Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Többet, mint 10 perc? Nem annyit még nem.
Tudod, amikor egy unalmas helyen vagy is lehet kommunikálni a külvilággal. Vannak nők akiket meg lehet ismerni. Lehet inni egy kávét stb és nem csak a telefonra/ laptopra/ tabletre koncentrálni. Őszintén nem értem az olyan embereket, akik ilyen helyen csak a gépükbe bújva vannak a külvilágot teljesen elzárva maguktól. Ezért nincs is nekem szükségem arra amit te felsorolsz.
Amire nekem szükségem van pár album zene max 1 film meg pár 5 megás játék ha nagyon unnám magam, de nem szoktam. Ez a tablet is azért kell majd mert kényelmesebb emailezni meg pár weblapot megnézni holtidőben a 3.7es telefon helyett. (igen vehetnék nagyobb telefont is, de kérdem én minek amikor ez 240 euró a telefon ami jó az meg 600..)
Amit el kell fogadnod: Itt te vagy a speciális eset. Az átlag ember a tizedét nem használja annak, amit te itt felsorolsz. Nekik bőven elég lesz a 8 giga is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest