Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Egy ilyen 7770 csoda ha működne a Trinityvel az nem lenne semmi.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#2) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó árazással nem lesz ez rossz.

Mondjuk a forintunk nem ebbe az irányba tart.

Az élet kegyetlen .

(#3) Duree

Duree
(PH! addikt)

Lehet,hogy most fogok kártyát cserélni?De amilyen ütemben zuhan a forint,mire nálunk kapható lesz megint 300ft lesz a dollár.

(#4) Shing

Shing
(kvázi-tag)

Hú, de várom már az első teszteket... Csak legyen jó az árazás. O:

(#5) BeLucZ

BeLucZ
(őstag)

Nagyon tisztességes eredményt produkált és ez csak javulni fog! 5850es teljesítmény mondhatni a rengeteg hasznos újítással!
best buy lehet egy reális igényű usernek

(#6) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Egy Ivy mellé társítva elég szép lehet a fogyasztás/teljesítmény mutatója egy ilyen rendszernek.

(#7) MontyCrew

MontyCrew
(senior tag)

De már ha jól látom új generációs procival van társítva a tesztekben nem?:)

Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

A hír alapján nem tiszta, akkor ez most mégis GCN-re fog épülni?
Ha igen, akkor érdekelni fog. Bár a 128 bit továbbra is gyengécske, 192-nek jobban örültem volna; aztán majd meglátjuk, hogy a 7850 hogy fog teljesíteni.

(#9) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Fogyasztása (alap, 3D, game) mennyi lesz ennek, illetve gondolom lesz 7750-es is, annak is érdekelne.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#10) atti_2010 válasza Frenky89 (#6) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hogy akarsz egy AMD hd-t 7770 Ivy mellé társítani?, vagyis fogyasztás teljesítmény mutatónál valószínű hogy a Trinity + 7770 agyonver minden Intelt.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#11) fatallerror

fatallerror
(őstag)

40 körül tényleg jó vétel lehet, a 128 bit miből derül ki? :U

és ez az i5-3550 csak nekem nem ismerős?

(#12) Speed(R) válasza MontyCrew (#7) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, az ott Ivy Bridge már. Egész korrekt a 06 CPUscore 4C/4Thez képest.

BeLucZ
Az 5850 messze van, 6850et is csak közelíti. De 128biten szép teljesítmény.

atti_2010
Nézd meg a tesztképeket..Ivy 3550 van mellette. Trinity..hol van az még? ;p
Igazából azt sem igazán értem, miért került felszínre, mi köze a 7770hez..?

[ Szerkesztve ]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#13) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép teljesítmény, Full HD-re szinte mindenre elég lesz akkor, ideális egy kisebb játékgépbe. Már csak egy jó processzor kell mellé, és egész korrekt gépet kap elérhető áron bárki. :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14) Puma K válasza atti_2010 (#10) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Kell ez?

(költői kérdés volt)

Pápá.

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#15) Löncsi

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Átszámolva 36 ropi + magyar kisker árrés ?

Kevés lesz ez így .. bár fogyasztás kárpótolhatja az embert.

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#16) atti_2010 válasza Speed(R) (#12) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A helyzet az hogy az Intel APU vonalon semmilyen szinten nem számottevő, tehát abszolút agyon van verve.

[ Szerkesztve ]

(#17) Oliverda válasza .mf (#8) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az effektív sávszélesség fontos és nem az, hogy éppen hány bites a vezérlés.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#18) Hanok válasza atti_2010 (#10) üzenetére

Hanok
(senior tag)

Felesleges vagdalkozni kész tények hiányában...

(#19) Labolt

Labolt
(újonc)

Még most sem bántam meg, hogy az 5850 xtreme-t válsztottam. :D

Az a 128 bit nagyon kevéske lenne. Főleg ha 2 gigával jön ki. Szerintem.

Agy nélkül is van élet!!!

(#20) Frenky89 válasza Oliverda (#17) üzenetére

Frenky89
(őstag)

XDR-rel mi a helyzet?

(#21) Speed(R) válasza atti_2010 (#16) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A helyzet az, hogy ez a feltevés/fejtegetés itt rajtad kívül senkit sem érdekel :U
Egyre inkább zavaró, ahogy minden Inteles kapcsolatnál jössz a trollszöveggel..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#22) Oliverda válasza Frenky89 (#20) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Biztos jól van. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#23) kutkut

kutkut
(PH! addikt)

Arról van infó, hogy ez mikor jön piacra? :) Mostanában vennék gépet/vga-t, és akkor vagy ezt vagy egy jelenlegit nyomott árakkal... Thx előre is! :R

Samsung Galaxy S

(#24) Frenky89 válasza Oliverda (#22) üzenetére

Frenky89
(őstag)

:D

(#25) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

"Az űj generációs.."

TRON addict

(#26) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Nem rossz egy kártya, és meglepődtem a teljesítményében.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#27) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

2gb ramnak én is örülök, kíváncsi voltam hogy mikor ereszkedik le a középkategóriába is

(#28) Löncsi válasza Frenky89 (#20) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Várhatóan csak a nagy kártyákon lesz ilyen memória, válság van, spórolni kell. :DDD

[ Szerkesztve ]

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#29) Jim Tonic válasza .mf (#8) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nekem se volt egyértelmű, hogy ez most a naggyal egyező alapokon nyugszik, avagy sem.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#30) MontyCrew válasza Speed(R) (#12) üzenetére

MontyCrew
(senior tag)

Én is meglepődtem rajta, remélem az asus lapomban majd jól fognak dolgozni,,, Jó kis belépőszint jön már, ezekkel tényleg lehet már fullhdban játszogatni:)

Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...

