép időkben a kacsavadász :DD (Isten áldja :R )

http://www.flickr.com/photos/szira/

(#46) Dr. Romano válasza skippper (#45) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy a westernes változata :DD

(#47) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ránézésre nem tűnik kényelmesnek, főleg nem hosszú csatákra. Szerintem én nem is tudnék játszani vele, úgy megszoktam az egér+billentyű kombót, hogy a múltkor az xbox 360 vezérlője is komoly kihívást jelentett, 3 perc után le is raktam. ;]

Tudom szokás kérdése, de nekem nem állt rá a kezem.

(#48) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ennél nagyobb hülyeséget remélem ma már nem olvasok.
vajon melyik precízebb? az ember csuklója, vagy ha az ujjaival pozicíonál akármit is?... FPS-nél meg ugye a célzás nem éppen hátrány.

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#49) Remington válasza dabadab (#35) üzenetére

Remington
(őstag)

köszi:R
kb 5 éve olvastam erről egy 576konzolban, azóta megkoptak az emlékek:)

(#50) invidia

invidia
(kvázi-tag)

hát hülyén néz ki, de a sok rajzolástól, már most érzem hogy pár év mulva sz.rrá megy a csuklóm

pár óra netezés, quake-ezés biztos nem fáj, de a CAD alkalmazások rendesen kicsinálják az izületeket

én várok végre egy normális megoldást...nem pont ez lesz az

invidia

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.