Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PrometheusX

    aktív tag

    Sziasztok!

    Én is közzéteszek egy értékelést az általam rendelt $1.99 kütyükről. :)

    HDMI -> VGA átalakító [link] : gond nélkül teszi a dolgát, Dell P2417h monitoron teszteltem, 1080p felbontásban. Régi monitorokhoz/projektorokhoz ideális lehet.

    Benzin/kézipumpa [link] : érdekes a cucc, oda kell figyelni hogy rendelésnél mit választasz ki. Nekem egy csővel érkezett, de lehet rendelni két csővel is (valszeg én néztem el). Alapvetően tudja amit kell, a tisztítása kérdőjeles, mert nem nagyon lehet szétszedni, emiatt kb. egy célra/folyadék mellé használható csak. Lehet van jobb mechanikájú a meghirdetett $1.99 cuccok között, érdemes végigböngészni hátha valami jobbat lát az ember.

    Kábeltartó [link] : számomra ideális, micro USB, miniUSB, töltőfejek, kisebb kábelek, jól lehet benne összerakni a cuccokat. Én azt hiszem $2.99-ért rendeltem, és már $1.99-ért is van, szóval érdemes megnézni hogy honnan veszi az ember.

    ELM327 OBD 2 BT adapter [link] : édesapám 2008-as Seat Ibizájával, Redmi Note 11S-el, és Torque Pro alkalmazással használtuk. Első beüzemelésre nem nagyon akart kommunikálni a Torque Pro az adapterrel, motor leállítás/újraindítást, adapter ki/bedugás, alkalmazás újraindítás után viszont gond nélkül működött. Rendeltem még egyet ismerősömnek hátha az ő autójával is jó lesz. Viszont vannak vegyes visszajelzések, autótípustól/évjárattól függően nem biztos hogy megy, viszont régebbi autókat tudnia kéne kezelnie. Kaptam mellé cd-t amit nem próbáltam még ki, viszont Alin van olyan feltöltött kép ahol mutatják a CD tartalmát. Amit tervezek, hogy az adaptert komolyabb alkalmazásokkal, pl. Würth-el próbáljam ki. Ennyi pénzért szerintem jó cucc régebbi autókhoz, alapvető diagnosztikai adatok kiolvasására.

    Kábelrendező [link] : faék egyszerű cucc, teszi a dolgát, merem ajánlani.

    Mobil szerelőkészlet (21 in 1) [link] : sok minden van benne, számomra nagyon hasznos, és kb. aprópénz ahhoz képest hogy egy-egy ilyen alkatrészt mennyiért kaphat meg magában az ember. Nagyon merem ajánlani.

    2.5" SATA3 to USB 3.0 átalakító adapter [link] : én egy SanDisk X300 256 GB-os mSATA SSD-vel próbáltam (mSATA to SATA3.0 adapterben). USB3.0-án keresztül hozta a maximum sebességeket, este töltök fel képet CrystalDiskMark eredménnyel.

    Csavarhúzó készlet (25 in 1) [link] : szóval ez olyan, hogy másodjára nem venném meg. A tok kopogós műanyag, a bitfejek minősége számomra nem a legjobb, a csavarhúzó rész full műanyag és szerintem könnyen eltörhet. Képeken - mint minden - jobbnak tűnt. Alapvetően azért vettem hogy legyen a közelben csavarhúzó készlet, és arra az egy-két alkalomra tökéletes lehet amire akarom majd használni. Viszont komolyabb használatra nem javaslom, annál jobb pl. az Aldiban/Lidlben/Pennyben kapható 3.000 forint körüli csavarhúzó készlet. Vagy Aliról valami minőségibb cucc, pl. Jakemi. Ettől függetlenül tudtam hogy nem a legjobb cucc, és arra amire kell tökéletes lehet. Viszont csak óvatosan vele.

    8.5"-es LCD rajzolótábla [link] : ismerősünk gyerekének vettük, szeret rajzolgatni. Jár hozzá ceruza, és elem a készülékben. Igazából bármivel használható, ami bizonyos nyomás felett fejt ki rá hatást. Persze a kijelző sérülékeny és az egész készülék vékony+nincs integritása (kis erővel simán kettétöröd), így én nem ajánlom olyan gyerekeknek akik durván játszanak. Szerintem ennyi pénzt megért, főleg egyszeri ajándéknak.

    Csavar eltávolító készlet [link] : még nem volt lehetőségem kipróbálni. Apósom csavar eltávolító szettjéhez képest minimálisan marad el, kifejezetten jó minőségűnek tűnik. Érdekes módon gépolaj volt a csavarokon, aminek volt szaga is. Mindenesetre maga a doboz nem volt koszos, és megfelelő tárolást biztosít a szettnek. Szóval ennyi pénzért ezt is megérte megvenni, hogy legyen otthon nekem is egy végszükség esetére.

Új hozzászólás Aktív témák