(#31) tiborandras válasza Speed(R) (#12) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

sot, yvi valami uj 7-es szeriaba tartozo deszkaval ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#32) Jack@l válasza atti_2010 (#16) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

A helyzet az, hogy még mindig csak irodába tennék APU-t ahol nincs 3d-s munka, jó nagy hülyeség volt a trinity-s beírásod, képzelj el egy szép jövőt, ahol ivy mellett akár kikapcsolt apu-val is lehet játszani kis csíkú, keveset zabáló 7770-el.

/ON kicst lehetne olcsóbb is, 40-45 ropit nem ér meg egy ilyen kártya.

[ Szerkesztve ]

(#33) Brekkk

Brekkk
(fanatikus tag)

Nem semmi a Teszt konfig. Ivy Brige, Intel 7-es szériás chipset, és Ati 7770.
A nem távoli jövőt látjuk már. PCI-e 3.0 támogatás is lesz, ha jól láttam.
De miért is Intellel tesztelik az ATI kártyát? A Buldozerben nem bíznak?

(#34) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7770-es ramsávszélessége: 129GB/s

Ha figyelembe vesszük a 4850-es 64 GB/s elég jó lesz ez a 7770-es pláne 150 dolcsiért...

Vagy eladom a 6950-es VGAmat és ebből veszek 2-t, gyorsabb is és kevesebbet is fogyaszt...

[ Szerkesztve ]

~ Arcana ~

(#35) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Kivancsian varjuk :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#36) .mf válasza Oliverda (#17) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Viszont esetünkben a busz-szélesség erőteljesen determinálja az effektív sávszélességet, mivel a használatban lévő GDDR5-sebességek 1000-1250 MHz között szoktak változni, ami már nem nagy terjedelem.

Reméltem, hogy inkább a másik kérdésre válaszolsz, az érdekesebb :)
Eddig úgy volt, hogy csak 79xx-ben lesz GCN, esetleg-talán 78xx-ben is (bár egyesek biztosra állították, hogy nem), de az utolsó bekezdés olyan homályos, hogy akár még ezt is bele lehet látni.

(#37) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nagyon jónak ígérkezik! :K

(#38) Lacika001

Lacika001
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

4500Mhzes memóriaórajel, és 128bit együtt elég gyengének tűnik.
Amúgy mi az az i5-3550?

off

(#39) fricz19 válasza Lacika001 (#38) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

Ivy Bridge

(#40) korion válasza Labolt (#19) üzenetére

korion
(tag)

én is megvettem! :K
és nagyon szeretem!!
pedig,h próbáltak róla lebeszélni :P :P :P
üdv!
B
U
É
K
:R

Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

(#41) .mf válasza Lacika001 (#38) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

"Amúgy mi az az i5-3550?"

Későn kelők és nehéz felfogásúak kedvéért: Sandy Bridge utódja, Ivy Bridge, 4 magos, 3,3GHz és 22nm-en készül.

(#42) Jack@l válasza Oliverda (#17) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

Ezt megmagíaráznád a hülye mérnököknek is, akik valamilyen csoda folytán 384 bites vezérlővel hozták ki a 7970-et? :) (legalább ne azt akarná sugallni a mondandód, hogy nem számít, hogy a csába ne számítana, az befolyásolja leginkább)

(#43) tombar

tombar
(fanatikus tag)

ha elvileg a 6850 szintje körül van, akkor minek rá 2 gb ram fHD . ha jól tudom a 6850 is kifullad fHD felett. vagy alapvetően a architektúra ilyen h van benne kakaó?
mondjuk engem sokkal jobban izgat az a 3550.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#44) Puma K válasza .mf (#41) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Tessék mondani! És az most "áemdé" vagy a "zintel" processzor? ;] :DDD

Kezd iPon szint lenni...

(#45) tttzshd

tttzshd
(lelkes újonc)

nem nagyon értek a számokhoz de ha jól látom sokkal nem gyorsabb a gtx 460-nál ? ;) a
(3d mark 2011 alapján)

hd 7770 -P3421

gtx 560ti - P4057
gtx 4601gb- p3436

Vagy tévedek ?

(#46) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyen szar Forint mellett inkább kihagyom a fejlesztést.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#47) Oliverda válasza .mf (#36) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy látszik ez a 128 bit már egy örök vesszőparipa. Már nem mintha ebben a szegmensben bármikor is várható lenne, hogy ebben feljebb lépnének a járulékos költségek miatt.

Arra vonatkozóan hogy milyen mikroarchitektúrát fognak felvonultatni, még nem láttam pontos és megbízható információt.

Jack@l: Épp a HD 7770-ről és a középkategóriáról van szó, ha nem esett volna még le.

[ Szerkesztve ]

(#48) Jack@l válasza Oliverda (#47) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

Akkor nevezhetjük az 5850/6850-et felsőkategóriának, csak mert azok 256 bitesek, vagyis dupla akkora sávval mennek?
Mik azok a nagyobb járulékos költségek? (plusz X ér a nyákon?)

[ Szerkesztve ]

(#49) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"illetve megkapja a Southern Islands generáció technológiai újításait is"
Szóval GCN lesz? Juhé! Bár ilyenkor jót röhögök azon, hogy a HD6-osok előtt még arra számítottam, hogy a HD7770 a HD5970 szintjét hozza majd. :DDD

Viszont GCN felépítéssel, ha a HD7850 be lesz lőve 200-250 dollár környékére, akkor érdekes lehet.

MOD: Közben látom, hogy nem biztos a GCN. Remélem azért végül azt vetik be. Volt rá idejük, hogy felkészüljenek.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#50) Oliverda válasza Jack@l (#48) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt terveztem, hogy 8 után megnézem az m1-en a Poén Pénteket, de így már lehet, hogy kihagyom.:DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.