Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) Stavi válasza Stalker-2572 (#25) üzenetére

Stavi
(fanatikus tag)

:Y ez tetszik. szabadalmaztatni kéne :D

Msn-en gyorsabb-an elérsz... stavi(kukucs)tvn(ponyt)hu

(#52) Stalker-2572 válasza looser (#41) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Sicc :DDD Gyerekkoromat idézi :R

All Black...

(#53) Godefroy válasza csongi (#42) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Mellényt már csináltak ilyet :)

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#54) ]Phobos[ válasza akom (#9) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Már elnézést, de ha végig nézel az utcán( legfőképp este felé ), magad is ráérzel, hogy ma már nemigen divat a kúltúra, tisztelet( saját szülővel szemben is ), tolerancia és szerénység, stb. Gondold el, hogy Amerikában, ahol egyébként is az elmebetegek nagyrésze termelődik( népességhez képest %-os arányban is ), ott már tart a folyamat, ami nálunk elkezdődött: a tanárok pl. nem véletlen sírnak, hogy a K. szülő csak fegyelmezni viszi a gyereket az iskolába, holott ez a K. szülők feladata lenne. Ezekután ott van a kapitalista szenny média, ahol főműsoridőben lövik halomra 1mást az emberek, meg sexelnek, szóval nem igazán értem a problémád...

Elnézést az off-ért ... Amúgy mi ez a lol-ság? :) Eh, elvérzik hamar ...

[ Szerkesztve ]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#55) csongi válasza Godefroy (#53) üzenetére

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

Még pár év és itt a monitor előtt fogom végezni. Valamelyik játékból agyon lőnek. :D

[ Szerkesztve ]

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#56) magnum_pi

magnum_pi
(tag)

Úgy tudom a mai egerekkel az a probléma hogy a használatuk során a kezedet nem természetes módon tartdo. 90 fokba ki kell csavarni az alkarodat ahoz hogy vizszintesen legyem a tenyered. Nem lepődnék meg ha a logitech is kijönne valami hasonlóval csak az használható is lenne, mert ez nem.

Mint ahoggy előttem is írták nem tudom elképzelni hogy karból pixel pontosan lehet mozgatni a célkeresztet, ha csak nem valami brutálisas alacsony érzékenységen játszik ez ember de ekkor meg sok hely kell a cuccnak. Az meg hogy az érzékelő az orrán van az rátesz egy lapáttal ugyanis ha nem tudod mozdulatlanul tartani a csuklód akkor mozog a cursor jobbra balra és egy kicsit még függőlegesen is ( a körpálya miatt ) csak hogy ne legyen egyszerű

[ Szerkesztve ]

Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690

(#57) ddekany válasza invidia (#50) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"a sok rajzolástól, már most érzem hogy pár év mulva sz.rrá megy a csuklóm"

Digitális rajztáblát (toll) próbáltál már? Nem tudom, hogy jobb-e ízületileg, de ott nem lefelé néz a tenyér.

(#58) Pjotor1986

Pjotor1986
(kvázi-tag)

Kétlem hogy ezzel a kütyüvel olyan pontosan lehetne célozni mint egérrel. Mindennapi használatra lehet kényelmesebb, de játszani nem tartom célszerűnek. Csuklóval képtelenség olyan apró mozdulatokat tenni mint ujjakkal.

(#59) nostrum

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon szívesen lenyomnék egy UT2007 meccset Fatal1ty ellen. Neki adnék egy ilyen agymenéses Zalman egeret, nekem meg jó lenne egy mezei Razer :DDD . De csak fél órát nyomnánk (utána megszokná a köcsög és rommá lőne).

In space, no one can hear you scream...

(#60) BaKeSZ87 válasza ddekany (#40) üzenetére

BaKeSZ87
(őstag)

Ennél a billentyűzetnél is lefelé néz a tenyér ;) Akkor olyan billentyűzet kell mint a mostani, csak derékban ketté lehessen hajtani, és függőlegesen felállítani, így mindkét kezed úgy tarthatod, ahogy szerinted természetes.
Az egér témáról meg annyit, hogy ha az általad linkelt egeret kipróbálnád, rájönnél, hogy gombot nyomni lefelé, ugye a Föld középpontja felé, sokkal könnyebb mint vízszintesen. Ez az egyik. A másik pedig, hogy mikor ezt a nem természetes egeret használjuk, a csuklónk támaszkodik az asztalra, zselés egérpadra. Namost ha ezt az egeret meg akarod fogni, akkor a csuklódat nem tudod hova támasztani, hiszen először a kezed külső éle éri az asztalt, ha meg a csuklódat akarod az asztalhoz tenni, akkor meg kényelmetlen is, és az ujjaid már nem vízszintesen állnak, hanem már kicsit felfelé. Vagy nem érinted a kezed az asztalhoz, de akkor tartsd a bicepszből az alkarodat amíg bírod. Nekem jó így ahogy van, a billentyűzet is meg az egér is. Ha annyira természetellenes lenne ez a kéztartás, akkor olyanokkal járnánk sebésztre, hogy "billentyűzetcsukló" vagy esetleg "egércsukló".

Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

(#61) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hehe, ezmiez?:)

(#62) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aztabüdös... KELL! :K

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#63) core2 válasza BaKeSZ87 (#60) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Szia!

Ez szerintem NAGYON jó... :K :Y
...csak nem asztalhoz, hanem pl. tornaterem 10*20m-es vászonnal ellátva... C2Q, 16GBram, 2 GF9800GX2, 1TB winyó stb-vel... ;] :DDD :DDD

Az úgy fasza lenne... ;]

Üdv. Core2

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#64) orbano

orbano
(PH! félisten)

hát ez mekkora baromság. csuklóból és alkarból irányítani a pointert? naneee.... :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#65) Sn00k válasza orbano (#64) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Én csak most olvastam... de nagyon kemény :D

Már nem tudják mivel húzzák le az embert, bár a játékos réteg megcélzása többnyire mindig sikerrel jár, ilyen új dolgokban, azok megvesznek mindent(fanatikusok), hátha PROFIBB lesz ;]

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#66) Sn00k válasza orbano (#64) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Én már azt várom mikor jön , hogy lábújjakkal kell majd az ágyból ... :DDD

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#67) Godefroy válasza csongi (#55) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

A lényeg vedd videóra az egészet és küld el nekem hogy sokat kereshessek rajta! :DD

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#68) Kopi31415 válasza ddekany (#57) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A digitalis rajztabla jo, de csak CAD-re: Computer aided drawing. CAD-re: computer aided design- nem. Oda [Spacemouse] van, esetleg VR kesztu, meg VR sisak. nekem is hogy nicns spacemouse gyilkolja a konyokom az eger eleg trendesen. De a VR cucciokat varom mar, hogy normalisakat lehessen kapni olcson.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#69) invidia

invidia
(kvázi-tag)

van digittáblám, photoshophoz tökéletes, nem is tudnék már mással rajzolni, viszont AutoCAD hez használhatatlan, mivel gyakran kell zoomolni, pan elni és a digittábla abszolut lokalizációval müködik normálisan (tehát a pad jobb felső sarka a monitor jobb felső sarka)

3dconnexion viszont nem tünik rossznak, de azzal csak navigálni tudsz, rajzolni továbbra is egérrel kell...

invidia

(#70) simonzé válasza invidia (#69) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kollégáim Unigraphicshoz ilyet használnak: SpaceMouse
Ismer vagy 6 dimenziót, Zoomolást, meg programozható gyorsgombjai is vannak. 3D-hez tökéletes. De egér kell mellé a másik kézbe.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#71) rauschie

rauschie
(őstag)

ezmost wtf vagy wtf?

szarság...

min1, biztos kikell próbálni hogy megtudjam mi a jó benne, utána úgyis nyugodtabb lelkiismerettel mondhatom majd, hogy szarság.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#72) Gábor vitéz

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Ez egy vicc.

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#73) Integra válasza Sn00k (#65) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egy jobb profibb jatekos a fapados nulla alithatosagu infra egerrel is elpicsazza barmelyik 30ezres egerrel rendelkezo usert... :DDD

(#74) forceberg válasza Integra (#73) üzenetére

forceberg
(PH! addikt)

Egy ócska optikai egérnél egy nagyobb rántás hatására a kurzor egyhelyben marad kb...

http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

(#75) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nem szimpatikus :(
aki tud játszani az egy golyos egérrel is péppé veri a népet aki meg nem, annak meg lehet akármilyen hiper szuper egere ugyis kikap

ettöl a megoldástol szerintem még lehet hogy jobb ez az ujj egér megoldás is :)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#76) Rover623 válasza Findzs (#75) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gyakran előjön, tehát gyakran kérdezem meg: szoktál te egyáltalán játszani...?;]
Az ilyen védekezés a gyengék módszere szok' lenni...:DDD
Lehet akármilyen szuper gamer valaki, a hardver minősége, teljesítménye egy bizonyos szint alatt fékező hatással bír...;)

primus inter pares

(#77) sephi

sephi
(őstag)

kíváncsi vagyok az árára...15k+ ?

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#78) kavicssli válasza Findzs (#75) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nagyon jó! Volt szerencsém próbálni ilyen egeret! :R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#79) Maestrohun válasza Integra (#73) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen... minden azon múlok, hogy a gamer érzékeihez legyenek beállítva az értékek, hogy a gagyi egeret is abszolút jól érezhesse. Mondjuk az állíthatóság, gondolom a zoomolásnál jelent előnyt, ott viszont biztos, hogy nagyon jó lehet.

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#80) zor19

zor19
(újonc)

ha ezt tényleg játékosoknak csinálták, szerintem jobban jártak volna, ha megkérdezik őket..ez az "egér", hát finoman szólva alapjaiban el van rontva. Azért kíváncsi vagyok, hogyan lehet ezzél pontosan célozni, ha az egész benga karodat az egér támasztja fel, talpak ide vagy oda. Ráadásul az egész kialakítás nekem túl hosszúnak tűnik..

AMD 3800+ MSI NEO-F 4, GALAXY 7300GT Zalman, 1GB Kingmax DC

(#81) Rovi021

Rovi021
(újonc)

Na hali mindenkinek....ahogy elolvasgatom van szenvedés rendesen...szerintem nem lehet olyan vészes, azt el tudom képzelni hogy az elején meg kell szokni. Kipróbálnám....nem egy nagy újdonság de azért iderakom [link]....izlések és pofozgatások :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.